Radzę niespoilerowcom nie czytać komentarza pod filmikiem, bo zawiera on dość duży spoiler odnośnie Pam.Mareczek pisze:Urocza Pamhttp://www.youtube.com/watch?v=CBhRm-4G04g
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Dokładnie tak samo myślę. Przecież jak ktoś wie że ma brać leki bo jest chory to je bierze chyba że nie chcę ich brać celowo żeby tym niebraniem leków w razie czego się wytłumaczyć i uniknąć więzienia i trafić co najwyżej do psychiatryka i to tylko na jakiś czas. Moim zdaniem jak ktoś ma zło we krwi to niezależnie od tego czy będzie brał leki czy nie to i tak będzie źle postępować. Przecież jej siostra Stephanie jest niby zdrowa a zachowuje się podobnie do Pameli i zrobiła już bardzo wiele złego wielu osobom i to nie tylko Loganom ale również Jackie, Nickowi i Morgan. Moim zdaniem Stephanie daje ciche przyzwolenie na poczynania Pameli i po cichu to akceptuje. Ja tylko żałuje że ten niedźwiedź nie rozszarpał Pameli na strzępy bo ona zasługuje tylko na śmierć i nic lepszego. Uważam że nawet gdyby Pamela brała leki to robiłaby dokładnie to samo.Dawidek pisze:Wydaje mi się, że Pamela celowo przestała brać te leki by móc nie kontrolować swojego zachowania. Pewnie sobie pomyślała, że zostanie uznana za niepoczytalną i włos jej z głowy nie spadnie.
Ciekawe, kiedy Stephanie zajęta zdradą Donny zajmie się swoją siostrą.
Pam powróciła dzisiaj niespodziewanie stojąc z groźną miną w drzwiach domku Donny.
Niestety nic więcej na razie nie wiadomo na temat jej powrotu, ale z Pam jak zwykle może być ciekawie. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Administrator
Administrator