Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

A może dobrze, że Bridget jej powie, zanim Brooke zdecyduje się wejść do firmy.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Tomala pisze:Wczoraj Rick znów mnie wkurzył gadaniem o tym, że Amber odebrała mu młodość ::plask wczolo: Przecież sama się nie zapłodniła! W dodatku kiedy Becky zmarła nie musiał wychowywać Erica III, CJ był chętny. Później jeszcze przecież chciał mieć z Amber 2. dziecko, ale poroniła. Więc co to ma być za durne gadanie?! Sam tego chciał przecież.
No właśnie w ogóle nie rozumiem o co mu chodzi z tym zwalaniem winy na Amber.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Może chce zgrywać ofiarę, by wzbudzić litość wśród rozmówców? Szczególnie u Ashley, która raczej się nie ma rozległej wiedzy na temat jego życia z Amber.

Post autor: Mareczek »

Nie wiem dlaczego, ale postać Ricka, po zmianie aktora na Kyle Lowdera strasznie mnie irytuje ::kwasny::
Bardzo możliwe, że poprostu przyzwyczaiłem się do Justina Tordkildsena, ale ten Rick wogóle nie pasuje na Ricka :roll:
Dobrze, że wreszcie powiedział Phoebe, że sypiał z Ashley, bo może jego wątki wreszcie się ruszą :P
Już nie moge oglądać jego scen ze sztuczną Phoebe :?
Administrator
Administrator

Ja lubię i Phoebe i Ricka. Do K. Lowdera zdążyłem się przyzwyczaić i nawet polubiłem tego aktora. Jest jednak mniej atrakcyjnie fizycznie od Younga i Tordskildena. :lol:
Co do Phorbe, dobrze, że poznała prawdę. :wink:
Chciałbym jednak by sie oboje rozstali, nadal nie widzę ich związku. Ich relacje rodzinne są za bliskie.

Post autor: Tiril »

Dawidek pisze:Do K. Lowdera zdążyłem się przyzwyczaić i nawet polubiłem tego aktora. Jest jednak mniej atrakcyjnie fizycznie od Younga i Tordskildena. :lol:
Nie zgadzam się. Jedynie twarz ma może gorszą. Od szyi w dół chyba raczej nic mu nie brakuje :roll:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Kyle jest mniej atrakcyjny? O gustach się nie dyskutuje, ale ma on na pewno lepsze ciało od Justina. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

"Nowego" Ricka znamy już jakiś czas więc warto porównać całą trójkę aktorów grających dorosłego Ricka. Który z aktorów: J. Young, J. Tordskilden, K. Lowder najlepiej wcielił się w rolę Ricka. Zapraszam do głosowania. Potrwa ono tydzień. :wink:

Post autor: DeaconFan »

Dawidek pisze:J. Tordskilden
Dawidku, zauważyłem, że notorycznie błędnie zapisujesz to nazwisko. Powinno być "Torkildsen" hehe. :P

Zawsze byłem najbardziej za Jacobem Youngiem w tej roli. Za jego czasów Rick był jedną z moich ulubionych postaci. Po przejęciu roli przez Justina Torkildsena Rick stał się wg mnie jakiś taki mniej męski i zdecydowany. Trafnie wg mnie Rick był wtedy określany przez niektórych "dupą wołową". :lol: Zmiana na Kyle'a Lowdera wywołała duże kontrowersje wśród fanów serialu. Jak dla mnie jest on w porządku. W sumie nawet umieściłbym go na drugim miejscu w "rankingu Ricków". :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Oczywiście Justin najlepszy potem Jacob a na szarym końcu ten zmutowany Kyle.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Spencer »

Zdecydowanie najlepszy jest Kyle Lowder. Najgorszy aktor odgrywający rolę Ricka to Justin Torkildsen, nie znosiłem postaci Ricka za jego czasów, była nudna jak flaki z olejem. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)

Post autor: BeLieF »

Jak dla mnie to najlepszy jest Kyle 8)
Justin na drugim miejscu
A o Jacobie nie wypowiadam się bo go nie znałem :P

Post autor: Tomala »

Ja najbardziej lubiłem Jacob'a. Do Justina potem się przyzwyczaiłem, w końcu był Rickiem najdłużej, ale był tą "dupą wołową". Kyle'a na początku nie trawiłem, bo miał straszną fryzurę i nie podobało mi się jak śpiewał, ale teraz już go polubiłem i jest u mnie na 2. miejscu.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Jacob, Kyle, a na końcu Justin. 8)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: fandantego »

Moim zdaniem najlepszym odtwórcą Ricka był Jacob, później obecny aktor, czyli Kyle, a na końcu Justin. Jacob, bo to pierwszy odtwórca i najczęściej jest tak, że jeśli pierwszy dorosły aktor odtwarza jakąś postać przez dłuższy czas to widzowie się do niego przywiązują. Justin był najgorszy, drętwy, nudny, grał jedną miną. Ten Kyle Lowder wcale idealny nie jest, ale na pewno jest dużo lepszy od Justina. Bardzo żałuję, że Jacob nie zdecydował się wrócić do B&B kiedy Bell szukał zastępcy Justina ::kwasny::
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
ODPOWIEDZ