Amber vs Brooke
-
koffam Amber :)
Amber vs Brooke
na kogo stawiacie w tym konflikcie? Ja wiadomo na kogo:) chociaz Brooke tez b. lubie:)
Brooke to gites babka, ale niepotrzebnie sie mieszka w nie swoje biznesy
Brooke to gites babka, ale niepotrzebnie sie mieszka w nie swoje biznesy
AMBER RULEZZZZZ
- Adex-fan Brooke
Fajny temat -stawiam na Amber
ale o wiele bardziej lubie i rozumiem Brooke
to dopiero co
Więc jakbym miał wybierac to tylko Brooke, ale Amber tez jest fajna -najlepiej jakby się dogadały bo pewne cechy mają podobne.
Więc jakbym miał wybierac to tylko Brooke, ale Amber tez jest fajna -najlepiej jakby się dogadały bo pewne cechy mają podobne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja gdybym miał taka synową jak Amber też bym się wtrącał ,a dlaczego ? Zacznijmy od początku.
po1 Amber była przyjaciółką Sheili i razem zaplanowały potajemne spotkania z córką Waricków
po2 Razem z Sheilą zaplonowały porwanie dziecka.
po3 Kiedy Brooke jej zaufała ta ją okradła
po4 Uwiodła Ricka i zaszła znim wciąże.
po5 Zdradziła go z Raymondem
po6 Nie Powiedziała że być może ojcem dziecka będzie ktoś inny.
po7 Doprowadziła do wypadku samochodowego w którym Ricka stracił nerke , co mogło doprowadzić do jego śmierci.
po8 I najważniejsze nie powiedziała nikomu że dziecko Ricka zmarło.
po9 Ukradła dziecko Bacy
po10 Jest odpowiedzialna za śmierć dziecka bo zamiast pojechać do szpitala i tam urodzić wyjechała na pustynie .
To jest 10 grzechów głownych Amber - a może oczymś zapomniałem ?Napewno
Więc dlatego się nie dziwie że Brooke nie może patrzeć na Amber tyle złego co ona zrobiła rodzinie Forresterów to teraz nie powinna liczyć na zrozumienie i łaske.
po1 Amber była przyjaciółką Sheili i razem zaplanowały potajemne spotkania z córką Waricków
po7 Doprowadziła do wypadku samochodowego w którym Ricka stracił nerke , co mogło doprowadzić do jego śmierci.
po9 Ukradła dziecko Bacy
po10 Jest odpowiedzialna za śmierć dziecka bo zamiast pojechać do szpitala i tam urodzić wyjechała na pustynie .
Więc dlatego się nie dziwie że Brooke nie może patrzeć na Amber tyle złego co ona zrobiła rodzinie Forresterów to teraz nie powinna liczyć na zrozumienie i łaske.
- kimberly1990
Hehe, nic dodac, nic ujacRobi pisze:Ja gdybym miał taka synową jak Amber też bym się wtrącał ,a dlaczego ? Zacznijmy od początku.
po9 Ukradła dziecko Bacy
Oczywiscie zdecydowanie stawiam na Brooke
Absolutnie popieram 10 grzeszków Amber, które przedstawił Robi. Brooke ma rację wtrącając się do tego pseudomałżeństwa. Rick udaje odpowiedzialnego tatusia, ale to na dłuższą metę nie wystarczy - Brooke wie o tym, mówiła mu to nie raz. Ona wie, że najbardziej ucierpi na tym dziecko, a Amber myśli tylko o tym jak utrzymać się przy Forresterach.
- Adex-fan Brooke
Ale punkt 5 i 10 mija się z prawdą a Brooke rozumiem, ale chwilami ją ponosiło już.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Można inaczej sformułować pkt 5, ale przekaz jest prawidłowy. Amber spotykała się wtedy z Rickiem i poszła do łóżka z Raymondem (szkoda, że nie są razem). No a fakt, że Amber pojechała rodzić do Doliny Śmierci i to w mieszkaniu spowodował śmierć dziecka! Jego szanse byłyby większe, a w mojej opinii przeżyłby, gdyby rodziła go w szpitalu.
- Adex-fan Brooke
Nie masz informacji czy dziecko by żyło gdyby było rodzone gdzie indziej co do Raymonda -Rick wtedy w zasadzie zerwał z Amber, poza tym ona nawet nie pamiętała czy go "zdradziła" -Raymond ją wykorzystał (nie robie z Amber świętej tylko przypominam fakty)
-
Martin Rode
Brooke nigdy takich rzeczy nie robiła np porywanie dzieci, paktowanie z wariatką, kradzież, powodowanie wypadków, kradzież dzieci lub narażanie życia własnego dziecka . Brooke przedewszystkim ma zasady którymi się kieruje , jest z dobrego domu , ma styl , jest wykształcona i pracuje . Amber to jest potwór który dla kasy zrobi wszystko nawet porwie dziecko aby tylko mieć pieniądze , pozycje , nazwisko i życie w luksusie.
Mam w tym momencie drobny dylemacik.
Szczerze mówiąc nie wiem,której z pań kibicuję w tym sporze.
Obie lubię,choć żadną tajemnicą nie jest,że bardziej oczywiście Brooke
Każda ma swoje racje.Jednak gdybym sama musiała coś postanowić i na szybko zdecydować komu bardziej kibicuję,naturalnie wstawiłabym się za Brooke.Bo to małżeństwo faktycznie nie jest szczęśliwe,jednak za to obwiniam Ricka.Amber naprawdę się stara i gdyby on choć trochę jej pomagał albo przynajmniej chciał to zrobić to wszystko mogłoby być ok.Przeszkadzają im w tym jednak Tawny i Kimberly.Pani Moore powinna ją zabić i to załatwiło by sprawę w jakimś stopniu.
A wtedy może Rick w końcu zrozumiałby,że Amber na nim naprawdę zależy i żyli by długo i szczęśliwe.Gdyby to prawdziwe szczęście widziała Brooke na pewno zaakceptowała by Amber.
Szczerze mówiąc nie wiem,której z pań kibicuję w tym sporze.
Obie lubię,choć żadną tajemnicą nie jest,że bardziej oczywiście Brooke
Każda ma swoje racje.Jednak gdybym sama musiała coś postanowić i na szybko zdecydować komu bardziej kibicuję,naturalnie wstawiłabym się za Brooke.Bo to małżeństwo faktycznie nie jest szczęśliwe,jednak za to obwiniam Ricka.Amber naprawdę się stara i gdyby on choć trochę jej pomagał albo przynajmniej chciał to zrobić to wszystko mogłoby być ok.Przeszkadzają im w tym jednak Tawny i Kimberly.Pani Moore powinna ją zabić i to załatwiło by sprawę w jakimś stopniu.
-
Dawidek
- Administrator
Amber to rzeczywiście intrygantka i rzeczywiście dąży do tego by zapewnić sobie dostatni byt. (pałeczkę w tym przejęła jej mamusia ostatnio). Z 3 punktami bym polemizował, po pierwsze mam wątpliwości, czy dziecko by przeżyło, gdyby urodziło się w szpitalu. Takiej pewności nie ma i mieć nie będziemy, są sytuacje, że najlepszy szpital nie pomoże, jeśli dziecko ma poważne wady. Co do uwiedzenia Ricka, to tutaj Rick też nie jest bez wimy, ponieważ sam był zakochany w Amber i się nie zabezpieczył. Jeśli chodzi o Raymonda, to ona nie wiedziała wcześniej, że zdradziła Ricka z nim, dopiero później się o ty dowiedziała i ukryła to, ponieważ bała się utracić tego co zyskała. Z pozostałymi punktami się zgadzam. A Brooke tak mąci i mąci, a żadnych dowodów jeszcze nie zdobyła.
To nie zmienia faktu, że Amber postąpiłą wyjątkowo głupio. Nie chcę nawet skomentować tak jak chciałbym tego beznadziejnego zachowania Amber. I ona ma wychowywać synka Becky? O nie, nigdy w życiu nie poprę tego.Dawidek pisze:Z 3 punktami bym polemizował, po pierwsze mam wątpliwości, czy dziecko by przeżyło, gdyby urodziło się w szpitalu. Takiej pewności nie ma i mieć nie będziemy, są sytuacje, że najlepszy szpital nie pomoże, jeśli dziecko ma poważne wady.