Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor oficjalnie ogłoszona koniem :) Piękny odcinek, super ujęcia pędzącej Brooke i jeszcze spadła co dodało dramatyzmu, super że zdążyła :) Pierwszego ślubu nie zdążyła przerwać, wtedy autem jechała. Sam ślub ubogość (domek na plaży) aczkolwiek nawiązanie do miejsca gdzie para Tridge stała się rodzinką. Taką Brooke jak dziś uwielbiam :) walczącą o swoją miłość a prawdziwa miłość zawsze musi wygrać! :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: anita42 »

Główny dylemat ostatnich odcinków: która z odwiecznych kobiet Ridge'a jest bardziej żałosna? Taylor powinna była poczekać aż Ridge sam jej się oświadczy, a nie przyśpieszać sprawę po to tylko, żeby potem trząść się, że Brooke wparuje w najmniej oczekiwanym momencie. Brooke natomiast, zamiast wierzyć smsom, mogła spotkać się oko w oko z Ridgem albo przynajmniej zadzwonić ::plask wczolo:
Wracając do Taylor to przypominam sobie, że decydując się kiedyś na ślub z Nickiem zrobiła to m.in dlatego, żeby wreszcie wyplątać się z trójkąta z Ridgem i Brooke. Pamiętam, jak ciągle powtarzała jak to dobrze, że Brooke wreszcie nie ma w jej życiu, nie musi żyć w jej cieniu itp. itd. A teraz co?? Po latach znowu zaczyna tę samą zabawę?? Geeez ::plask wczolo:
A gdyby Ridge miał więcej niż jedną szarą komórkę, już dawno związałby się z inną kobietą niż te dwie starszawe desperatki o twarzach mocno naznaczonych botoxem. Często ostatnio mamy scenki z nimi dwiema z przeszłości i porównując uśmiech dawnej Brooke z obecnym... O Taylor nie wspominając, wygląda coraz bardziej przerażająco ::bojesie:: Myślę, że obie super by się zestarzały bez tych ingerencji, no ale cóż...
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

No cóż Anita, masz rację w tym co piszesz. Śpiewki obu pań są już tak znane, że gadki w domku na plaży to generalnie powtórka powtórki. ::plask wczolo:
Oczywiście jakoś nikt nie potępił Steffy i Thomasa za "zabawy" telefonami. Nie dziwi mnie pochwała ze strony Thorne'a i Felicii, a Marcus chyba chciał się podlizać.
Najlepsza dziś była rozmowa Brooke z teściową. Ta druga wparowała, jakby nie miała niczego do roboty i nawet uśmiałem się, jak wypaliła coś w stylu "następnym razem z nieba spadniesz". ::loll::
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj miałem pierwszy raz okazję zobaczyć odcinek MnS w polskiej telewizji rano. Nic zbytnio ciekawego się nie działo... Oglądanie tych zawirowań z Ridge'm, Brooke i Taylor już zaczyna mdlić. Jedyna dobra akcja była z tym jak Stephanie dosłownie wparowała do domu Brooke. :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Administrator
Administrator

Podobają mi się obie sesje i wizje na kampanię wizerunkową. Jackie M postawiła na drapieżny wizerunek szefowej, a Forresterowie na królewską elegancję. I moim zdaniem obie kampanie mogą odnieść spory sukces, bo pasują do charakterów firm. Tak na marginesie siostry Logan pięknie wyszły jako matrony, czy królowe.
Co to było za zwierzę z dzisiejszego odcinka, bo albo nie powiedzieli, albo nie dosłyszałem? Whip nie popisał się pomysłem. To była wręcz głupota, żeby do firmy ściągać dzikie zwierzę ::plask wczolo:

Post autor: Tomala »

A jak dla mnie to jedna kampania jest bardziej kiczowata od drugiej :lol: I obie firmy są na tyle ubogie, że nie stać ich nawet na wynajęcie profesjonalnego studia fotograficznego, nie mówiąc już o jakimś plenerze, pałacu czy posiadaniu własnego studia tylko trzeba robić zdjęcia w gabinecie szefa/szefowej :lol:

Post autor: anita42 »

Zgadzam się Tomala, to jest bezsensowne ::loll:: Nie zapominajmy, że Eryk sprzedał odrzutowiec, żeby mieć kasę na kampanię ::rad::
Brooke jest beznadziejna z tymi minkami, żarcikami i generalnie wdzięczeniem się do Ridge'a jak koński zad do bata :roll: Mieli realne problemy, są starymi wyjadaczami, a ona myśli, że wszystko tym załatwi - co za idiotyzm i naiwność. Dodatkowo wkurza mnie, że on to jak zwykle garściami kupuje. Ktoś mógłby powiedzieć, że wokół tego od początku "Moda" się kręci, ale nie do końca tak jest. Były przecież naprawdę ciekawe wątki kryminalne, zaskakujące akcje z Sheilą i innymi psychopatami :mrgreen: Od dawna nasz serial aż woła o coś takiego, moim skromnym zdaniem.

Post autor: Alex1981 »

anita42 pisze:Zgadzam się Tomala, to jest bezsensowne ::loll:: Nie zapominajmy, że Eryk sprzedał odrzutowiec, żeby mieć kasę na kampanię ::rad::
Brooke jest beznadziejna z tymi minkami, żarcikami i generalnie wdzięczeniem się do Ridge'a jak koński zad do bata :roll: Mieli realne problemy, są starymi wyjadaczami, a ona myśli, że wszystko tym załatwi - co za idiotyzm i naiwność. Dodatkowo wkurza mnie, że on to jak zwykle garściami kupuje. Ktoś mógłby powiedzieć, że wokół tego od początku "Moda" się kręci, ale nie do końca tak jest. Były przecież naprawdę ciekawe wątki kryminalne, zaskakujące akcje z Sheilą i innymi psychopatami :mrgreen: Od dawna nasz serial aż woła o coś takiego, moim skromnym zdaniem.
Jeżeli brakuje ci wątków kryminalnych i psychopatek to przecież masz je dwie w serialu tj. Stephanie i jej siostrę Pamelę, więc dwie siostry psychopatki już wystarczą.
Stephanie zazdrości tak naprawdę siostrom Logan tego, że są piękne i pięknie wyszły na zdjęciach do których pozowały jako królowe. Stephanie dobrze wie, że ona i jej siostra Pamela nie mogłyby pozować do sesji zdjęciowej, bo z takim nieatrakcyjnym wyglądem wyszłyby na nich jak dwa pasztety ::loll::
Administrator
Administrator

Może firmy chcą nieco zaoszczędzić na profesjonalnych studiach, bo jedna jest na dorobku, druga w tarapatach. To, że FC ma kasę za sprzedany odrzutowiec nie oznacza, że ich studnia z pieniędzmi jest bez dna.

Dzisiaj po raz pierwszy od ponad miesiąca udało mi sie obejrzeć "MnS" w TV. Nie wiem, kiedy znowu trafi się taka okazja.
Wszyscy się mizdrzą do tego Billa, jakby on byłby wyrocznią w branży. A zakładam, że w USA jest więcej pism o modzie niż tylko gazety i portale Spencera. Może one mają największą siłę rażenia, ale warto też i gdzie indziej poszukać. :wink:
Stephanie chyba obawia się, że jej firma przegra pokaz z Forresterami, dlatego nie chce się zgodzić na konkurs.

Post autor: Sexi Ricky »

Alex1981 pisze: Stephanie zazdrości tak naprawdę siostrom Logan tego, że są piękne i pięknie wyszły na zdjęciach do których pozowały jako królowe.
Nie rozśmieszaj mnie :mrgreen:
Donna okropnie wyglądała na zdjęciach z sesji, Katie tak nijak, a Brooke całkiem nieźle :lol: Jednak Donna zeszpeciła całą fotografię. Co prawda nie jestem fanem urody Jennifer, ale uważam, że w tym wypadku to wina charakteryzatorów, bo aktorka wyszła koszmarnie :wink:

Wyjątkowo mało korzystnie wyszły siostry Logan w tej sesji wg mnie, natomiast sesja Jackie i Owena już trochę tandetna, to było dobre jednorazowo. Teraz inna sprawa: jak ta firma Jackie M się trzyma?! To takie naciągane, że Bridget i Clarke to jedyni projektanci tam.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Jakoś się trzyma. Pewnie nam wszystkiego nie pokazują.

Bill za korumpowanie sędziów powinien siedzieć na ławie oskarżonych, a nie za prezesowskim biurkiem. Ten cwaniak sobie myśli, że pieniędzmi wszystko załatwi. Nie wiem czy on żywi jakieś uczucia do Katie, ale wydaje mi się, że ma wobec niej jakiś plan i zaczął go dziś realizować.
Forresterowie są jak zwykle zbyt naiwni. Czują na sobie oddech Billa i nie przygotowują żadnego planu awaryjnego.
Trochę mnie drażni wdzięczenie się Brooke do Ridge'a. Mogłaby sobie te wszystkie aluzje odpuścić, tym bardziej, że on nie ma chyba zbytniej ochoty na jakąkolwiek zażyłość.

Dawidek pisze:tym bardziej, że on nie ma chyba zbytniej ochoty na jakąkolwiek zażyłość.
Żartujesz? :) Przecież to Ridge i jego kochana Logan :)

Post autor: bosskicinu »

Ciekaw jestem reakcji Katie na to, że Bill przekupił sędziów żeby wygrałó Jackie M. Między tymi dwoma czuję pewną "chemię" która może sie przerodzić w coś większego jeśli Bill nie zawiedzie najmłodszej Loganówny. Tak ostatnio zauważyłem że już dawno nie pokazywali Ricka - czyżby wyparował ?

Post autor: Grisza »

Bill naprawdę jest głupi!! Nie wiem co on sobie myślał?? albo mu zależy na kimś , albo nie.. Katie się wkurzyła i słusznie, jak chce wygrać niech wygrywa ,ale to musi być fair.
Siostry Logan , były eleganckie, gustowne przecież to jest styl Forrestera! Co ta Stepganie pieprzy za głupoty, ona chyba łudzi się ze wygra z czymś co kocha cały świat. Pokaz Jakcie M ( widzieliśmy tylko 2 projekty) ale już stwierdzam że to zwykłe prześcieradło , ozdobione łańcuszkami , szampanem , oraz elementami zwykłej podniety....
W co mają się ubierać ludzie ?? takie coś, to jakiś koszmar. Klienci Forrestera to elita a ie , byle co. :lol:

To widać , ze Eric oraz Ridge się postarali! Lubię Jackie ale ona może być , tylko celebrytką w świecie mody
Grisza :)
ODPOWIEDZ