od niedawna na TVN7 zaczeto emisjie II sezonu amerykanskiego serialu "One tree Hill",ktory w USA jest nadawany na WB .Zauwazylam na tym forum mnostwo fanow przeroznych seriali,jednak nie wiem jak to jest w Polsce z "One tree hill" ale wiem ze w USA serial ten zdobyl ogromna popularnosc.Obecnie po wakacjach rozpocznie sie IV juz sezon "OTH" .Jednak nam bedzie jeszcze dluugo czekac na sezon III .Na jednej ze stron zaczeto pisac petycje o ponowne nadawanie serialu i tak tez sie stalo.
dla tych ktorzy jeszcze nigdy nie ogladali "oth" w skrocie przyblize o co w tym seralu biega
I sezon; Nathan na kazdym krou usiluje urzykrzyc mu zycie.Gdy lukas zaisuje sie do druzyny koszykarskiej ten robi wszysto by go do tego zniechecic.Kolezanka lukasa -Haley jest dla niego jak siostra,wiele znaczy dla Luka ,dlatego nathan postanawia rozkochac ja w sobie anastepnie zlamac serce.Jednak ku swemu zaskoczeniu zakochuje sie w niejnatomiast dziewczyna nathana-peyton zaczyna interesowac sie lUkasem,a on nia.I w ten slodki zwiazek miesza sie przebiegla Brookie(sophia bush) ktora jeszcze bardziej wszystko gmatwa.Powstaja "milose trojkaty" i inne dziwne zwiazki.