Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na razie jestem na etapie 534 odcinka i nie nudzę się.

Jeśli sie mylę, to mnie naprowadźcie. Podejrzewam, że Annie sądzi, że Gregory ma romans z Francescą i dlatego sprawdzała, z kim on rozmawiał, potem przebrała się za nią, by powęszyć w jej mieszkaniu. Annie przebrała się za Francescę - to było genialne. ::loll:: :zeby: Trzeba przyznać, że niewiele je różniło. ::chytry:: O czym rozmawiali Annie i Gregory, po tym jak ona wyszło jak ona go podsłuchiwała?

Kolejny ciekawy wątek to Virginia. Po obejrzeniu odcinka po polsku doszedłem do wniosku, że Harrison symuluje chorobę psychiczną, by potem dokonać zemsty na Vanessie. Ta kobieta jest naprawdę jeszcze bardziej pokręcona, niż się wcześniej wydawało.

Francesca straciła u mnie resztki swojej sympatii, po tym jak zaszantażował Gabi. Ta kobieta nie ma skrupułów - dla tysięcy dolców, jest w stanie zniszczyć każdego. Powinna zostać ukarana za swoją pazerność i głupotę. Nie bronię tutaj Gabi i Antonia, ale ich chwila słabości nie zasługuje na to, by Vargas wykorzystywała ich do swoich celów.

Teraz prawiek każdy ma co najmniej jednego wroga. :D

Post autor: livi »

Czy uważacie, że ciekawie by było gdyby Gabi zaszła w ciążę? Oczywiście dziecko byłoby Antonia...
Administrator
Administrator

W tej sytuacji, kiedy oboje byli zasypani, nikt nie myślał o zabezpieczaniu się. Dlatego ciąża byłaby prawdopodobna. Ale ja chyba już bohaterce nie zadawałbym już takich psychicznych tortur z zastanawianiem się, kto jest ojcem... Chociaż, ksiądz będący ojcem - to byłby ciekawy wątek. :wink:

Post autor: Mareczek »

Moim zdaniem byłoby bardzo ciekawie livi, zwłaszcza, że obecnie nie mamy żadnej ciężarnej bohaterki, bo Vanessa już dziecko straciła. A tutaj poza typowym wątkiek "who is daddy?" byłaby dodatkowo kontrowersja związana z uprawiającym seks księdzem :twisted: Jednym słowem - jestem na tak!

Post autor: mailo »

Fajnie by było. Wówczas rodzina Torresów to byłaby kolejna "Wesoła rodzinka" :lol:
Administrator
Administrator

Mam pytania dotyczące odcinka 536.

- domyślam się, że Olivia przyszła do Francesci z powodu AJ'a? Co wynikło z tej rozmowy?
- Po wyjściu Cole'a, do córki w gabinecie przyszedł Gregory, co ona mu powiedziała i co on jej odpowiadał, czy tylko pocieszył?
- czy rodzice Meg i Sary zgodzili się na zatrudnienie Tima? Co mówili i jak Sara uzasadniła swoje wstawienie się za nim?

Dziękuję za pomoc. :wink:

Podczas kolejnej wyobraźnia Annie, najlepszy był jej kusy habit. ::loll::

I moja uwaga do autorów opisów na facebookowym profilu, żeby sprawdzać swoje wpisy przed publikacją, bo z opisu 536 odcinka wynika, że Sara ma wstawić się za Timem przed rodzicami Casey'a. Przynajmniej tak ja to zrozumiałem. :wink:

Post autor: Annie Douglas »

Olivia miała kilka powodów by grozić Francesce. Z ich dialogu trudno wywnioskować co było głównym motywem bo Olivia wygarnęła Francesce wszystko, łącznie z kradzieżą rubinowego naszyjnika. Myślę, że przede wszystkim chodziło o groźbę wyjawienia jej romansu z Cole'm, sprawa z A.J tylko przelała czarę goryczy. Po wyrwaniu broni Francesca zasugerowała, że zamiast niej Olivia powinna zabić niewiernego kochanka i pójść pocieszać Caitlin. Olivia przestraszyła się, że Vargas mogła już coś wyjawić Caitlin ale Francesca chciała ją tylko zdenerwować za to, że Olivia groziła jej śmiercią.

Caitlin wyznała, że Cole był na nią wściekły i nigdy jej nie wybaczy. Gregory pocieszał ją mówiąc, że córka zawsze będzie mogła liczyć na niego.

Sara powiedziała rodzicom, że mimo wszystko martwi się o Tima bo po ostatnich wydarzeniach może zacząć sięgać do kieliszka, jak robili jego rodzice. Zaczęła tłumaczyć, ze Tim miał nieudane dzieciństwo i mógł liczyć tylko na ich rodzinę kiedy uciekał z domu. Joan i Hank powiedzieli, że się zastanowią. Casey zasugerował Sarze, że dziewczyna chce pomóc Timowi bo kiedyś się w nim podkochiwała.

Francesca ma straszny charakter, ale robi porządną zamieszanie w serialu. Ma też poczucie humoru.
W 538 odcinku fajnie zapytała Antonia w konfesjonale pukając "Halo! Is anybody home?". Ona tworzyłaby idealną parę a Delem Douglasem :D

Post autor: Annie Douglas »

Francesca ma rzeczywiście zabawne wypowiedzi ocierające się o czarny humor. To chyba jeden z plusów "Sunset Beach", że negatywne postaci potrafią jednocześnie rozśmieszyć. Niestety niektórych tekstów nie da się przetłumaczyć dosłownie i lepiej brzmią w oryginale, np. " I don't wanna, but I'm gonna..." gdy groziła Antonio wyjawieniem jego tajemnicy.

Annie Douglas pisze:. " I don't wanna, but I'm gonna..." gdy groziła Antonio wyjawieniem jego tajemnicy.
Też zwróciłem na to uwagę. Fajne miała jeszcze teksty w śnie Antonia - "It's show time!":)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ten sen był rewelacyjny! :D Jeszcze śmieszniej gdyby to nie był sen
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Czy ktos może oprócz mnie uważa, że Cole i Olivia powinni być razem? Jak widzę sceny z nimi to nawet jak się kłócą jest miedzy nimi jakaś chemia. Fajny byłby taki zwrot akcji moim zdaniem. Prawie wszystkie sekrety Wesołej Rodzinki wyszły na jaw ! Jak żyć? :lol:

Jeszcze Gregory ma sekrety, bo nie wyjawił, że szantażował Caitlin i że wcześniej wiedział o romansie Cola i Olivii i o Treyu.
Faktycznie między Colem i Olivią widać jakąś chemię, ale ja osobiście nie chciałabym żeby byli razem. Za to Cole z Annie już prędzej :)
Administrator
Administrator

Absolutnie nie widzę związku Cole'a i Olivii. Cole i Annie - też nie. Prędzej widzę związek Annie i Franceski - obie do siebie pasują idealnie. :zeby:

Mam pytania. Po co w 542 odcinku do Virginii przyszła Vanessa - bo chyba nie po to, by zobaczyc pacjentkę? Drugie pytanie dotyczy rozmowy Caitlin i Olivii - w jaki sposób matka przekonała córkę do oddania Trey'a? I jeszcze pytanko dotyczące 541 odcinka - dokąd dzwonił Gregory, dopóki go nie powstrzymała Annie? Dzieki za odpowiedź.

Świetne były sceny z uwięzioną Annie. Cole jest genialny w swoich pomysłach. :D
Wyszły prawie wszystkie sekrety Richardsów. ie dziwi mnie dramat Caitlin, która dowiedziała się o romansie matki i jej męża. Także Cole nie wie, co o tym wszystkim sądzić, gdy okazało się, że dziecko nie jest jego. Genialna była reakcja Rose, jak zobaczyła przywiązaną do łózka Annie. I chyba wypadły jej ręczniki, dziwne, że po chwili ich już nie było, bo zakładam, że wystraszona kobieta po nie już nie przyszła. :zeby:

Michael poszedł zobaczyć Virginię, bo Jimmy go prosił. Vanessa chciała zobaczyć Virginię ponieważ miała koszmary z nią o tym co im zrobiła i miała nadzieje, że jak ją zobaczy jeszcze raz, to koszmary miną.
Olivia zapytała Caitlin czy wierzy w to, że ona, Cole i Trey będą żyć razem szczęśliwie.
Olivia wytłumaczyła Caitlin jak Annie porwała dziecko i dała jej. Prosiła żeby nie robiła sobie i Treyowi "tego", czyli pewnie nie wmawiała, że będą razem żyli długo i szczęśliwie. Potem Caitlin mówila, że naprawdę chciała żeby był jej dzieckiem i że bardzo go kocha, ale nie jest jej dzieckiem. Caitlin powiedziała też, że chciałaby żeby obie miały swoje dzieci. Powiedziała również Olivii, że jej dziękuje, za to że pozwoliła jej mieć Treya przez tyle czasu.
Caitlin trzymała Treya na rękach i Olivia powiedziała "Nie musisz tego robić", a Caitlin "że potrzebuje to zrobić". Dała Treya Oliviia i powiedziała, że teraz jest jej synem, na to wszedł Gregory i prawie się rozpłakał hehe :)

Gregory dzwonił do detektywa Torresa, żeby aresztował Annie.
ODPOWIEDZ