Administrator
To nie zmienia faktu, że trzeba nadal pisać z prośbą o starą godzinę! Jakiś nędzny polski serial na dodatek powtarzany nie ma prawa zajmować czasu antenowego naszej MNS! Przez to MNS ucierpi na oglądalności bardzo. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bardzo ucierpi, ale myślę sobie tak... o godzinie skoro o 8:00 do 10 potrafi zebrać się przed tv 500 tysięcy widzów( chodzi o programy poranne jak Pytanie na śniadanie , DDTVN) To o 11 zbierze się ta minimalna widownia , no gdyby było 1,0 mln to cud malina ,ale wątpię.
Walczyć trzeba .. tylko że pewnie od jesieni dadzą nam MNS o 16. Faktycznie że to przestawianie godzin z emisją jest strasznie nie strategiczne.
Walczyć trzeba .. tylko że pewnie od jesieni dadzą nam MNS o 16. Faktycznie że to przestawianie godzin z emisją jest strasznie nie strategiczne.
Grisza 
Polsat zakupił odcinki Y&R z lat 2001-2003 i ile z nich zostało wyemitowanych? Nawet do końca 2001 roku chyba nie dobili...Grisza pisze:To dobra wiadomość , cieszę się bardzo ze zakupili dożo odcinków, oby TYLKO JE WYEMITOWALI.
Tak jest, trzeba nadal walczyć o zmianę godziny emisji. TVP1 samo po rozum do głowy nie pójdzie.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
A ja chcę Brooke w HDcmk pisze:Jak myślicie kto pytał o Taylor w HD ?
W każdym razie do HD brakuje ok 500 odcinków, więc to ponad 2 lata jeszcze...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Czyste szaleństwo. TVP odpisało na moją wiadomość
Hubert Pajączkowski
Witam serdecznie.
Chciałem zapytać ile premierowych odcinków "Mody na sukces" ma już wykupione TVP1? Liczę na odpowiedź.
TVP1 - oficjalna strona
Na razie emitujemy MODĘ NA SUKCES do Euro2012., czyli do czerwca. Potem będzie przerwa wakacyjna. Planujemy kupno kolejnych odcinków( ponad 100), które są w planach emisyjnych na jesień 2012. Proszę się nie martwić, emisja będzie
Prawda, że słodko
Hubert Pajączkowski
Witam serdecznie.
Chciałem zapytać ile premierowych odcinków "Mody na sukces" ma już wykupione TVP1? Liczę na odpowiedź.
TVP1 - oficjalna strona
Na razie emitujemy MODĘ NA SUKCES do Euro2012., czyli do czerwca. Potem będzie przerwa wakacyjna. Planujemy kupno kolejnych odcinków( ponad 100), które są w planach emisyjnych na jesień 2012. Proszę się nie martwić, emisja będzie
Prawda, że słodko