Post autor: Mareczek »

Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Post autor: DeaconFan »

Radzę niespoilerowcom nie czytać komentarza pod filmikiem, bo zawiera on dość duży spoiler odnośnie Pam. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

O, kiedy podawałem link na forum jeszcze go nie było :P
Racja - nie czytać komentarzy! :wink:
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Wydaje mi się, że Pamela celowo przestała brać te leki by móc nie kontrolować swojego zachowania. Pewnie sobie pomyślała, że zostanie uznana za niepoczytalną i włos jej z głowy nie spadnie.
Ciekawe, kiedy Stephanie zajęta zdradą Donny zajmie się swoją siostrą. :wink:

Post autor: Alex1981 »

Dawidek pisze:Wydaje mi się, że Pamela celowo przestała brać te leki by móc nie kontrolować swojego zachowania. Pewnie sobie pomyślała, że zostanie uznana za niepoczytalną i włos jej z głowy nie spadnie.
Ciekawe, kiedy Stephanie zajęta zdradą Donny zajmie się swoją siostrą. :wink:
Dokładnie tak samo myślę. Przecież jak ktoś wie że ma brać leki bo jest chory to je bierze chyba że nie chcę ich brać celowo żeby tym niebraniem leków w razie czego się wytłumaczyć i uniknąć więzienia i trafić co najwyżej do psychiatryka i to tylko na jakiś czas. Moim zdaniem jak ktoś ma zło we krwi to niezależnie od tego czy będzie brał leki czy nie to i tak będzie źle postępować. Przecież jej siostra Stephanie jest niby zdrowa a zachowuje się podobnie do Pameli i zrobiła już bardzo wiele złego wielu osobom i to nie tylko Loganom ale również Jackie, Nickowi i Morgan. Moim zdaniem Stephanie daje ciche przyzwolenie na poczynania Pameli i po cichu to akceptuje. Ja tylko żałuje że ten niedźwiedź nie rozszarpał Pameli na strzępy bo ona zasługuje tylko na śmierć i nic lepszego. Uważam że nawet gdyby Pamela brała leki to robiłaby dokładnie to samo.
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Pam powróciła dzisiaj niespodziewanie stojąc z groźną miną w drzwiach domku Donny. :twisted: Niestety nic więcej na razie nie wiadomo na temat jej powrotu, ale z Pam jak zwykle może być ciekawie. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Bardzo ucieszył mnie powrót Pam - należy zwrócić uwagę, że trzymała ostre narzędzie w ręce, czyżby szykowała atak na Donnę? :)
Administrator
Administrator

Moje zasadnicze pytanie jest takie - jak ona wydostała się z zamkniętego ośrodka. Sama to zrobiła, czy ktoś jej pozwolił opuścić?
Moderator
Awatar użytkownika
Moderator

Pam mnie rozwaliła we wczorajszym odcinku jak stała w drzwiach Donny i szydełkowała oraz później jak opowiadała o tych jarmułkach dla żydowskich lekarzy bodajże. :lol:

Post autor: Tomala »

A mnie rozwaliło to szydełko, bo było jakieś zmutowane :lol: Takiego wielkiego to jeszcze nie widziałem :lol:

Czyli Pam teraz jest spokojną sekretarką w FC i nikogo już nie prześladuje :wink:
Szkoda, bo podobało mi się jak cały czas dopiekała Donnie :)
Administrator
Administrator

Wolę ją jako spokojną sekretarkę, niż intrygującą starą pannę. Chociaż jej sekretarzowanie też jest takie trochę drapieżne, zdążyła już pokazać, że nie będzie się Jarettowi kłaniać w pas. :D

Pam może spokojnie odwiedzić Polskę :lol:

Obrazek

Post autor: Alex1981 »

Mareczek pisze:Czyli Pam teraz jest spokojną sekretarką w FC i nikogo już nie prześladuje :wink:
Szkoda, bo podobało mi się jak cały czas dopiekała Donnie :)
Mnie się to nie podobało. Pamela jest tak samo kopnięta i sfrustrowana jak jej starsza siostra z piekła rodem. Ta kobieta jest psychicznie chora.
ODPOWIEDZ