"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Co? w maju mają być po 2 a potem aż 3 miesiące przerwy? :shock: Bez sensu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
matti05

Post autor: matti05 »

Adex-fan Brooke pisze:Co? w maju mają być po 2 a potem aż 3 miesiące przerwy? :shock: Bez sensu.
Mam nadzieję, że to nie jest ostateczna decyzja w sprawie 3 miesiące przerwy. To naprawdę długo, nie może tyle trwać, niech Player, pójdzie rozum do głowy :evil: Z drugiej strony cieszę, że planują po 2 odcinki przez cały maj. Oby w czerwcu emitowali Modę chociaż po 1 odcinku :wink:
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To ja już wolę, aby cały czas puszczali po 1 odcinku dziennie, ale bez żadnych przerw. To jest totalny bezsens. Może to tylko takie plany, ale myślę że trzeba już interweniować w tej sprawie.
paw

Post autor: paw »

Player napisał w tej odpowiedzi , że w zeszłym roku w okresie od czerwca do sierpnia była bardzo niska oglądalność-najwyższa w maju i dlatego zdecydowali się po 2 odcinki .Być może 2 odcinki będą także we wrześniu-wtedy jest druga w roku oglądalność Mody.
matti05

bosskicinu pisze:To ja już wolę, aby cały czas puszczali po 1 odcinku dziennie, ale bez żadnych przerw. To jest totalny bezsens. Może to tylko takie plany, ale myślę że trzeba już interweniować w tej sprawie.
Trzeba już działać. Wtedy jest szansa,że Player nie przerwie emisji od czerwca do sierpnia :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mam nadzieję, że te pogłoski się nie sprawdzą. Tak jak pisze bosskicinu, lepiej byłoby emitować ciągle jeden odcinek dziennie. I chyba wszyscy będą zadowoleni.

To jest serwis VOD, a nie linearna telewizja, zawsze można wrócić do odcinków pokazywanych w lecie. Nie ma żadnego racjonalnego powodu, by robić taką przerwę. W wakacje oglądalność zawsze jest mniejsza, Dla nas - widzów Playera - to przecież nic straconego. Co innego, gdyby odcinki w systemie były tylko tydzień. W przypadku "MnS" są dostępne wszystkie odcinki, od 6048 począwszy. Nikt niczego nie traci, dlatego też emisja powinna być bez żadnych przerw.
paw

Mogę wam powiedzieć-bez obaw- to był żart Prima aprilisowy , fajnie , że się udał:)
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Paw, Ty sobie z nas tak więcej nie żartuj! :D

Z Mareczkiem na priv rozmawialiśmy o tym i rozważaliśmy opcję, że to żart primaaprilisowy. Z uwagi jednak na to, jak bardzo po macoszemu od lat w naszym kraju traktuje się MnS tego typu informacja wydawała się też wysoce prawdopodobna.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Nieźle nas nabrałeś paw :lol:

Faktycznie ta informacja wydawała się bardzo wiarygodna. Już prawie chcieliśmy petycje wypisywać do Playera ::loll::

Niech emisja odcinków idzie swoim rytmem, chociaż z jeden miesiąc po 2 odcinki bardzo by się przydały :)

Ale skoro jesteśmy przy tym temacie to o ile dobrze licze to obecna transza odcinków skończy się na 6407 odcinku. Miejmy nadzieję, że Player zorientuje się wcześniej, aby wykupić kolejną transzę, aby uniknąć niepotrzebnej przerwy w emisji
nołbady

Post autor: nołbady »

Nie chciałem się wypowiadać, ale od razu pomyślałem, że to żart Playera albo użytkownika paw :lol: Serio nikt nie spojrzał na datę? :P
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

nołbady pisze:Serio nikt nie spojrzał na datę?
Napisał to po północy, więc traktowałem ten dzień jeszcze jako 31 marca :D
Żart niewątpliwie udany!
matti05

No nie, też dałem się nabrać! :D Widać poskutkowało :lol: Marzenie gdyby emitowali 2 odcinki :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Paw, przyznaję, że Twój żart był udany. Też uwierzyłem, dziś sprawdziłem datę. :D Paw, gratuluję pomysłu. Tak, jak inni, powtórzę, że informacja wydawało się być wiarygodna, z racji, że "MnS" nie jest jakoś poważana u nas w kraju.

Podtrzymuję swoje wcześniejsze słowa, najlepiej byłoby gdyby Player w ogóle nie kombinował z emisją "MnS" i emitował po jednym odcinku bez przerw. :wink:
paw

Dziękuje :P Wiedziałem , że co jak co , ale to rozgrzeje was , ale że aż tak to się nie spodziewałem:)
nołbady

Post autor: nołbady »

Tekst do dzisiejszego odcinka napisał Łukasz Gładkowski. Wygląda na to, że zna i lubi MNS :D http://www.wykop.pl/link/3114247/ama-tl ... telewizji/ jest więc szansa na mniej wpadek.
ODPOWIEDZ