Post autor: Grisza »

Owen jest zwykłym debilem, aż mi go szkoda. Zamiast cieszyć się że ma kochającą żonę, to on teraz myśli o dziecku.... Steffy mnie rozbraja wtrąca się do nie swoich spraw, bo Owen to jej przyjaciel i zależy jej aby był szczęśliwy. OMG Chciał bym aby były już odcinki z 2010 roku.
Grisza :)
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Grisza, jeszcze jeden wulgaryzm (nawet zakropkowany) i będzie ostrzeżenie. :evil: Zmieniam słowo, nie ingerując w treść.

Sam nie wiem, co myśleć o Owenie. On musi wziąć na poprawkę, że wziął sobie za żonę kobietę o wiele starszą od siebie. I Jackie byłaby bardziej babcią, a nie matką - biorąc pod uwagę różnicę wieku. Moim zdaniem, lepszym rozwiązaniem byłaby tu adopcja, ale nie malucha, tylko dziecka w wieku tak 7-8 lat.
Nie wierzę w deklarację Steffy, że przestanie się wtrącać w związek Owena i Jackie.

Post autor: Alex1981 »

Dla mnie w tej całej historii z Jackie śmieszne jest to, że kobieta w jej wieku bierze w ogóle pod uwagę możliwość adopcji noworodka. Przecież Jackie to kobieta dobiegająca do 70 więc załóżmy, że zostanie matką w wieku 70 lat i co jak to dziecko będzie miało 20 lat to ona będzie mieć 90 tkę o ile dożyje do takiego wieku. To chore. Poza tym jak chce wychowywać dziecko w tak podeszłym wieku? No chyba, że to dziecko będzie wychowywać niania, ale wtedy to co z niej za matka będzie. Rozumiałbym gdyby Jackie miała 50-55 lat i sama byłaby za stara na urodzenie dziecka i zostanie biologiczną matką, ale zarazem jeszcze na tyle młoda, żeby adoptować noworodka i je wychować aż do pełnoletności. Jak kobieta dobiegająca do 70 może myśleć o adopcji noworodka :lol:? No chyba, że chce żeby dziecko szybko zostało półsierotą bez matki.

Zakropkowany nie powinien się liczyć ::kwasny:: Ale ok " :mrgreen: baletnicy nawet rąbek u spódnicy... "
Taylore w końcu oceniła córkę jak powinna, aż mnie to dziwi.

Post autor: kubeczek »

Co do Jackie, to zdaje mi się, że ona chce zostać biologiczną matką przez surrogatkę. :lol:

Post autor: mailo »

To co dzisiaj zrobiła Jackie zapraszając Steffy i jakby sugerując, żeby ona i Owen byli razem, to chyba najgłupsza scena jaką widziałem w historii tego serialu.

Jackie jest zrezygnowana, Owen ją tak wpędził w zakłopotanie. Steffy zajarana

Post autor: mailo »

Ale to bylo naprawdę głupie. W jednej sekundzie rozmawiają o wspólnym dziecku a za minutę wchodzi Steffy i Jackie coś bredzi, że sa przyjaciółmi, a może będą kimś więcej :/ Jakieś kretyństwo. Steffy pewnie się skusi i będzie trójkąt.
Administrator
Administrator

Głupich scen pewnie w serialu jest znacznie więcej, ale masz rację mailo - idiotycznie to wyglądało. Owen z jednej strony jest szczęśliwy, a potem jest zakłopotany słuchając, jak jego żona zmienia front o 180 stopni. :?
Katie chyba wpakowała się w niezłe tarapaty. Będzie miała spory problem, by pogodzić oczekiwania obu stron. Ciekawe, czy zaczyna żałować przejęcia sterów w FC. Bill dobrze wiedział, kiedy się jej oświadczyć. :roll:

Post autor: bosskicinu »

To co wymyśliła Jackie to jest naprawde niedorzeczne. Jednak Owen bardzo kocha swoją żonę że ze względu na nią zrezygnował już z dziecka. Mam nadzieje że ich problemy się już skończyły.
W FC ciekawie sie dzieje. Katie powinna była powiedzieć prasie, że będzie stała i po stronie Billa oraz Forresterów. Przez chwilę był dawno nie widziany Rocco nawet

Post autor: kubeczek »

Ta wyobraźnia Justina to wpadka, bo naturalny kolor włosów Donny to czarny i taki miała w młodości. No chyba, że sobie przefarbowała włosy wtedy.
cmk

Post autor: cmk »

Ale sam odcinek bardzo sympatyczny :) Mieliśmy ciekawą sesję zdjęciową, wizytę Beth i Stephen'a, a na końcu odsłonięcie nowej tablicy na budynku FC :)
Administrator
Administrator

Tylko, że takie sprawy jak nowa tablica, powinna być w gestii Katie, a nie Billa. On to powinien z nią konsultować, to ją w końcu mianował na dyrektora generalnego FC. Bill obiecał, że Katie będzie łącznikiem, jak na razie to on pociąga za wszystkie sznurki.
Podobała mi się ta sesja zdjęciowa. Siostry znakomicie wyszły. :lol:

Post autor: bosskicinu »

Te wspomnienie Justina było troche zabawne. Donnie tylko perułke wstawili i dla niego też. Nie dziwie się że Ridge i Thorne odrzucili ofertę Katie, na ich miejscu też bym nie chciał być niżej niż Katie. Bill ostatnio mnie wkurza wywyższaniem sie tej swojej władzy. Cos czuje że Stephanie i Pam odwalą niezłe jaja w tym show jeszcze jak zobaczą że Donna jest tam również

Bill taki zawsze był, jest przesadnie prawdziwą męską postacią w serialu. Co do sesji to trochę było dziwne, jak Bill odsunął Brooke
ODPOWIEDZ