cmk

Post autor: cmk »

Pamela była dzisiaj fantastyczna :)
"Co ty wiesz o naturalności Donna, jesteś plastikowa jak buteleczki miodu, które zamawiasz"
"Twoje zadanie w tej firmie to podążanie w wysokich obcasach"
"Moja siostra ma klasę, a ty jedyne co masz to majtki w cętki. Pewnie masz je teraz na sobie" ;)

Koci taniec trochę nieudany, ale w tym tkwi urok Pammy!

Post autor: Sexi Ricky »

Mi jakoś zupełnie nie podobało się wystąpienie Donny i Pameli w tym show ::kwasny::
Ostatnim razem jak obie panie odwiedziły "The price is right" miałem ubaw po pachy. Teraz miałem wrażenie, że wątek ten został wpleciony na siłę, aby zrobic sobie chwilę wytchnienia od Billa i Katie. Sam pomysł byc może dobry aczkolwiek to co mówiła Pamela na kilometr wiało sztucznością i mnie osobiście nie bawiło. Uważam, że ich dogryzki się już przejadły, a już na pewno znudziła się "śmieszna" Pamela.

Dobrze, że chociaż pojawili się dawno nie widziani Nick i Bridget. Mam więc nadzieję, że to zapowiedź jakiegoś większego wątku dla nich.

Ciekaw jestem jaką oglądalnością cieszy się obecnie serial :roll: Trzeba przyznac, że odkąd wznowiono emisję nic ciekawego się nie wydarzyło. Wątek przejęcia FC przez Billa wlókł się niemiłosiernie i wcale nie zapowiada się tu na zmiany. Steffy i Owen to chyba jakaś pomyłka scenarzystów, którą chyba sobie uświadomili, gdyż zaprzestali dalszego brnięcia w ten wątek. Udar Stephanie to chyba też pomysł "pisany na kolanie". Niby ciekawy, a beznadziejnie zrealizowany.

Liczę na to, że w najbliższych odcinkach będzie więcej Nicka i Bridget :mrgreen: I oby ślub Billa i Katie był dosyc spektakularny na miarę dawnych ślubów w MnS.

Post autor: Alex1981 »

cmk pisze:Pamela była dzisiaj fantastyczna :)
"Co ty wiesz o naturalności Donna, jesteś plastikowa jak buteleczki miodu, które zamawiasz"
"Twoje zadanie w tej firmie to podążanie w wysokich obcasach"
"Moja siostra ma klasę, a ty jedyne co masz to majtki w cętki. Pewnie masz je teraz na sobie" ;)

Koci taniec trochę nieudany, ale w tym tkwi urok Pammy!
Akurat kto jak kto ale Pamela powinno siedzieć cicho z mordą w kuble. Pamela jest chorą kobietą nawet teraz kiedy jest niby wyleczona to dalej zachowuje się jak psychopatką, której miejsce jest w psychiatryku albo w więzieniu. Podobnie jej siostra Stephanie, która już wielokrotnie pokazywała i udowadniała jaka jest psychopatką. Właściwie to zarówno Stephanie jak i Pamela za swoje występki obie powinny siedzieć albo w pierdlu albo u czubków. Stephanie i klasa a to dobre ::loll:: . Ta kobieta już z samego wyglądu nie ma nic wspólnego z klasą bo ubiera się jak ostatnia wieśniara i chłopczyca. Do żakietu i spodni nosi buty wyglądające jak adidasy. A z zachowania również z klasą nie ma nic wspólnego. Bo żadna kobieta z klasą nie wywleka na światło dzienne brudów swojej rodziny zwłaszcza, że jest wcieleniem zła i demonem. Po rozwodzie nie zachowywała się z klasą obrzucając męża błotem ale jakoś dalej używa nazwiska Forrester mimo, iż po rozwodzie powinna używać nazwiska Douglas. No tak, ale bez nazwiska jej męża byłaby nikim. Wszystko co ma zawdzięcza nazwisku którego po rozwodzie nie używałaby kobieta z klasą. Warto też dodać, że żałosne jest jaką to z siebie pokutę robi Stephanie a może niech najpierw opowie opinii publicznej jaki był powód rozwodu jej z Erykiem i to jak nasłała gwałciciela do domu Brooke oraz o innych swoich występkach. Ciekawe czy opinia publiczna by to pochwaliła. No tak Stephanie mówi tylko to co jej pasuje a o swoich przestępstwach milczy. Akurat to Stephanie i jej siostra prostaczka jaką jest Pamela nie dorównują Donnie do pięt, Bo Donna jest normalną kobietą a Stephanie i jej siostra Pamela są niebezpiecznymi, sfrustrowanymi samotnymi psychopatkami, których nawet pies z kulawa nogą by nie tknął z których jedna jest stara panną a druga rozwódką. Też mi autorytety.

Post autor: mailo »

Sexi Ricky pisze:Mi jakoś zupełnie nie podobało się wystąpienie Donny i Pameli w tym show ::kwasny::
.
Dla mnie też to było przekombinowane.

Post autor: kubeczek »

Relacja Pameli z Donną jest na maksa naciągana. Nie ma takiej kobiety, która zaprzyjaźniłaby się z kimś, kto próbował zabić ją i otruł jej męża ze skutkiem prawie śmiertelnym.

Pamela zawsze mnie irytowała i rzadko śmieszyła. Jak dla mnie jest ona bardzo nędzną podróbką Sally. Uważam, że takie postacie jak Pam są zapychaczami miejsca dla lepszych i ciekawszych postaci.

Post autor: Grisza »

Mi aż było głupio to oglądać. Wówczas mogłem powiedzieć to , co mój tato sądzi o tym serialu( Nielubi MNS) Pamela była taka głupia, beznadziejna. To nie miało żadnego wyrazu, gdzie prawdziwe komediowe sceny,dla mnie było to pośmiewisko dla MNS.
Grisza :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Donna była dziś świetna chociaż trochę sztucznie się uśmiechała, natomiast Pamela szczególnie z kocim tańcem wypadła żenująco jak stuknięta...no ale w sumie jest stuknięta. Brooke kolejny raz udowodniła swoją wielką miłość do Ridge'a.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mi się ta farsa w studiu (inaczej nazwać tego nie można) się podobała. Momentami było wesoło, teksty niezłe, koci taniec też mnie rozbawił. Zgadzam się z Kubeczkiem, że Pam nie dorasta Sally do pięt. Mimo wszystko, to była jakaś odskocznia. Najlepsze w tym wszystkim są miny Pam. :D
Tak, Brooke wykazała się wielką miłością do męża. Nawet chciała się poświęcić.
Ciekawie zapowiada się wątek Bridget i Nicka. Chyba nam się szykuje coś nowego z silnym nawiązaniem do przeszłości.

Post autor: Alex1981 »

kubeczek pisze:Pamela zawsze mnie irytowała i rzadko śmieszyła. Jak dla mnie jest ona bardzo nędzną podróbką Sally. Uważam, że takie postacie jak Pam są zapychaczami miejsca dla lepszych i ciekawszych postaci.
Dokładnie tak samo myśle. Po co w ogóle wprowadzono tę postać do serialu?! Chyba tylko po to żeby irytowała ludzi i działała im na nerwy. A śmieszna to ona nie jest za grosz. Raczej żałosna i przykra jak kupa gwoździ i tyle.

Post autor: Mareczek »

Jak można nie lubić pociesznej Pam? :D
Ja tam ją bardzo lubię! W serialu potrzebne są każde typu charakteru, aby nie wiało nudą. Każde sceny z nią mnie śmieszą i wielkie brawa za Alley Mills za tak świetnie granie tej postaci :)
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Ogólnie lubię Pam, ale w tym show wypadła raczej żałośnie. Najpierw ta jej rozdziawiona gęba, a później głupi koci taniec. Donna też nie nadaje się na prowadzącą talk show o modzie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ostatnio jakoś przyjemniej ogląda się odcinki. Może dlatego, że trochę odświeżono wątki. Zanosi się na trójkąt Eric - Donna - Justin. Ten ostatni jest na tyle bezczelny, że wykorzystuje fakt, że doszło do małej sprzeczki między Donną i jej mężem. Bill też wtrąca swoje grosze, tak jakby chciał wszystkich dokoła siebie skłócić.
Kolejna szansa na ciekawy wątek to Bridget i Nicki i ich plany macierzyńskie.
Przyjemnie się oglądało te wszystkie rozmowy na temat nowych kampanii reklamowych. Steffy fajnie poradziła sobie próbując przekonać Billa do swojej wizji. W Jackie M. jak zwykle wesoło. :D
cmk

Czy oni znowu puszczają stary odcinek ??? :/

Post autor: Sexi Ricky »

cmk pisze:Czy oni znowu puszczają stary odcinek ??? :/
Tak :lol: Mój dziadek zorientował się w trzeciej minucie podczas, gdy ja się zapierałem, że nie ma racji :lol: Najdziwniejsze jest to, że puścili odcinek bodajże z czwartku ::rad::
cmk

Amatorszczyzna.
ODPOWIEDZ