Uważam, że Kaczorowska nie powinna brać udziału w TzG. W ten oto sposób na parę Banasiuk/Kaczorowska mogą głosować podwojone siły fanów (PM i "Klanu"), co jest trochę nie fair wobec par typu mało znana "gwiazda"/mało znany tancerz czy znana gwiazda/mniej znany tancerz. Nic zbytnio nie mam do Agnieszki, ale ona nie powinna być w parze z Mateuszem, bo on sam ma sporo fanek. Powinni jej dać mało znanego partnera, jeśli już.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Pełna liczba uczestników "Tańca z gwiazdami"
http://afterparty.pl/exclusive_galeria. ... lg_id=7476
Panie:
Honorata Skarbek Honey
Agnieszka Sienkiewicz
Marta Wierzbicka
Marcelina Zawadzka
Ania Wyszkoni
Joanna Orleańska
Panowie:
Jan Mela
Michał Koterski
Mateusz Banasiuk
Marcin Miller
Rafał Maślak
Artur Dziurman
Komu kibicujecie? Ja uważam, że duże szanse ma Mateusz Banasiuk bo ma sporo fanek, nie tylko z "Pierwszej miłości"
Panie:
Honorata Skarbek Honey
Agnieszka Sienkiewicz
Marta Wierzbicka
Marcelina Zawadzka
Ania Wyszkoni
Joanna Orleańska
Panowie:
Jan Mela
Michał Koterski
Mateusz Banasiuk
Marcin Miller
Rafał Maślak
Artur Dziurman
Komu kibicujecie? Ja uważam, że duże szanse ma Mateusz Banasiuk bo ma sporo fanek, nie tylko z "Pierwszej miłości"
Nawet niezłe te gwiazdy. Postarali się bardziej niż przy TTBZ 2. Trochę zaskoczeń np. Miller (on może mieć dużo fanów zyskanych przez lata, nawet gdyby tańczył kiepsko). Artura Dziurmana bardzo lubię (lecz pewnie jak Lenartowicz szybko niestety odpadnie), ale z panów to moim faworytem jest już w ciemno Mateusz Banasiuk.
Koterski będzie pewnie tańczył słabo i się wydurniał. Maślak jest zbyt mało znany by dojść daleko, raczej prędko odpadnie. Jaś Mela to w sumie zagadka, oby widzowie głosując na niego nie kierowali się wyłącznie współczuciem.
Kobiety: Honey może zajść daleko, Wyszkoni (jeśli będzie nieźle tańczyć) też. Zawadzkiej i Orleańskiej nie daję większych szans, bo myślę, że nie mają wielu fanów. Wierzbickiej nie lubię, bo wydaje sie być pustakiem z parciem na szkło, którego jedyny walor to duże piersi i ładna buzia. O Sienkiewicz trudno coś więcej powiedzieć, poza tym, że jest sympatyczna i ładna.
A, i ponoć Kaczorowska wystąpi w parze nie z Banasiukiem, a z Maślakiem. W sumie dobrze. Ona bardziej znana niż on.
Nie wiem czy nie będzie tak, że widzowie będą głosować bardziej ze względu na Agnieszkę niż na niego.
Kobiety: Honey może zajść daleko, Wyszkoni (jeśli będzie nieźle tańczyć) też. Zawadzkiej i Orleańskiej nie daję większych szans, bo myślę, że nie mają wielu fanów. Wierzbickiej nie lubię, bo wydaje sie być pustakiem z parciem na szkło, którego jedyny walor to duże piersi i ładna buzia. O Sienkiewicz trudno coś więcej powiedzieć, poza tym, że jest sympatyczna i ładna.
A, i ponoć Kaczorowska wystąpi w parze nie z Banasiukiem, a z Maślakiem. W sumie dobrze. Ona bardziej znana niż on.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A dla mnie Miller jest przegięciem. To zwiastuje powrót do promowania disco polo(na pewno Boys wystąpi w programie, jak w tamtej edycji Kwiatkowski śpiewał) na otwartej antenie Polsatu - ostatnio pojawia się to coraz częściej. Trzymam kciuki żeby odpadł jak najprędzej. Skład panów ogólnie jest bardzo słaby, jedynie Dziurman to jakaś większa gwiazda, reszta to gwiazdeczki + osoba nieznana.
Za to przy paniach Polsat wyjątkowo się postarał. Naprawdę dość mocny skład. Honey, Wyszkoni i Orleańska(myślę że ona ma właśnie fanów ze "Złotopolskich" i "Licencji...") to wstępnie moje faworytki.. Wierzbicka ujdzie, ale nie jest to zbytnia rewelacja.
Pozostałe panie - okaże się w praktyce.
Za to przy paniach Polsat wyjątkowo się postarał. Naprawdę dość mocny skład. Honey, Wyszkoni i Orleańska(myślę że ona ma właśnie fanów ze "Złotopolskich" i "Licencji...") to wstępnie moje faworytki.. Wierzbicka ujdzie, ale nie jest to zbytnia rewelacja.
Pozostałe panie - okaże się w praktyce.
Sporo znanych osób, ale liczyłem na coś więcej, nie ma Małgosi Ostrowskiej-Królikowskiej.
Z pań cciekawy jestem Ani Wyszkoni. Niespecjalnie jestem zadowolony, że będzie Honey. Nie cierpię tej dziewczyny.
Z Panów zaskoczył mnie Artur Dziurman. Uwielbiam go jako aktora, w tańcu sobie go nie wyobrażam, ale zobaczymy. Mam mieszane uczucia co do Jana Meli. Niby każdemu powinno się dać szansę, ale ma on inną sytuację niż rywale. Dobrze, że Kaczorowska będzie tańczyć z mało znanym, bo ona sama już jest dobrze znana.
Z Panów zaskoczył mnie Artur Dziurman. Uwielbiam go jako aktora, w tańcu sobie go nie wyobrażam, ale zobaczymy. Mam mieszane uczucia co do Jana Meli. Niby każdemu powinno się dać szansę, ale ma on inną sytuację niż rywale. Dobrze, że Kaczorowska będzie tańczyć z mało znanym, bo ona sama już jest dobrze znana.
Wschodząca gwiazda polskiego kina (np. film "Płynące wieżowce"), poza tym grał w serialu "Przystań" jedną z głównych ról, od kilku lat również gra jedną z głównych ról w "Pierwszej Miłości". Dziwne, że znasz Maślaka, a Banasiuka nie kojarzysz.mailo pisze:Jedyna osoba której nigdy nie widziałem to ten Banasiuk. Kto to jest?
Ostatnio zmieniony 2014-08-05, 21:02 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
To dość znany aktor młodego pokolenia. Występował w wielu filmach, serialach, gra też w teatrze. Pewnie kojarzysz go z twarzy, ale nie wiesz, że się tak nazywamailo pisze:Jedyna osoba której nigdy nie widziałem to ten Banasiuk. Kto to jest?
Dla mnie największymi gwiazdami tej edycji są właśnie Mateusz Banasiuk i Agnieszka Sienkiewicz i to im będę wstępnie kibicował
Co do panów trochę dziwi mnie udział Jana Meli, ale nie krytykuję go. Do reszty mam raczej neutralny stosunek. No może dziwi mnie trochę obecność Maślaka, ale z tego co zauważyłem chłopakowi bardzo zależy, żeby zagłębić się w świat show-biznesu.
Lubię ją, ale o roli w "Złotopolskich" raczej niewielu pamięta, to była przecież drugoplanowa postać. A ten drugi serial chyba też już nie jest nawet emitowany z powodu słabej oglądalności. Wg mnie z pań najdalej powinna zajść Ania Wyszkoni, która ma sporo fanów.BeLieF pisze:Orleańska(myślę że ona ma właśnie fanów ze "Złotopolskich" i "Licencji...")
No i co? Sam niezbyt lubię disco polo, ale ten gatunek miał, ma i będzie wciąz miał swoich wiernych fanów. Wciąż powstają coraz to nowsze stacje tv promujące tę muzykę. Poza tym Miller jest dość znany. Jego sztandarowe utwory powinien kojarzyc przeciętny Polak (choćby i ich nie lubił). To większa gwiazda niż Banasiuk czy Koterski wg mnie.BeLieF pisze:A dla mnie Miller jest przegięciem. To zwiastuje powrót do promowania disco polo(na pewno Boys wystąpi w programie, jak w tamtej edycji Kwiatkowski śpiewał) na otwartej antenie Polsatu - ostatnio pojawia się to coraz częściej.
Panie:
Honorata Skarbek Honey
Agnieszka Sienkiewicz - nie znam
Marta Wierzbicka
Marcelina Zawadzka - nie znam
Ania Wyszkoni
Joanna Orleańska - nie znam
Panowie:
Jan Mela - nie znam
Michał Koterski
Mateusz Banasiuk - nie znam
Marcin Miller