Wiadomo coś nowego? Wraca MNS po wakacjach gdzieś?
"MnS" w Polsce
- Adex-fan Brooke
Re: "MnS" w Polsce
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Na razie nic nowego nie wiadomo. Mam nadzieję, że najpóźniej w sierpniu dadzą jakiś update.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Witam. Czy ja również mógłbym prosić ten odcinek na priv?mefifeniks pisze: 2026-06-20, 18:53Jeśli chcesz odcinek z pogrzebu Macy to odezwij się na priv to podeślęB@r pisze: 2026-05-30, 21:25To może napisz proszę jak możesz, by dali tam odcinek z pogrzebem Macy.Marcus pisze: 2026-05-30, 14:48 Czasem w B&B streamingu też zdarza im się nie dodać jakiegoś odcinka (np. S38 E22), ale na szczęście na ich stronie jest forum, a tam temat o brakujących epizodach. Napisałem tam i po 2 dniach odcinek się pojawił. W przypadku YT też kiedyś pisałem o brakach, ale bez reakcji.![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 2026-06-24, 21:18 przez Dawidek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dawidek
- Administrator
Zapraszam do udziału w nowej ankiecie, w której odpowiadamy na pytanie, gdzie obecnie oglądasz "MnS"? Są cztery opcje do wyboru, można wybrać tylko jedną. Ankieta będzie aktywna do następnego piątku, 10 lipca do godziny 22.30. Zapraszam do licznego udziału.