Post autor: Mareczek »

Zdecydowanie nie! Żadnych polskich czołówek, ani zmienionych melodii - powinno się oglądać oryginał, a nie jakieś ingerencję. Serial z dobrym lektorem sam się obroni :wink:

Post autor: Poland »

No to w takim razie widziałbym to tak że w serialu emitowana byłaby oryginalna oprawa natomiast do celów promocyjnych stworzona zostałaby polska wersja czołówki :)
Poland - aktywnie najlepszy!

Post autor: Adex-fan Brooke »

Poland zejdź na ziemię ze swoimi fantazjami ;) Nastał najgorszy z możliwych dni dla fanów i nie zapowiada się obecnie na powrót serialu do Polski a Ty tu rozpisujesz się o jakichś fikcyjnych sprawach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

No dobrze zejdę na ziemie - mam tylko nadzieje że po zmianie stacji MNS będzie jakoś odpowiednio promowane.
Mareczek pisze:Nie wierzę, ani w Polsat, ani w TVN - na tych kanałach nie ma miejsca na "Modę..." o dobrej godzinie. Na Polsacie od 15:50 do 18:00 są "Wydarzenia", "Interwencja", "Malanowski" i "Dlaczego ja", więc nic się nie zmieni, a jeżeli mają dać B&B wcześniej lub co gorsza o poranku, to dziękuję. Podobna sytuacja jest na TVN-ie, gdzie paradokumenty lecą od rana do wieczora i z żadnego nie zamierzają rezygnować. Ja widzę "Modę..." na mniejszych stacjach, które na niej będą chciały podnieść sobie oglądalność, bo to znany serial i może przyciągnąć samym tytułem. Wszystko pod warunkiem, że będzie o dobrej porze - czyli minimum o 16:00 i najlepiej z dwoma odcinkami :roll:
No to zostaje tylko TV Puls - tam "Moda na Sukces" mogłaby być gdzieś około 18 lub 19.

Puls już przecież odpowiedział podobno, że nie zakupi tego serialu.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Robi »

„Moda na sukces” schodzi z ekranów – kogo będzie Wam najbardziej brakowało? [ANKIETA]
http://www.tvp.info/17993176/moda-na-su ... lo-ankieta

Wygrywa Brooke :D

Post autor: Elmoo »

A TVN7 odezwało się w tej sprawie?
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Dziwnie się dzisiaj poczułem, oglądając "ostatni" odcinek. Tak naprawdę nie czułem, że to koniec serialu. Nie czuję, że się z "MnS" żegnam. Zupełnie inne emocje towarzyszyły mi, kiedy oglądałem ostatni odcinek jakiegoś innego serialu, choćby telenoweli. :wink:

TVP znowu dała plamę. Specjalnie nagrałem sobie piątkowy i dzisiejszy odcinek (ze względu na pracę, oglądam w Internecie). I co? Żadnej informacji, żadnej wzmianki o zakończeniu emisji. Wszystko było tak, jakby jutro miał być pokazany kolejny odcinek. Nie wszyscy mają Facebooka, nie wszyscy śledzą Internet. Założę się, że co najmniej 50% widzów w ogóle nie wie, że dzisiaj pokazano ostatni odcinek. Tak TVP szanuje widownię serialu emitowano przez ostatnie 20 lat. Do czego doszło, że po 20 latach oglądania, nagle koniec? Jeszcze kilka miesięcy temu w ogóle nie przyszłoby mi to do głowy, chociaż zdawałem sobie sprawę z tego, co wyprawia TVP.

Robi, dzięki za linka. Zagłosowałem na Brooke. :D

Odnoszę wrażenie, że ostatni odcinek oglądało więcej ludzi, niż zwykle o tej porze.

Smutny dzień :( w internecie sporo artykułów... Nawet w "Muzyczne Radio" dolnośląskie były dziś informacje o przerwaniu emisji i muzyczka z pierwszej czołówki. Jestem rozczarowany całą działalnością czy raczej brakiem działalności Tvp oraz tym, że ten ostatni odcinek był taki byle jaki, zwykły podczas kiedy chociaż mogli wybrać jakiś lepszy, odpowiedniejszy na zakończenie.

Post autor: BeLieF »

Jest oświadczenie rzecznika serialu! (źródło: fanpage)
"Otrzymaliśmy kilka ofert dotyczących emisji „Mody na sukces” w Polsce i jesteśmy obecnie w trakcie oceny tego, który kanał będzie najlepszy w dłuższej perspektywie. Oferty te obejmują wszystkie środki rozpowszechniania serialu na terytorium kraju. Planujemy wznowić emisję w Polsce na początku 2015 roku"
Oby wszystko wypaliło, trzeba trzymać kciuki.

Teraz pozostaje tylko odpowiedź a mianowicie gdzie będzie prowadzona emisja i w jakim czasie nadawania? Ja osobiście liczę na jakąś stacje naziemną oraz CBS Drama bo bez emisji w komputerze się obejdę.

Post autor: Mareczek »

Jeśli życzycie sobie, to przesyłam Wam też oryginalne oświadczenie produkcji :wink:
"We have multiple options for broadcast of The Bold and the Beautiful in Poland, and we're currently assessing what's best for the show in the long term. These options include all means of dissemination which currently exist in the territory. We plan to have the show available to fans in Poland early 2015."

Post autor: halihali »

Fajnie oby się udało na DVB i o odpowiedniej porze emisji. :: bow ::
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star

A w którym miejscu ta informacja została ogłoszona ? Chciałbym mieć 100 procentową pewność w tej kwestii :)

Post autor: BeLieF »

ODPOWIEDZ