Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

B@r pisze:Caroline??? Nieeee. Przecież było widać, że ona jest tylko zastraszana przez firmę i w odcinku z 2 sezonu "Sweet Caroline" zobaczyliśmy ją trochę z innej strony - słabszej. :)
Szczerze mówiąc, już tak dobrze nie pamiętam jej wątku, a obejrzałem cały serial dwa razy. :oops: W takim razie chyba muszę sobie jeszcze raz przypomnieć pierwszy i drugi sezon. :P

Ale chyba do końca była przeciwniczką Michaela i Lincolna?? Bo wiele osób (Kellerman, Pope, Mahone, Bellick) ostatecznie przeszło na ich stronę. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Caroline to kobieta od warzyw, Pani prezydent? :lol: Pamiętam, że zachwycała B@ra a potem zachwycała rolą w serialu Bracia i siostry :) Gretchen też by było miło zobaczyć, to taka postać jak Sheila tylko jeszcze groźniejsza, wspaniały czarny charakter, Paulowi nie mogę wybaczyć, że dopuścił do zabicia matki LJa... Samego LJa nigdy jakoś nie lubiłem, irytował mnie... Ciekawe co z synkiem Michaela i Sary :) może soras zrobią? :P Szkoda, że tylko 9 odcinków, ale dobre i to. Marzyłem o tym aby ożywiono Michaela i zrobiono dalszy ciąg :) Powiedzcie mi tylko: dobrze kojarzę, że on usunął wszystkie tatuaże w ostatnim sezonie? To w ogóle możliwe tak bezproblemowo to zrobić? :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Caroline to kobieta od warzyw, Pani prezydent?
Haha, tak! :D

Bardzo ciekawy spoiler odnośnie nowej osoby w obsadzie!

W nowych odcinkach pojawi się... mąż Sary! Zagra go Mark Feuerstein, który podpisał już kontrakt. http://swiatseriali.interia.pl/newsy/se ... Id,2149731
Ciekawe czy to oznacza, że pani doktor ułożyła sobie życie na nowo, a może to ktoś z przeszłości? :roll:

Ale chyba do końca była przeciwniczką Michaela i Lincolna?? Bo wiele osób (Kellerman, Pope, Mahone, Bellick) ostatecznie przeszło na ich stronę. :wink:
No właśnie nie, bo poszła im na rękę najpierw, ale potem już mając dość firmy w ogóle zrezygnowała z bycia prezydentem. Była taką samą marionetką jak 3/4 bohaterów tam.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

B@r pisze:No właśnie nie, bo poszła im na rękę najpierw, ale potem już mając dość firmy w ogóle zrezygnowała z bycia prezydentem. Była taką samą marionetką jak 3/4 bohaterów tam.
Kurczę, w takim razie koniecznie muszę sobie przypomnieć ten serial, najlepiej w całości, bo już tego wątku Caroline tak dobrze nie pamiętam. :P

Co do aktora, który ma się wcielić w rolę męża Sary, no to ciekawa informacja. Ale zauważmy, że Sara i Michael też wzięli ślub i jeśli śmierć Michaela w finale serialu została sfingowana, to oznacza, że późniejsze małżeństwo Sary z tym gościem jest nieważne! :)

Czytałem również, że akcja serialu w nowym sezonie wykroczy poza teren USA. Bardzo możliwe, że śmierć Michaela z jakichś przyczyn została sfingowana i ten przebywa w jakimś więzieniu poza granicami USA. Takie teorie czytałem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Sarah Wayne Callies (Sara) oficjalnie powraca w nowym sezonie.

http://collider.com/prison-break-reviva ... e-callies/

Znany też jest już zarys fabuły nowego sezonu. Uwaga na oczywiste spoilery!

“In the drama’s new chapter, which picks up after Michael’s apparent death, Sara has moved on with her life, raising her and Michael’s child with her new husband (previously announced guest star Mark Feuerstein, “Royal Pains”). When clues surface that suggest Michael may be alive, Sara teams with Lincoln to engineer the series’ biggest escape ever.”

Jak dla mnie super. A Wy co myślicie?

Post autor: kubeczek »

Świetnie, czyli będzie kolejna ucieczka i dobrze. Brzmi interesująco i logicznie. :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Kolejne wieści odnośnie nowego sezonu.

http://deadline.com/2016/03/prison-brea ... 201717356/

Do obsady poza Markiem Feuersteinem dołączają również Augustus Prew, Rick Yune oraz Steve Mouzakis.

Mark Feuerstein, jak już było wspomniane, zagra nowego męża Sary - Scotta Nessa.

Augustus Prew wcieli się w postać o imieniu/ksywce Whip.

Rick Yune zagra bohatera o imieniu Ja.

Steve Mouzakis wcieli się w postać o ksywce Van Gogh.

Swoje umowy dotyczące powrotu finalizują również Robert Knepper (T-Bag), Amaury Nolasco (Sucre) i Rockmond Dunbar (C-Note). :D

Oby powrotów było jeszcze więcej! Brakuje przede wszystkim Mahone'a i L.J.'a. Gretchen też mogłaby wrócić, a także Kellerman. :wink:

Podobno Sucre, C-Note, Lincoln i Sara połączą siły w misji wyciągnięcia Michaela z więzienia w Jemenie, gdzie ten przebywa po sfingowaniu swojej śmierci.

Brzmi to wszystko coraz bardziej ekscytująco!

Jestem zadowolony :) Może scenariusz ograny bo znowu podobnie, ale na pewno będzie się fajnie oglądało.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Paul Adelstein (Paul Kellerman) również powraca w nowym sezonie "Prison Break"!

http://tvline.com/2016/03/21/prison-bre ... kellerman/

Ta wiadomość bardzo mnie cieszy, bo Kellerman był jednym z moich ulubionych bohaterów. :)

Im więcej starych bohaterów, tym lepiej. Przydaliby się jeszcze Alex i Gretchen.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Tymczasem Wentworth Miller na swoim Facebooku przyznał się do walki z depresją i uzależnieniem od jedzenia. W nowym opisie porusza szczerze bardzo ważny problem... - https://www.facebook.com/wentworthmille ... =3&theater :( :( :( :( :(
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Pierwszy trailer 5 sezonu PB :!:

https://www.youtube.com/watch?v=8opGOaniKQY

Hmm jakoś ten trailer mało mnie zaciekawił, znowu po prostu uciekanie z więzienia... ale co by nie było ogromnie się cieszę, że będzie dalszy ciąg z żywym Michaelem i Sarą.

O, T-Bag na wolności. :D Trailer niezbyt ciekawy, ale i tak ogromnie się cieszę że będzie 5. sezon.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Nowy fragment nowego sezonu, który został zaprezentowany na Comic Con - https://www.youtube.com/watch?v=tylPuYrMlZo

Chyba czas przed nowymi odcinkami przypomnieć sobie poprzednie. :D
ODPOWIEDZ