Źródło: http://media2.pl/media/72264-ycd:-patry ... rusin.html
Bez sensu! Nie lubię jej. Taka zarozumiała gwiazdeczka. Kompletnie mi nie pasuje na prowadząca YCD.
Wiadomo, że Kinga Rusin nie jest profesjonalistką, ale właśnie o to chodzi, żeby ten 1 juror nie był. Przez te 5 edycji, które prowadziła już się dużo na to napatrzyła, ma pewne wyczucie, nie ocenia techniki tylko inne aspektySpencer pisze:Rusin i ta cała Kazadi mają tyle wspólnego z tańcem co ja z nietolerancją.Promowanie na siłę podupadłych i mało utalentowanych gwiazdeczek.
To one też były w jurorkamiGoku pisze:Rusin prowadziła program przez 5 edycji, pojęcie o tańcu ma już więc na pewno większe niż Marczuk i Mucha razem wzięte.
Ja oglądałem. Gratuluję, że przeszedł ktoś z twojego miasta, bo z MOJEGO miasta niestety była ta kobieta co śpiewala disco-polo jakieś z tym gościem co machał flagamiGoku pisze:Oglądał ktoś "Must be the music"? Muszę przyznać, że o dziwo całkiem niezły ten program.
Pierwszy odcinek i już się dostał ktoś z mojego miasta. Krystian Maliszewski - ten koleś, który śpiewał Elvisa, raz nawet widziałem jego występ na żywo, bo kiedyś występował gościnnie u mnie w gimnazjum, jak mieliśmy jakiś dzień talentów czy coś w tym stylu
. A jeszcze na castingu w Warszawie będzie jeden pabianicki zespół, który zajął drugie miejsce w castingu internetowym
.
Żenada, że dostały się te fałszujące dzieciaki. Jeszcze jurorzy po nich pojechali, ale i tak ich przepuścili, bo w końcu to dzieci
.
Kora mnie strasznie irytuje. Zachowuje się jak jakaś nieudana parodia z Szymona Majewskiego.