Sex w wielkim mieście (Sex and the City/And Just Like That)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Re: Sex w wielkim mieście (Sex and the City/And Just Like That)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mi szkoda, że to koniec, jednak uważam że jeszcze mogłoby coś być. Może film kinowy? O ile z dobrym scenariuszem.
Minusy kontynuacji to:
- Miranda nagle lesbijką (trochę naciągane)
- śmierć Biga (mimo, że nadaje to realizmu i nowych możliwości to wielka szkoda)
- ta niebinarna partnerka Mirandy niestety jakaś irytująca
- ciut za mało pikantnych rzeczy
- brak Samanthy
Plusy:
- współczesne czasy i ogólnie dalsze życie postaci
- nadal kilka śmiesznych scen
Bardzo lubię ten serial, więc szkoda mi, że to koniec. Czytałem, że Sarah stara się aby jednak był jakiś dalszy ciąg, ciekawe czy to prawda i czy będzie? Ciekawi mnie np. jak Miranda byłaby w roli babci itd.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Zauważyłem, że usunięto serial z Netflixa, czy jest obecnie na HBO? Chodzi mi o pierwsze 6 sezonów.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
BeLieF

Post autor: BeLieF »

Sprawdziłem i serial jest obecny na HBO Max :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze: 2026-07-30, 09:34 Zauważyłem, że usunięto serial z Netflixa, czy jest obecnie na HBO? Chodzi mi o pierwsze 6 sezonów.
O chcesz sobie odświeżyć? Rzeczywiście jest na HBO, ale w sumie nie dziwota skoro to serial tej stacji. :D Mnie tylko irytuje w pierwszym sezonie jak Carrie gada do kamery.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Myślę nad odświeżeniem sobie w niedalekiej przyszłości. Mam co prawda wszystko na dvd, ale aby mobilnie oglądać wygodniej na jakiejś platformie.
ODPOWIEDZ