Tomala pisze:Alex, jesteś strasznie przewrażliwiony. Nikt nie chce nikogo prowokować, tylko małe nawiązanie, a ty już się wielce obruszasz i dobudowujesz całą historię.
Podpisuję się pod tym.
Naprawdę nie sądziłem, że moje małe nawiązanie wywoła takiego obruszenie...
Wracając do tematu to dodam jeszcze, że podoba mi się postawa Ridge'a, który o dziwo nie chce tak jak radzi mu Stephanie wnieść oskarżenia przeciwko Rickowi.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Wystarczyło słówko Owena i Eric poleciał do Donny, jak na skrzydłach. Rozbawił mnie komentarz jego dziewczyny na temat modelki, która miałaby udawać Stephanie.
Pomysł, by Rick wyjechał na jakiś czas wcale nie jest taki głupi. Oddzielenie Ricka od Ridge'a pomogłoby przynajmniej w części zagoić rany po śmierci Phoebe. Rickowi także by ten wyjazd dobrze zrobił. Nie musi on być przecież na stałe - tylko na 2-3 miesiące.
Dość smutne te świąteczne odcinki, no ale wiadomo czym to jest spowodowane.
Fajnie, że pojawili się dawno niewidziani Alexandria i Dominick zwany niegdyś także Dino. Niestety od dłuższego czasu nie dane nam jest oglądać scen Thorne'a i Felicii ze swoimi pociechami.
Szkoda, że u Marone'ów nie zebrało się więcej Loganów. Mogliby być tam też Stephen i Beth.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Faktycznie, zabrakło Beth i Stephena. Może zdecydowali się na samotne spędzenie świąt.
Dzisiejszy drugi odcinek też bardzo fajny, ale zaryzykuję stwierdzeniem, że Nick i Katie trochę zepsuli ten odcinek. Oświadczyny mogły być w innym odcinku. Na dodatek, Katie jest 4 bohaterką, której Marone się oświadcza...
Średnio mi się podoba ewentualny związek Steffy i Ricka. Przypomina mi się tutaj, jak swoje namiętności ukrywali przed światem Rick i Phoebe. Mam nadzieję, że zakończyli ten romans.
Coś mi się wydaje, że ta kolekcja serfingowa odniesie spory sukces.
Ślub Ridge'a i Brooke na krótko po śmierci Phoebe, jest wg nie niestosowny. Powinni dłużej poczekać.
Ridge trafnie podsumował swoje relacje z Taylor i Brooke w poniedziałkowym odcinku - przyznał że zawsze będzie kochać i będzie związany z Taylor, ale Brooke jest dla niego WSZYSTKIM miał wolny wybór pierwszy raz bez manipulacji, nawet można powiedzieć przewagę miała Taylor z którą teraz życie jawiłoby się jako mniej skomplikowane, ale wybrał tę, którą bardziej kocha, tę która jest dla niego wszystkim. Dla uściślenia nazwał ją w oryginale miłością swojego życia, ale kilka odcinków wstecz nazwał swoim życiem czyli pasuje tłumaczenie wszystkim bo ten sam przekaz w zasadzie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawno nie było chyba żadnego pokazu. W dzisiejszym odcinku więc jak dla mnie mieliśmy takie fajne urozmaicenie. Ogólnie bardzo lubię pokazy, ten mi się w miarę podobał. Chociaż np. te czapki wzbudzały mój śmiech niekiedy... No, ale może się nie znam. Donna miała fajne wejście. Czekałem tylko, żeby zobaczyć minę Pameli, która znowu mnie rozwaliła tym jak szydełkowała siedząc na widowni. Szydełkowanie to jak widać jej nowe ulubione zajęcie oprócz pieczenia słynnych cytrynowych ciasteczek.
Sceneria przygotowana na ślub bardzo mi się podoba. Jednak głupio jak dla mnie, że chyba nie będzie żadnych gości najwidoczniej.
DeaconFan pisze:Chociaż np. te czapki wzbudzały mój śmiech niekiedy... No, ale może się nie znam.
Dokladnie mialam to samo!
Juz myslalam, ze tak moda sie zmienila i ja nie nadazam, bo za czasow mojej mlodosci na plaze chodzilo sie w klapkach, bikini w piekne wzory lub faceci w kapielowkach zwanych przez moja latorosl jajogniotami i smarowalo sie zwykla nivea bez filtrow wszelkich a tu takie cuda zwlaszcza obuwie na pokazie typowo plazowe i czapki, ktore zdaje sie byly hitem tej zimy
Poza tym Rick od dlugiego czasu niemilosiernie mnie wkurza a Thorna juz nie lubie , choc mam jego avatar ale.....zapomnialam jak to sie zamienia
Lubię pokazowe odcinki, więc obejrzałem dzisiejszy pokaz z przyjemnością i z dużym zainteresowaniem.
Rozwaliła mnie mina Pam, kiedy zobaczyła, że Donna ma na sobie jej wydziergane dzieło. Może dobrym pomysłem byłoby zatrudnić Pam do tworzenia takich dzieł. Zajęta pracą, nie myślałaby o knowaniach.
Podoba mi się ta ślubna sceneria. Faktycznie, tłumów na tym ślubie chyba nie będzie.
To w sylwka się w FC pracuje? Szczególnie wieczorem, kiedy sie powinno witać Nowy Rok. Fajną kolację Donnie przygotował Eric. Rzadko to jest u mnie, ale trochę mi było żal Stephanie.
Piękny był ten ślub Brooke i Ridge'a mimo, iż dziwny bez nikogo. jednak to serce z piasku z ich imionami robiło największe wrażenie. Pewnie fanów pary Tridge skręca z zazdrości.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Jedynie sceneria była piękna (to serce w piasku) i ich stroje rzecz jasna, poza tym nic specjalnego. Nudne wyznania miłości, jakich słyszeliśmy już wiele no i jeszcze takie udziwnienie, że bez księdza i świadków. Może scenarzyści pójdą wkrótce jeszcze dalej i może będzie ślub na odległość (pan młody w innym miejscu i panna młoda w innym miejscu wyznający sobie miłość przez Skype'a heh), albo może pierwszy ślub w powietrzu (na pokładzie samolotu). Były śluby na statkach, więc dlaczego i nie w samolocie heh?
Ogólnie to ja wolę takie tradycyjne śluby - z księdzem, świadkami, gośćmi.
Dla mnie ten ślub był beznadziejny. Co to za ceremonia bez pastora? Chyba jakieś kpiny. Jedynym ciekawym elementem tego wydarzenia był piękny krajobraz wokół, który mogliśmy podziwiać.
Dzisiaj Stephanie zachowała się oczywiście mega bezczelnie wchodząc bez pukania do sypialni i dobierając się do stanika Brooke, czasem się zdaje że nawet ją kręci Brooke tylko boi się przyznać Poza tym Pamela jest zbyt świrnięta, przecież jak pojawiła się w serialu to była normalna a bynajmniej spokojna, aczkolwiek zabawne i fajne te jej interakcje z Donną, obecnie nawet lepsze niż Brooke i Stephanie. Brooke świetnie przygadała Stephanie a ta potrafiła tylko głupie miny robić. Ogólnie Brooke pokazała się od dobrej ludzkiej strony po raz kolejny z tym, iż wysłała Ridge'a do Taylor. Szkoda, że przerywają odcinki na wakacje, ale dobre jest to, iż robią to po ślubie Brooke i Ridge'a, takie idealne zakończenie...chociaż jak wiemy Moda wróci, musi bo inaczej zbombardujemy Tvp1. a ludzie co nie są w temacie pewnie lada dzień będą się cieszyć że wreszcie Moda się skończyła, ale trzeba będzie to przeczekać do września.