cmk
Re: "MnS" w Polsce

Post autor: cmk »

W Walentynki rusza własny serwis VOD "Mody" - Bold and Beautiful TV

www.boldandbeautiful.com

Początkowo mają być udostępnione sezony 1-7.
23 marca udostępnione mają być sezony 8-37. Dostęp do nowszych sezonów chyba ma kosztować 5 dolarów miesięcznie i jeśli dobrze zrozumiałem to nie powinno być geoblokady - więcej informacji pewnie pojawi się w piątek.

Post autor: BeLieF »

Jeżeli nie będzie geoblokady to będzie stabilne źródło emisji i będzie można kontynuować komentowanie niespoilerowe, a i dla spoilerowców te 20 zł to nie będzie duża kwota a zyskają możliwość legalnego streamingu. Bardzo fajna sprawa.

Post autor: Marcus »

cmk pisze: 2026-02-09, 17:25 W Walentynki rusza własny serwis VOD "Mody" - Bold and Beautiful TV

www.boldandbeautiful.com

Początkowo mają być udostępnione sezony 1-7.
23 marca udostępnione mają być sezony 8-37. Dostęp do nowszych sezonów chyba ma kosztować 5 dolarów miesięcznie i jeśli dobrze zrozumiałem to nie powinno być geoblokady - więcej informacji pewnie pojawi się w piątek.
Super wiadomość. Oby nie było tej geoblokady.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

To ciekawe i fajne, ale oby to nie oznaczało, że zaczną znikać odcinki z YT i że będzie geoblokada. Szczególnie oby nie znikały z YT te klasyczne, do których się fajnie wraca i szybko, jak są pod ręką za darmo.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

@cmk , czy to jest połączone z tą stroną?

https://www.boldandbeautiful.com/seasons-1
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education
cmk

Post autor: cmk »

Tak, to ten sam serwis :)

Mało ciekawe logo... Ale najważniejsze, żeby to było przyjemniejsze w nawigacji niż YouTube.

Wczoraj założyłem tam konto i zrobiłem miesięczną subskrypcję za 5,99$. Na tę chwilę pierwsze 7 sezonów jest już w pełni dostępnych, więc może od 14 lutego udostępnią resztę. Niestety napisy do odcinków są tylko w języku angielskim.

Jeśli chodzi o Holandię, to nie ma geoblokady, więc w Polsce też nie powinno być tego problemu. Akurat jutro się wybieram, także będzie okazja to sprawdzić. :wink:
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Marcus pisze: wczoraj, 07:56 Wczoraj założyłem tam konto i zrobiłem miesięczną subskrypcję za 5,99$. Na tę chwilę pierwsze 7 sezonów jest już w pełni dostępnych, więc może od 14 lutego udostępnią resztę.
Widać już po samych miniaturkach, że jakość dużo lepsza niż na YT, szczególnie 7 sezonu, który jest tam rozmazany, a na tej stronce bardzo ładnie wszystko wygląda, prawda? :D Chyba nawet lepiej niż w starych telewizorach w latach 90. ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Niestety jestem w podróży i jakość na ekranie telewizora będę mógł sprawdzić za jakiś tydzień.
ODPOWIEDZ