Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Annie, dzięki. Mam pytania dotyczące 520 odcinka:

1. Jak Virginia wytłumaczyła się Michaelowi, po jego przyznaniu się, iż wie, że ona była u tego lekarza?
2. Co Carmen zobaczyła w kartach, że natychmiast udała się do Antonia? (może to sie wyjasni w opisie 521 odcinka).

A tak z innej beczki. Soapki znane są z większych lub mniejszych wpadek. Zastanawia mnie to, w jaki sposób Francesca na swoim telewizorze widziała to, co pokazuje kamerka w gabinecie AJ'a? Połączenie bezprzewodowe - chyba pod koniec lat dziewięćdziesiątych ta technologia nie była tak rozwinięta. Zakładam, że biuro Deschanela może znajdować się nawet w innej części miasta. :)

Post autor: mailo »

Wiem, że teraz numerem 1 w dyskusji będzie wybuch bomby, ale zauważyliście, że w senach w kafejce internetowej z Sarą, Timem i Caseyem w tle leciała piosenka "7 seconds"?? :serce: Od minuty 5:15:

https://www.youtube.com/watch?v=__UwkdtZdyg

https://www.youtube.com/watch?v=wqCpjFMvz-k

Post autor: Annie Douglas »

Dawidek pisze:Annie, dzięki. Mam pytania dotyczące 520 odcinka:

1. Jak Virginia wytłumaczyła się Michaelowi, po jego przyznaniu się, iż wie, że ona była u tego lekarza?
2. Co Carmen zobaczyła w kartach, że natychmiast udała się do Antonia? (może to sie wyjasni w opisie 521 odcinka).
1. Virginia tłumaczyła, że była w gabinecie po to żeby obsztorcować lekarza, który okazał się nieodpowiedzialny i postawił ją w złym świetle bo to ona zarekomendowała go Vanessie. Michael przyjął jej wytłumaczenie ale w efekcie nabrał jeszcze większych podejrzeń.
2. Antonio był przekonany, ze Carmen przyszła żeby namówić go do pozostania w Sunset Beach. Ona zaskoczyła go mówiąc, że powinien wyjechać i to czym prędzej.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Uwaga! 2 lutego czas na niespodziankę dla kontynuujących Sunset Beach na naszym profilu na Facebooku! :) Odcinek 522 będzie tam zamieszczony z polskim lektorem! Posiadam jeszcze kilka najciekawszych odcinków nagranych z RTL7 a więc w przyszłości możecie z zaskoczenia liczyć na kolejne :) Na zachętę ta oto reklama: https://www.youtube.com/watch?v=Yffmaw3OCBo Zapraszam już rano https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Adex, ile masz w sumie takich odcinków? Oby jeszcze ktoś inny przypadkiem miał jeszcze jakieś. Im więcej odcinków po polsku z RTL7, tym lepiej. :D

Annie, dzięki. Jak będę miał kolejne pytania, to pozwolę sobie je zadać. :wink:

Chyba około 15 w tym ostatni, jeszcze nie przygotowałem wszystkich więc ciężko powiedzieć, ale w kolejny wtorek oczekujcie kolejnego po polsku :) a tymczasem wart uwagi jest też dzisiejszy 523 w którym Virginia vs. Vanessa (tu duży przełom), zagrożeni Antoni i Gabi oraz wypadek samochodowy pewnej osoby!!! :twisted:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Super Adex. Robię sobie ucztę i oglądam na raz 2 odcinki w tym 1 po polsku, dzięki
Administrator
Administrator

Widziałem już odcinek po polsku. Wreszcie "SB" oglądało się w cywilizowanych warunkach. :D Czekam na kolejne.

Wreszcie plan Virginii się sypie. Należy się jej za to, że nadużyła zaufania tych, którzy jej pomogli.

Miałem wrażenie, że ta eksplozja bomby nie była aż tak duża, by zniszczyć konstrukcję budynku. A tutaj jest ruina, Antonio i Gabi są zasypani. Kamerka Francesci na pewno ucierpiała i jej plan spalił na panewce. :twisted:

Dawidek pisze: Wreszcie plan Virginii się sypie. Należy się jej za to, że nadużyła zaufania tych, którzy jej pomogli.

\:
Po tym wszystkim co się wydało Virginia jest skończona ::ysz:: Czyżby to całkowity koniec jej wątku?
Administrator
Administrator

Sam nie wiem, czy to ostateczny koniec Virginii. Wątek może się jeszcze nieźle przewrócić. :wink:

Moje pytanie dotyczy odcinka 524. Jak potoczyła się rozmowa Bena i Marii, bo dość długo i szczerze rozmawiali?

I jak sądzicie, czy Trey nie jest...za mały? Cały czas jest niemowlakiem, co prawda dzieci rozwijają się w różnym tempie, ale mam wrażenie, że chłopiec powinien się rozwijać ciut szybciej.

Czy nie uważacie, że urwanie wątku Vanessy i Michaela to po prostu skandal? Wiem, że wybuch bomby był ważny, ale prawie zero pokazania reakcji rodziców po stracie dziecka, nie mówąc już o Virginii, która praktycznie za nic nie odpowiedziała, a można powiedzieć że jakby to dziecko zabiła. Benowi to chyba się niedługo pomyli z którą ze swoich "żon" sypia, całuje się, wyjeżdża i której co obiecuje. Ten romans gabi i Antonia jest dla mnie trochę obrzydliwy. Juz nie chodzi nawet o to , że z księdzem, ale szkoda Ricardo, który 2 raz dostaje od Gabi po tyłku.
Administrator
Administrator

Wydaje mi się, że wątek Vanessy i Michaela się jeszcze nie skończył. Ewidentnie widać, że nie jest to pierwszoplanowa para, co widać. W soapkach ciężko jest wyróżnić głównych bohaterów, ale wskazanie drugoplanowych czy trzecioplanowych już aż tak trudne nie jest. :wink:

Mam pytania dotyczące odcinka 525:
1. o czym rozmawiała Caitlin z Cole'm i co usłyszała, kiedy on na początku odcinka rozmawiał przez telefon?
2. na czym koncentrowała się rozmowa między Benem i Meg oraz między Annie i Bette?

Czy Meg była zakleszczona w samochodzie po wypadku? Potem nagle otwiera drzwi i wysiada z wozu. :D
Świetna była pierwsza scena 525 odcinka, jak Annie była na kole a Gregory i Cole zachowywali się jak najlepsi przyjaciele i rzucali w nią nożami. ::loll::
Najbardziej zaskakują mnie Gabi i Antonio - są zasypani, ledwo uszli z życiem, a mimo wszystko decydują się na intymne chwile. Przypomnieli mi się Michael i Vanessa, którzy zdecydowali się na harce chwilę po trzęsieniu ziemi.

Post autor: Annie Douglas »

1 Cole udawał przez telefon Gregory'ego chcąc uzyskać dostęp do bilingu "żony" z ostatniego roku. Caitlin usłyszała to i zapytała dlaczego mąż podaje się za jej ojca. Cole powiedział, że telefon ma związek z Olivią. Wyznał żonie, że zmarłe dziecko jej matki być może żyje a zbadanie tej sprawy zlecił mu A.J. W rzeczywistości Cole podawał się za Gregory'ego po to żeby sprawdzić obecną '"żonę" czyli Annie i jej połączenia telefoniczne.
2 Po przebudzeniu Annie przestraszyła się, że jeśli Cole odkryje jej powiązania z Brockiem, Gregory wykorzysta to i zaaranżuje jej samobójstwo. Kiedy Bette zastała ją podczas pakowania rzeczy Annie powiedziała, że oddaje ubrania na cele charytatywne. Bette wyczuła jednak, że bratanica ma problemy małżeńskie bo sama przez to przechodziła 7 razy. Przypomniała Annie, że ślub z Gregory'm od początku wydawał jej się złym pomysłem ale nie powinna podejmować pochopnych decyzji bo tak jak ona może zostać z niczym.
3 Ben był przekonany, że Meg go śledziła. Ona zdenerwowała się tymi posądzeniami bo sama sugerowała by Evans spędził więcej czasu z Marią. Przez resztę rozmowy Meg zachowywała się jakby miała muchy w nosie by w końcu uświadomić sobie, że jest skazana na towarzystwo Bena tego wieczoru.

Nadróbcie odcinek 526 bo na profilu czeka na was już odcinek 527 z polskim lektorem! ;) https://www.facebook.com/sunsetbeachpoland/?fref=ts

Post autor: Mareczek »

Ja oglądam regularnie odcinki, ale nie mam czasu komentować! ::kwasny:: Zwłaszcza, że tyle się dzieję, że nawet trudno to wszystko zebrać :D
Świetne kolejne sceny wyobraźni Annie oraz Sary - nie spodziewałem, że Douglas będzie mieć konkurentkę w tej kwestii. Kostium Olivii i jej natapirowana fryzura była po prostu genialna, jeszcze Cole na wózku, no i mój ulubieniec Spike :serce: Dodatkowo rewelacyjna scena z Annie i Colem wiszącymi nad urwiskiem! Co do Vanessy to poronienie jest dobrym posunięciem, ale co będzie dalej z Virginią? ::chytry:: Scena z bombą dobrze pokazana, ale już ta jaskinia i cała otoczka to mała kopia ze scen z 1 sezonu, kiedy Ben i Meg byli uwięzieni. Cieszę się, że Gabi i Antonio się przespali, a co :)

Tradycyjnie, najmniej interesuje mnie Meg/Ben/Maria ::jezyk::
ODPOWIEDZ