Para istniejąca już od jakiegoś czasu. W gruncie rzeczy połączył ich wypadek Darli, Taylor pomogła Throne'owi się z nim pogodzić, a Forrester wyjść Pani Doktor z nałogu. Choć do siebie pasują, to czy będą szczęśliwi? Wydaje mi się, że Taylor z powodu wyrzutów sumienia chce wynagrodzić Throne'owi i Alexandrii śmierć ich żony i matki, jednak nie jest to do końca prawdziwa miłość.
Trzeba pamiętać że to nie jest nowa para bo jednak już byli razem kiedyś, chociaż nie wspominają tego, wtedy Taylor bardziej wykorzystała Thorne'a niż chciała z nim być, na dodatek podczas kiedy Macy cierpiała myśląc że Claudia odebrała jej Thorne'a okazało się że Taylor jest z nim w ciąży. To oczywiście było kłamstwo jednak dla Macy musiało być bolesne że inna kobieta ma urodzić dziecko Thorne'a. O ile wtedy Thorne i Taylor w miarę pasowali mi do siebie tak teraz nie po tym wypadku z Darlą to niesmaczne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Szkoda Thorne'a dziś było , Winsor dobrze zagrał takiego nadpobudliwego, fajny wątek się zaczął. dobre jak powiedział o Taylor że jest warta Nicka, czyli jednak ma do niej nadal jakiś uraz. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No i wygląda na to, że scenarzyści próbują połączyć ich po raz kolejny
Sądzicie, że to ma sens? Dla mnie z jednej strony dobre jest to, że Thorne dostał wreszcie jakiś wątek, ale smutne, że od dawna powiela się jedynie znany schemat. Thorne co jakiś czas chce mieć coś do powiedzenia w firmie i co jakiś czas bierze się z Taylor 
Administrator