Re: "MnS" w Polsce

Post autor: Marcus »

Założyłem konto przed 14 lutego i po tej dacie nic się nie zmieniło, tzn. strona wygląda tak samo, nie ma geoblokady i jest dostępnych pierwszych siedem sezonów a ponadto niektóre odcinki z wyjazdów oraz gdzie były jakieś sceny walki.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education

Post autor: Marcin1 »

Niestety nic nie zakładałem. Nie mam w planach 😉

Post autor: BeLieF »

Adex-fan Brooke pisze: 2026-02-15, 22:33 https://www.boldandbeautiful.com/browse I co założyliście tu konta? Działa wszystko?
Założyłem, opłaciłem subskrypcje na razie na miesiąc (fajna opcja, że można wybrać na ile miesięcy się opłaca, można na 1, można na 2, można na 6 albo też na cały rok) i wszystko działa, nie ma geoblokady :)
Administrator
Administrator

Post autor: Topol »

Sam bym chętnie wykupił ale niestety nie znam angielskiego, więc nic bym nie rozumiał z dialogów. :(
Moda na sukces to najlepszy serial do nauki angielskiego! Wydaje Ci się tylko, że nic byś nie rozumiał, szybko byś się uczył. Jednak jeśli znasz stare odcinki to ja bardziej zachęcam oglądać nowe z sezonu 36 na Youtube.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: BeLieF »

Tak, angielski jest prosty i powtarzalny w kwestii zwrotów i słownictwa w Modzie, więc to jest dobre do nauki bo można się łatwo osłuchać i uczyć nawet od podstaw.

U mnie się nie da nic zrobić. Nawet kartę bankomatową mi zablokowali na jakiś czas. Jest ktoś cierpliwy i pomógłby mi w tym?

Post autor: Marcus »

@Marcin1, obawiam się, że z kartą bankomatową nie da rady. Musiałbyś mieć kartę kredytową (prepaid). Sprawdź tę opcję:

https://www.mastercard.com/pl/pl/person ... epaid.html
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education

Można też przez applepay, dostaję sms z kodem. Ale potem nadal nie mogę nic zrobić z opłatą.

Edit: działa wszystko... po prostu nie ta karta była używana.
Administrator
Administrator

Post autor: Topol »

Tylko poprzez naukę, kompletnie nie zrozumiem słów wypowiedzianych przez bohatera. Nie mam zupełnie głowy do języków, nie wchodzą mi.
ODPOWIEDZ