Post autor: Mareczek »

No wreszcie wygrał Marek Kaliszuk! :D
Trzeba przyznać, że był dziś po prostu fenomenalny! Facet bawi się w programie, podobnie jak Przybylski i to widać! Drugim najlepszym uczestnikiem był dziś dla mnie Przybylski - tak wiem jestem stronniczy, ale nic nie poradzę, że to dla mnie najlepszy duet całej edycji! :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mareczek pisze:No wreszcie wygrał Marek Kaliszuk!

Trzeba przyznać, że był dziś po prostu fenomenalny! Facet bawi się w programie, podobnie jak Przybylski i to widać!
Faktycznie był dobry, nie wiem kim oni są, nie znam ich z żadnego serialu czy filmu, ale występy mają ciekawe :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Adex-fan Brooke pisze:nie znam ich z żadnego serialu
Kaliszuka kojarzyłem z "M jak miłość", potem dołączył do "Pierwszej miłości", zagrał też w "2XL" chyba. Natomiast Przybylskiego znam tylko z jednego serialu i chodzi mi o "Linię życia", grał tam detektywa i pojawiał się przez cały sezon :P

Wreszcie wygrał Przybylski, choć wyprzedził minimalną ilością punktów Jacka Kawalca :D Trzeba przyznać, że obaj panowie byli dziś fantastyczni i w sumie cieszyłaby mnie wygrana i jednego i drugiego. Bardzo podobała mi się też Basia Melzer jako Agnieszka Chylińska. Wyjątkowo nie przekonał mnie dziś do siebie Kaliszuk, którego jednak bardzo cenię za dotychczasowe kreacje i cieszę się, że ma w głównym rankingu znaczną przewagę :D

Post autor: bosskicinu »

O tak ! Ja też dziś byłem za Przybylskim i wiedziałem, że wygra.
Kawalec faktycznie także był super i te 2 miejsce mu się należy. Facet w końcu jest doceniany po pierwszych odcinkach, kiedy dostawał najniższe noty.
Kaliszuk bardziej podobny był do Schwarzeneggera niż do Cugowskiego no ale występ niezły.
Liczyłem na to, że Basia zaśpiewa bardziej znany utwór Chylińskiej i bardziej żywy bo przecież wiadomo jak umie śpiewać Agnieszka.
Dziwi mnie to, że Magda Steczkowska jako Kylie Minogue dostała tak niskie oceny bo wg mnie wypadła fenomenalnie.

Post autor: Despina »

DeaconFan pisze: Nicky Minaj.
Pisze się Nicki :wink:
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ach, przepraszam. Dziękuję za poprawienie mnie Despino. :wink: Cóż za ignorancja z mojej strony...

Bardzo mnie cieszy zwycięstwo Przybylskiego. Jako Iggy Pop był absolutnie fenomenalny. W pełni zasłużył na wygraną. Jacek Kawalec i Basia Melzer tej super. Natomiast nie porwali mnie dziś Kuba Molęda i Marek Kaliszuk, choć ogólnie ich lubię. Kaliszuka nawet bardzo. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Zapomniałem jeszcze dodać, że występ Gąsowskiego i Dowbora na samym początku był genialny, ubawili mnie do łez prawie. :)

Post autor: kamilabuziaczek »

Joanna Liszowska wygrała po raz 2 odcinek, jak sądzicie zasłużenie czy nie?

Moim zdaniem nie zasłużyła na tą wygraną. Charakteryzacja może i fajna ale występ jakoś nie przekonał mnie. Może dlatego, że to nie mój typ piosenki.
Za to bardzo zadowolony jestem z występu Steczkowskiej, Melzer, Przybylskiego i Kawalca.

Zwycięstwo Liszowskiej to żałosna próba zmniejszenia różnicy punktów między nią a Kaliszukiem i tyle mam do powiedzenia::kwasny:: W tym odcinku dużo lepszy był chociażby skandalicznie niedoceniony Jacek Kawalec, który mógłby wygrać, bo choć nie lubię rapu, przekonał mnie swoim występem :roll:

Post autor: Adex-fan Brooke »

Gdzie zobaczę wszystkie występy? bo przegapiłem ten odcinek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Marek Kaliszuk dzisiaj pobił samego siebie jako George Michael! Coś niesamowitego! On musi wygrać ten program, nie ma innej opcji. :D :: bow ::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Bartus610 »

Dokładnie , z kolei ta cała Basia jak zwykle irytująca ::kwasny:: Myślicie , że będzie 3 edycja ?
ODPOWIEDZ