Post autor: Goku »

Nową prowadzącą będzie... Patrycja Kazadi ::plask wczolo:.

Źródło: http://media2.pl/media/72264-ycd:-patry ... rusin.html

Bez sensu! Nie lubię jej. Taka zarozumiała gwiazdeczka. Kompletnie mi nie pasuje na prowadząca YCD.

Post autor: Tomala »

A ja się z tego cieszę :) Ogólnie wolałbym, żeby Kinga została na swoim miejscu, jak już pisałem w poprzednim poście, ale jak ma już zostać zastąpiona, to Patrycja Kazadi mi pasuje :)

Post autor: Tkk_Bolly »

Z wiosennych premier najbardziej czekam na "Bitwę na głosy" Nowe show z gwiazdami!. Potwierdzeni uczesnicy jak do tej pory to Maciej Miecznikowski[pewnie zwycęzca], Piotr Kupicha oraz Natasza Urbańska i Krzysztof Cugowski, a doskonale pamiętamy ich wspólny występ w Joś1 , a teraz staną w rywalizacji przeciwko sobie. Marzy mi się udział Agi Włodarczyk, i odświeżyła by się klasyczna rywalizacja Aga vs. Natasza.Aga to przeciez gwiazda TVP i ostatnio na festiwalu piosenki rosyjskiej zajęła drugie miejsce
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Jakie wrażenia po 1. odcinku 6. edycji YCD?
Podoba mi się Kinga Rusin w roli jurorki. Właściwa osoba na właściwym miejscu. Natomiast Patrycją Kazadi jako prowadzącą jestem trochę zawiedziony. Spodziewałem się, że lepiej sobie poradzi, a jakoś tak sztucznie jej to wszystko wychodzi. Ale może się jeszcze rozkręci. Z tancerzy raczej nikt mnie jeszcze nie zachwycił.

Post autor: Spencer »

Rusin i ta cała Kazadi mają tyle wspólnego z tańcem co ja z nietolerancją. :roll: Promowanie na siłę podupadłych i mało utalentowanych gwiazdeczek. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)

Spencer pisze:Rusin i ta cała Kazadi mają tyle wspólnego z tańcem co ja z nietolerancją. :roll: Promowanie na siłę podupadłych i mało utalentowanych gwiazdeczek. 8)
Wiadomo, że Kinga Rusin nie jest profesjonalistką, ale właśnie o to chodzi, żeby ten 1 juror nie był. Przez te 5 edycji, które prowadziła już się dużo na to napatrzyła, ma pewne wyczucie, nie ocenia techniki tylko inne aspekty :wink: No a prowdząca to przecież nie musi mieć wiele wspólnego z tańcem, chociaż Kazadi trochę ma, bo brała udział w TzG i bardzo dobrze jej szło.

Rusin prowadziła program przez 5 edycji, pojęcie o tańcu ma już więc na pewno większe niż Marczuk i Mucha razem wzięte :lol:.

A o odcinku zapomniałem. :lol: Kiedy powtórka?

Post autor: Spencer »

Goku pisze:Rusin prowadziła program przez 5 edycji, pojęcie o tańcu ma już więc na pewno większe niż Marczuk i Mucha razem wzięte :lol: .
To one też były w jurorkami :?: :shock: ::cojest::

Osobiście nie widziałem ani jednego odcinka YCD a TzG obejrzałem przypadkowo może z pięć razy. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)

Trzeba pamiętać, że to jest program rozrywkowy, a nie profesjonalny konkurs tańca. Tu i tak przede wszystkim decydują widzowie, którzy w większości pewnie także o tańcu niemal nic nie wiedzą(jak ja na przykład), poza tym czy im się występ podobał czy nie :lol:.

Post autor: mailo »

Wg mnie Kazadi lepiej prowadzi wywiady z uczestnikami. Jest mniej więcej w ich wieku i rozmawia z nimi bardziej na luzie. Rusin była już za stara na to.

Obejrzałem pierwszy odcinek na onecie. Rusin sprawdza się jako jurorka, najlepiej z dotychczasowych dogaduje się z Pirógiem i Agustinem, a dzięki temu jest taka jakaś pozytywna atmosfera :). Za to Kazadi jest tak beznadziejna, że żal patrzeć... ::plask wczolo:

Mi to jest żal patrzec jak Rusin wchodzi innym w słowo, wtrąca się, przerywa, przekrzykuje jak zresztą od lat robi to w "Dzień dobry TVN" i innych programach (np "Zakup kontrolowany" na TVN Turbo gdzie była gościem itp). Nic się juz nie da zrobić z tym beznadziejnym przypadkiem egocentyzmu....

Oglądał ktoś "Must be the music"? Muszę przyznać, że o dziwo całkiem niezły ten program :).

Pierwszy odcinek i już się dostał ktoś z mojego miasta :mrgreen:. Krystian Maliszewski - ten koleś, który śpiewał Elvisa, raz nawet widziałem jego występ na żywo, bo kiedyś występował gościnnie u mnie w gimnazjum, jak mieliśmy jakiś dzień talentów czy coś w tym stylu :D. A jeszcze na castingu w Warszawie będzie jeden pabianicki zespół, który zajął drugie miejsce w castingu internetowym :).

Żenada, że dostały się te fałszujące dzieciaki :roll:. Jeszcze jurorzy po nich pojechali, ale i tak ich przepuścili, bo w końcu to dzieci ::plask wczolo:.

Kora mnie strasznie irytuje. Zachowuje się jak jakaś nieudana parodia z Szymona Majewskiego :lol:.

Post autor: DeaconFan »

Miałem oglądać MBTM, ale z pewnych przyczyn akurat dzisiaj nie mogłem. Zobaczę na IPLI. Po reklamach zainteresował mnie ten program. Jury bardzo dobrze dobrane. Znam każdego jurora. Oceny Eli Zapendowskiej i Adama Sztaby raczej będą najważniejsze.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Goku pisze:Oglądał ktoś "Must be the music"? Muszę przyznać, że o dziwo całkiem niezły ten program :).

Pierwszy odcinek i już się dostał ktoś z mojego miasta :mrgreen:. Krystian Maliszewski - ten koleś, który śpiewał Elvisa, raz nawet widziałem jego występ na żywo, bo kiedyś występował gościnnie u mnie w gimnazjum, jak mieliśmy jakiś dzień talentów czy coś w tym stylu :D. A jeszcze na castingu w Warszawie będzie jeden pabianicki zespół, który zajął drugie miejsce w castingu internetowym :).

Żenada, że dostały się te fałszujące dzieciaki :roll:. Jeszcze jurorzy po nich pojechali, ale i tak ich przepuścili, bo w końcu to dzieci ::plask wczolo:.

Kora mnie strasznie irytuje. Zachowuje się jak jakaś nieudana parodia z Szymona Majewskiego :lol:.
Ja oglądałem. Gratuluję, że przeszedł ktoś z twojego miasta, bo z MOJEGO miasta niestety była ta kobieta co śpiewala disco-polo jakieś z tym gościem co machał flagami ::loll:: Ona w ogóle kiedyś w kiosku pracowała i kojarzę ją z widzenia ::loll:: Kora tylko wszystkich bluzga i uważa się za niewiadomo kogo.
ODPOWIEDZ