Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Może ktoś mógłby przypomnieć całą historię postaci nijakiego Marka, chłopaka Donny? Co się z nim stało? Tutaj odcinek z nim z roku 1987 http://youtu.be/pZNQXQvIa3M?list=PLY0M6 ... oNI8rjrbek W ogóle kto go grał?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Despina

Post autor: Despina »

Z tego co znalazłam to grał go Michael Philip :)
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Elmoo pisze:
B@r pisze:skojarzyły z tymi Taylor i Nicka gdy swego czasu jego łódź zatonęła.
Nie kojarzę tych scen, są gdzieś w internecie?

To odcinek 5009. Nie widzę na YouTube, ale tu masz dokładne streszczenie tej akcji - http://www.boldbeautifulfan.com/bbarchi ... 032007.htm
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tutaj można zobaczyć te sceny :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=DP-yHkQwOMM
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Dziękuję. :D
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Oglądam ostatnio odcinki 400-500 wg polskiej numeracji :) Coś cudownego ! Tyle akcji , barwnych postaci :) To była stara,dobra Moda na sukces :)
Amber7

Post autor: Amber7 »

Nie przejrzałam całego wątku, od pewnego czasu znów oglądam Modę. Szukam sceny (albo nr odcinka), kiedy wszyscy w rezydencji Forresterów dowiedzieli się, że Stephanie udaje zawał serca, aby na nowo połączyć Taylor i Ridge'a. Wtedy to właśnie Eric podchodzi do Brooke i ją całuje. Gdzie mogę obejrzeć tę scenę???
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

A ja bym prosił jeśli ktoś ma scenę ze śmiercią Beth i jej wcześniejszą kłótnią ze Stephanie
Bartus610

Post autor: Bartus610 »

Oglądam stare odcinki Mody , co prawda jestem dopiero na 380 ale nie zamierzam przestać ! Wtedy to były akcje , miło sobie przypomnieć starą , dobrą Modę ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Także oglądam stare odcinki, ale jestem jeszcze bardziej do tyłu, niż Ty. Mogę porównywać odcinki z końca lat 80 XX wieku, z obecnymi emitowanymi na Playerze. Są oczywiście różnice - oczywiście technologiczne, ale nie tylko. Te stare odcinki oglądam po raz drugi, bo oglądałem je też w telewizji około 20 lat temu, więc warto powspominać stare czasy. :D
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Mam pytanie. W rezydencji Forresterów była kiedyś taka gospodyni, dość grubawa. Pamiętam ją ze starych odcinków, chyba jeszcze za czasów jak Stephanie straciła pamięć. Jak ta kobieta nazywała się i czy zostało wyjaśnione co się z nią stało?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Maria, nie pamiętam czy wyjaśnili co z nią.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
paw

Post autor: paw »

Czy to nie była matka czy ciotka takiej co się zakochała w Thornie?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mówisz o tej co zginęła w wypadku samochodowym jadąc ze Stephanie w roku 2005, teraz mi wypadło z głowy jej imię, ale to była inna, matka Gabrieli, która potem została żoną Thomasa.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Matką Gabi była Helen :wink: Ale paw mówi raczej o Claudii Corterz, która zakochała się w Thornie - z tym, że ona chyba nie miała nic wspólnego z Forresterami, poza tym, że nielegalnie u nich pracowała.
ODPOWIEDZ