Niestety przerwałem oglądanie tego serialu z braku czasu, ale i głównie dlatego, że jest nudnawy. Nie tego się spodziewałem po dobrej operze mydlanej... Mało co idzie do przodu, rodzinka Dupree uważa się za cudownych, żyją wszyscy w jakiejś bańce... Ogląda się w miarę dobrze, ale patrząc z dystansu to słabo wypada ten serial. Teraz zerkam tylko na fragmenty na necie i widzę, że Kat Kitty czy jak jej tam dalej jest irytująca i dokucza Evie. Leslie dalej robi co chce a reszta raczej przynudza, ale... zdaje się, że wyszło, iż Hayley jest jednak oszustką podtruwającą męża? Tomas złamał penisa?!?
Co to w ogóle za mini wątek był?!?
a Dani przynajmniej wreszcie ułożyła sobie życie na nowo z Andre jako mężem....
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Gdzie oglądać dalej BTG? 200 odcinek? Już skasowali opcję free na 5 odcinków do tyłu tylko trzeba mieć wykupione Paramount+ a nawet z VPN nie umiem tego kupić bo wyskakuje mi błąd na stronie... Jedyna opcja która pozostała to blogspot?
Ten serial dalej przynudza trochę niestety... Miałem skończyć na pierwszym sezonie ale teraz obiecałem sobie że oglądam do rozwiązania sprawy z Hayley bo to jedynie przykuwa uwagę. Choroba Anity to też w sumie wygląda jakby sielanka dla nich była, dziwnie się to ogląda. Czy tam się coś jeszcze rozkręci czy w tych czasach nie ma szans na emocjonującą soapkę po prostu?