Goku tak napisałeś jakby ta Madzia z wyrachowaniem powiedziała o "domu dla mamy" żeby na nią ludzie głosowali, że to zaplanowała. Moim zdaniem po prostu odpowiedziała na pytanie. Chyba kazdego pytali na co by wydał. Bednarka pogrążyli trochę, pytając :czy to bedzie legelne" sugerujac że wyda na jaranie, prochy itp
Rzadko się to zdarza, ale tym razem zdecydowanie się z tobą zgadzamDamians pisze:Po prostu ma głos, podobnie jak tysiące innych dzieci, które jednak nie muszą się pchać na afisz.
Może nie Madzia powiedziała to z wyrachowaniem, ale wcale bym się nie zdziwił, jeśli jej mama z wyrachowaniem kazała jej to powiedzieć. W końcu jeśli ktoś pcha dziecko do takiego programu, to wiadomo że chce sobie na nim zarobić.mailo pisze:Goku tak napisałeś jakby ta Madzia z wyrachowaniem powiedziała o "domu dla mamy" żeby na nią ludzie głosowali, że to zaplanowała.
Trzeba teraz zacząć śledzić jej losy czy rzeczywiście kupi ten dom, czy to zwykły PiaR był.Goku pisze:Słyszeliście o nowym sposobie na biznes? Trzeba iść do Mam Talent, powiedzieć że zbiera się na dom dla mamy i nowe skrzypce, zrobić cokolwiek i wygrać!
A już kiedyś był przypadek takiej dziewczynki, tyle, że w Szansie na Sukces i potem kiedy pokazali ją po latach już tak nie powalała głosem jak w dzieciństwie. Jest to gdzieś na YT jak znajdę linka, to zarzucę.
Ostatnio zmieniony 2010-11-28, 22:16 przez Joe, łącznie zmieniany 1 raz.
Argument o nie pchaniu się na afisz jest śmieszny bo można go użyć do każdego uczestnika, poza tym skąd mogli wiedzieć że zapytają ją o pieniądze co by z nimi zrobiła i tak w ogóle jeśli mówiła prawdę co jej tak żałujecie tych pieniędzy?
Pominę już zdanie Damiansa o jego guście co do śpiewu
Pominę już zdanie Damiansa o jego guście co do śpiewu
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cały Mam talent. A gdyby w półfinałach jurorzy nie wyrzucali jak najwięcej dzieci to z nich z finału spokojnie można by stworzyc starszą grupę przeczkolną
Słyszałem ten występ finałowy młodej i fałsze. Jednak K.Bednarek również nie powalił głosem. Liczę, że w XFactor TVN znajdzie większe talenty, a może poprostu talenty.
Słyszałem ten występ finałowy młodej i fałsze. Jednak K.Bednarek również nie powalił głosem. Liczę, że w XFactor TVN znajdzie większe talenty, a może poprostu talenty.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Podobno miała zapalenie krtani, ale jakoś nie mówiła o tym na żywo aby wzbudzić litość, ale jeśli mowa o takim fragmencie pod koniec że głos był z taką jakby chrypką to to właśnie była zajawka jej jeszcze większych zdolności głosowych co mi się właśnie podobało, głupio tylko że miała taki repertuar jak dla starej baby i ogólnie była zbyt poważna jak na dziecko a jak odpowiedziała że chce kupić skrzypce to zastanowiło mnie czy faktycznie sama tego chce, ale nie mam powodu nie wierzyć i z góry obrzucać błotem za manipulację.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
DaMiAN, miło by Ci było, gdyby ktoś napisał ci, że jesteś pusty i żałosny? Tak napisałeś Goku. Przemyśl swoje postępowanie, następnym razem może nie być już tak miło.
Nie oglądałem finału "Mam Talent", ale w tej dyskusji o występach dzieci coś jest na rzeczy. Pytania czy podejrzenia, że rodzice chcą "zarobić" na karierze dzieci samo ciśnie się na usta. I tutaj może być podobnie. Dlatego poparłbym propozycję o ustaleniu minimalnego wieku, w którym osoba może startować w eliminacjach do programu. Tak naprawdę nie poznamy do końca motywacji by dostać się do tego programu.
Od dawna krytykowałem taki program "Od przedszkola do Opola", który kilka lat temu był emitowany na Jedynce. Tam śpiewały przedszkolaki, tu wręcz byłem pewien, że to rodzice wysłali swoje dzieci. W przypadku dzieci nieco starszych, powyżej 10 lat można trochę domniemywać, że ono samo chciało wystąpić w programie. Wątpię by przedszkolak powiedział "chcę tam zaśpiewać".
Nie oglądałem finału "Mam Talent", ale w tej dyskusji o występach dzieci coś jest na rzeczy. Pytania czy podejrzenia, że rodzice chcą "zarobić" na karierze dzieci samo ciśnie się na usta. I tutaj może być podobnie. Dlatego poparłbym propozycję o ustaleniu minimalnego wieku, w którym osoba może startować w eliminacjach do programu. Tak naprawdę nie poznamy do końca motywacji by dostać się do tego programu.
Chodzą plotki, że Wojewódzki i Foremniak nie zasiądą w jury IV edycji. Zważywszy na fakt, że dużą część widowni poprzednich edycji interesowały właśnie opinie Wojewódzkiego i artyści wokalni to najbliższa edycja może przynieść słabe wyniki oglądalności a co za tym idzie może być to ostatnia polska edycja MT 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Administrator
Tak mailo, mówił o tym we wczorajszym wywiadzie dla TVP Katowice, on jest cały czas aktywny muzycznie, a "Mam Talent", tylko zwiększył jego popularność. Jego debiutancka płyta pokryła się potrójną platyną, w linku rozmowa z W. Rotter-Kozerą: http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne ... ia/4247437mailo pisze:Słyszeliście , że Wyrostek, który wygrał "Mam Talent" nagrywa teraz z Kayą? Coś w stylu jak miała płytę z Bregoviciem.
Nowa edycja Mam Talent zza kulis
http://www.youtube.com/user/TheJessi6#p/u/2/r2tNC4UgTA4 Ciekawe co ten gość tam odstawi.
Jak wrażenia po pierwszym odcinku nowej edycji?
Moim zdaniem trochę brakuje Kuby w jury, a Robert jest drętwy, ale Aga jako przewodnicząca jury to rekompensuje
.
Już mam pierwszych faworytów:
-Lenę(dziewczynę z saksofonem). Świetny ma głos.
-Tą parę z nunchaku!
Z tego co widziałem w zajawkach na początku, pojawi się kilka osób z "X Factora", m.in. Kacper Sikora, z czego bardzo się cieszę, bo kibicowałem mu w X i byłem zawiedziony, gdy odpadł tak wcześnie
.
Tak czy siak, jeśli chodzi o polskie edycje moim zdaniem "Mam talent" > "X Factor"! Nawet bez Kuby.
Moim zdaniem trochę brakuje Kuby w jury, a Robert jest drętwy, ale Aga jako przewodnicząca jury to rekompensuje
Już mam pierwszych faworytów:
-Lenę(dziewczynę z saksofonem). Świetny ma głos.
-Tą parę z nunchaku!
Z tego co widziałem w zajawkach na początku, pojawi się kilka osób z "X Factora", m.in. Kacper Sikora, z czego bardzo się cieszę, bo kibicowałem mu w X i byłem zawiedziony, gdy odpadł tak wcześnie
Tak czy siak, jeśli chodzi o polskie edycje moim zdaniem "Mam talent" > "X Factor"! Nawet bez Kuby.
Dzisiejszy odcinek marny jeśli chodzi o talenty, jedynie występ dziewczyny śpiewającej Adele mi się podobał.
Fajna jest taka luźna atmosfera tej edycji, przede wszystkim to, że jurorzy tak często 'występują' z uczestnikami
. Dzisiejszy taniec Agi był genialny!
Z drugiej strony jednak właśnie z powodu tego luzu moim zdaniem brakuje emocji, a to już nie jest takie fajne.
Ogląda ktoś jeszcze?
Fajna jest taka luźna atmosfera tej edycji, przede wszystkim to, że jurorzy tak często 'występują' z uczestnikami
Ogląda ktoś jeszcze?