YouTube

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcus

YouTube

Post autor: Marcus »

Nie znalazłem wcześniej utworzonego takiego tematu, więc zakładam. Możemy tutaj dzielić się interesującymi – według nas – kanałami/filmami na YouTube. To chyba najlepszy dział na to.

Zacznę od wątku humorystycznego, tj. kanału „Mateusz Glen” (dawniej z dopiskiem "Ta jedna ciotka"). Facet ma naprawdę talent do parodiowania. Wklejam jeden z jego ostatnich i zarazem najlepszych filmików/shortów – przynajmniej moim zdaniem:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Dawidek
Administrator

Re: YouTube

Post autor: Dawidek »

Youtube jest tak pojemnym tematem do dyskusji, że zasługuje na osobny temat. :wink:

Ogólnie nie oglądam youtuberów i innych mistrzów social mediów. Ja na YT najwięcej czasu spędzam na muzyce i...transporcie publicznym - kanał esbek2: https://www.youtube.com/@esbek2/videos .
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Ja na Youtubie głównie oglądam rzeczy eurowizyjne, związane ze sportem, archiwalne wydania programów informacyjnych, różne kompilacje opraw graficznych, czołówek itp., czasem też włączę muzykę jeżeli czegoś nie ma na Spotify. Youtuberów także nie oglądam.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Ciotkę śledzę na TikToku.

Jeśli chodzi o YT, oglądam sporo podcastów. Szczególnie polecam "Bliskoznacznych", prowadzonych przez Katarzynę Nosowską z synem Mikołajem Krajewskim. Ciekawe rozmowy na poziomie z różnorodnymi gośćmi, którzy mają coś do powiedzenia i którzy wnoszą coś nowego.

Poniżej rozmowa z ostatniego miesiąca z Edytą Bartosiewicz. :)

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
ODPOWIEDZ