No właśnie w ogóle nie rozumiem o co mu chodzi z tym zwalaniem winy na Amber.Tomala pisze:Wczoraj Rick znów mnie wkurzył gadaniem o tym, że Amber odebrała mu młodośćPrzecież sama się nie zapłodniła! W dodatku kiedy Becky zmarła nie musiał wychowywać Erica III, CJ był chętny. Później jeszcze przecież chciał mieć z Amber 2. dziecko, ale poroniła. Więc co to ma być za durne gadanie?! Sam tego chciał przecież.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Nie wiem dlaczego, ale postać Ricka, po zmianie aktora na Kyle Lowdera strasznie mnie irytuje
Bardzo możliwe, że poprostu przyzwyczaiłem się do Justina Tordkildsena, ale ten Rick wogóle nie pasuje na Ricka
Dobrze, że wreszcie powiedział Phoebe, że sypiał z Ashley, bo może jego wątki wreszcie się ruszą
Już nie moge oglądać jego scen ze sztuczną Phoebe
Bardzo możliwe, że poprostu przyzwyczaiłem się do Justina Tordkildsena, ale ten Rick wogóle nie pasuje na Ricka
Dobrze, że wreszcie powiedział Phoebe, że sypiał z Ashley, bo może jego wątki wreszcie się ruszą
Już nie moge oglądać jego scen ze sztuczną Phoebe
Administrator
Ja lubię i Phoebe i Ricka. Do K. Lowdera zdążyłem się przyzwyczaić i nawet polubiłem tego aktora. Jest jednak mniej atrakcyjnie fizycznie od Younga i Tordskildena.
Co do Phorbe, dobrze, że poznała prawdę.
Chciałbym jednak by sie oboje rozstali, nadal nie widzę ich związku. Ich relacje rodzinne są za bliskie.
Co do Phorbe, dobrze, że poznała prawdę.
Chciałbym jednak by sie oboje rozstali, nadal nie widzę ich związku. Ich relacje rodzinne są za bliskie.
Nie zgadzam się. Jedynie twarz ma może gorszą. Od szyi w dół chyba raczej nic mu nie brakujeDawidek pisze:Do K. Lowdera zdążyłem się przyzwyczaić i nawet polubiłem tego aktora. Jest jednak mniej atrakcyjnie fizycznie od Younga i Tordskildena.![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Administrator
Dawidku, zauważyłem, że notorycznie błędnie zapisujesz to nazwisko. Powinno być "Torkildsen" hehe.Dawidek pisze:J. Tordskilden
Zawsze byłem najbardziej za Jacobem Youngiem w tej roli. Za jego czasów Rick był jedną z moich ulubionych postaci. Po przejęciu roli przez Justina Torkildsena Rick stał się wg mnie jakiś taki mniej męski i zdecydowany. Trafnie wg mnie Rick był wtedy określany przez niektórych "dupą wołową".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Oczywiście Justin najlepszy potem Jacob a na szarym końcu ten zmutowany Kyle.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Moim zdaniem najlepszym odtwórcą Ricka był Jacob, później obecny aktor, czyli Kyle, a na końcu Justin. Jacob, bo to pierwszy odtwórca i najczęściej jest tak, że jeśli pierwszy dorosły aktor odtwarza jakąś postać przez dłuższy czas to widzowie się do niego przywiązują. Justin był najgorszy, drętwy, nudny, grał jedną miną. Ten Kyle Lowder wcale idealny nie jest, ale na pewno jest dużo lepszy od Justina. Bardzo żałuję, że Jacob nie zdecydował się wrócić do B&B kiedy Bell szukał zastępcy Justina 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!