Pogoda na miłość (One Tree Hill)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
santylia

Pogoda na miłość (One Tree Hill)

Post autor: santylia »

Czesc!!

od niedawna na TVN7 zaczeto emisjie II sezonu amerykanskiego serialu "One tree Hill",ktory w USA jest nadawany na WB .Zauwazylam na tym forum mnostwo fanow przeroznych seriali,jednak nie wiem jak to jest w Polsce z "One tree hill" ale wiem ze w USA serial ten zdobyl ogromna popularnosc.Obecnie po wakacjach rozpocznie sie IV juz sezon "OTH" .Jednak nam bedzie jeszcze dluugo czekac na sezon III .Na jednej ze stron zaczeto pisac petycje o ponowne nadawanie serialu i tak tez sie stalo.

dla tych ktorzy jeszcze nigdy nie ogladali "oth" w skrocie przyblize o co w tym seralu biega ::jezyk:: otoz serail opowiada o 2 przyrodnich braciach ktorych wspolna pasja jest koszykowka.Jednak na samym poczatku sa do siebie bardzo wrogo nastawieni.Jeden z nich -Nathan pochodzi z b.bogatej rodziny ,jest rozpieszczony i zawsze ma to co chce.Natomiast drugi z nich -Lukas ledwo wiaze koniec z koncem ,mieszka z matka ktora prowadzi mala kawiarenke"karen's caffe".kiedy karen byla w liceum ,zakochala sie z reszta z wzajemnoscia w Dan'e ktory byl gwiazda koszykowki w "tree hill" jednak gdy zaszla z nim w ciaze ,dan odwrocil sie od niej ,gdyz b.zalezalo mu na studiach.Na nich wlasnie poznal swoja przyszla zone -Deb ktora miala b. wplywowego ojca.Kiedy Deb zaszla w ciaze,Dan postanowil sie z nia ozenic. Dan chcial otworzyc salon samochodowy ,jednak nie byl zbyt majetny.Jednak jego tesc pomogl mu w rozkreceniu interesu i od tej pory Dan stal sie b.bogaty.Zapomnial o swoim synu -Lukasie(chad michael murray).Zaczal traktowac go jak smiecia i cala swoja nienawisc do syna przelal na -nathan'a.Jednak losy tych dwoch braci nie sa do konca takie jasne....tak zaczyna sie "oth'

I sezon; Nathan na kazdym krou usiluje urzykrzyc mu zycie.Gdy lukas zaisuje sie do druzyny koszykarskiej ten robi wszysto by go do tego zniechecic.Kolezanka lukasa -Haley jest dla niego jak siostra,wiele znaczy dla Luka ,dlatego nathan postanawia rozkochac ja w sobie anastepnie zlamac serce.Jednak ku swemu zaskoczeniu zakochuje sie w niejnatomiast dziewczyna nathana-peyton zaczyna interesowac sie lUkasem,a on nia.I w ten slodki zwiazek miesza sie przebiegla Brookie(sophia bush) ktora jeszcze bardziej wszystko gmatwa.Powstaja "milose trojkaty" i inne dziwne zwiazki.
Ostatnio zmieniony 2010-06-23, 23:16 przez santylia, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Pogoda na miłość jest cudowna, kocham ten serial! A najbardziej Haley!! :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

ale sie rozpisalam ::jezyk:: ::jezyk:: sorrki za to teraz pare fotek
:mrgreen: :mrgreen: oki fotki troszke pozniej
Obrazek
<<za utrudnienia przepraszam>> :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Jak o koszykówce to bym chętnie obejrzała :mrgreen: Ale nie mam tego durnego TVN7 ;(
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Santylia troche zmień styl pisania bo czasem nie rozumiem co tam piszesz.:P

Szkoda ,że Lukas jest chory... Przez to nie może grać w koszykówkę, ale moim zdaniem jego matka i tak się dowie!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

oki !!obiecuje poprawe :wink: :D ::jezyk:: sorrki za te "skroty" ::jezyk::

Obrazek
Sophia&Chad czyli Brookie z Lukasem(przez jakis czas byli malzenstwem)
Obrazek
Peyton ,Cris i Brookie
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2006-06-20, 22:29 ]
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
matka nathana -Deb
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
girls of "oth"
Obrazek
Obrazek
lukas i brookie
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Serial ma u mnie "-" za smucenie... Czasem da się przysnąć ale czasem są ajne odcinki hehe. Np. ciekawe było kiedy Payton przyszła do szkoly w koszulce: "I'm Lesbian"... a kiedy dyrektor kazał natychmiast zdjąć jej tę koszulkę to Payton zdjeła i chodziła po szkole w biustonoszu :: bow :: Respect Payton!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

hehe ::krzyw:: najnudniejsze moim zdaniem to odcinki z II sezonu poniewaz tam nie wszystko jest wyjasnione,nathan i haley maja pare nieporozumien,to samo z Lukase i Brooke.Ale zapewniam Cie ze III sezon jest 100000 razy lepszy.Wiele ciekawych zwrotow akcji,nowe postacie ,ktore jeszcze bardziej mieszaja w zyciu glownych bohaterow.Rozwiniecie sie przyjazni Deb i Karen,ich akcje przeciwko Danowi ,ktory chce zostac burmistrzem Tree hill...i wiele innych.Moim zdaniem jest o wiele smieszniej i zaskakujaco,ale tez sa "lzawe" momenty.Zobaczymy jaki bedzie IV sezon ::jezyk:: ::jezyk:: :mrgreen:

[ Dodano: 2006-06-21, 16:05 ]
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie znam się na tym saerialu, ale posiadam fotki dwie przypadkiem :lol: :
Obrazek
Obrazek
Ciekawy tytyuł, ale czy serial ciekawy?
Widziałem że można go nawet juz na DVD kupić, a o wydanie innych seriali tak ciężko :cry:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja ten serial oglądałem przypadkiem, widziałem w programie ,że pierwszy odcinek "PnM" i mówie zobaczymy jaka będzie ta pogoda na miłość, odrazu zakochałem się w tym serialu :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I takie DVD jest u nas dostępne, z tego co się orientuje przybliżona cena: 169,-
Szczerze mówiąc za dużo... 100,- to jeszcze tak:) Ale 170,- uuuu :P
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

hehe tak to jest z"Oth" wciaga za pierwszym razem ::jezyk:: niezaleznie czy ogladasz od srodka czy od poczatku ::jezyk:: ja pamietam ze to tez bylo przypadkiem,wlaczylam Tv i lecial niby wlk mecz koszykowki,zobaczylam Nathana i odrazu mi sie sodobal no i lukas :serce: ::jezyk:: no a potem ta komiczna scenka w ktorej Brookie lezy na tylnym siedzeniu w samochodzie Lukasa i przychodzi trener ,a lukas udaje ze jej tam nie ma ::krzyw:: ::loll:: a trener mowi ze na jego tylnym siedzeniu jest polnaga dziewczyna jesli jeszcze tego nie zauwazyl ::loll:: ::loll:: ::loll:: to byl chyba 3/4 odc ::krzyw:: ::krzyw:: jedyne co mi sie niespodobalo to ten polski tytul....pomyslalam czy to jakas telenowela czy co?? ::ke:: ::rad:: dobrze ze zaryzykowalam ::loll:: ::krzyw:: ::ok::

[ Dodano: 2006-06-24, 11:33 ]
dla tych torzy nie wiedza ::jezyk:: a chca wiedziec ::jezyk::

Pogoda na milosc( ::kwasny:: nie znosze tego polskiego tytulu...)
w kazda sobote o 19.10 (II sezon) a w powtorki w niedziele o 14.15
na TVN 7 !!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2006-09-09, 21:53 ]
Kochani I SEZON ONE TREE HILL-POGODA NA MILOSCjuz od 25 WRZESNIA NA TVN7!!!!!koniecznie musicie ogladac!!
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

A jaki sezon teraz mamy na tvn7?? Bo się wciągam :wink:
Ostatnia scena dzisiejszego odcinka, kiedy Lucas tuli do siebie płaczącą Haley - piękna :: bow :: :serce:

[ Dodano: 2007-04-30, 00:17 ]
Zgłaszam protest :!: tvn7 puściło I sezon i na tym koniec ::kwasny:: A ja się wciągnęłam i chciałam kontynuować oglądactwo :(
SallyFan

Post autor: SallyFan »

'One Tree Hill' jest obecnie emitowane przez TVN, codziennie od 14:20 do 15:20, przed 'El Cuerpo Del Deseo'. Lecą odcinki od początku..

Po pierwszym odcinku musze powiedzieć że serial bardzo mnie zachęcił. Zwłaszcza to że gra tam C.M. Murray. :wink: Wydaje mi się że polubie i Karen i Lukasa, a co do Nathana to nie wiem. Odnośnie Dana mam negatywne wrażenia, których raczej nie zatrze. Najlepsza scena była z tym "potrąceniem" ::loll::
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja jak najbardziej polecam OTH jak ktos akurat ma czas o tej godzinie. Serial ten to moze nie jakies arcydzielo, ale oglada sie przyjemnie :)
hit_86

Post autor: hit_86 »

Obejrzałam 1 odcinek "Pogody na miłość" i musze powiedzieć, że zapowiada sie ciekawie :D
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
ODPOWIEDZ