Ja również oglądam, nie podoba mi się osobowość zdrajców i wszystkie chamskie ataki uczestników na siebie nawzajem, ale ogólnie jest ciekawie a Malwina świetnie prowadzi ten format.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ciekawe czy dzisiaj Zdrajcy wybiorą kogoś za Łucję. Irytuje mnie ta Dorota - tak broni męża, że już każdy prawie podejrzewa, że są parą. On nie jest małym dzieckiem i potrafi się dobrze bronić. A ona tylko pogarsza.
No właśnie trochę przesadza ta Dorota bo ogólnie fajna z nich para, on się wydaje ok, dobrze aby jeszcze został, ale podejrzewam, że go wyrzucą wkrótce. Podejrzewam też, że Ci zdrajcy są samolubni i nie będą chcieli dobrać nowego a wg mnie cała atrakcja programu polega na tym gdy się wykrywa tych zdrajców i na tym etapie programu powinno być ich więcej, produkcja sama powinna jeszcze dobierać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Fajnie, że dobrali Wojtka bo jest teraz poza podejrzeniem, chociaż jeszcze bardziej byłby ksiądz czy ta cicha Oliwka, może ona będzie w ogóle czarnym koniem tej edycji... Dorotę już tak poniosło, że chyba zapomniała iż to przecież tylko gra i program rozrywkowy... Dlaczego nikt jej nie oskarżył o bycie zdrajcą?!? Jej się chyba coś pomyliło, że jest w pracy a i to wątpliwe metody na zachowanie... Wydaje się fajną babką, ale nie umie nad sobą zapanować i jest zbyt władcza... A ta bliźniaczka co została to brak słów jaka bezczelna, zachowuje się jakby też zapomniała, że to program i w rzeczywistości jej siostry nikt nie zabił...