Mogła jeszcze niejedną fajną piosenkę wymyśleć. Była oryginalna. Zamiast niej mamy to co już było - Audiofeels. Owszem, oni mi się bardzo podobali, ale nie chcę 2. raz tego samego.Goku pisze:A czemu niby ona miałaby przejść?To był jednorazowy występ, przecież żadnego talentu ona nie miała.
W ogóle zdziwiłem się, że przepuścili praktycznie wszystkich śpiewających, a w poprzedniej edycji zrobili taki odstrzał i np. Kasia Popowska wtedy nie przeszła. Teraz to znów trochę przesadzili w 2. stronę. Zacząłem się zastanawiać czy to jest "Mam Talent" czy "Idol".
A ja się cieszę, że jest tyle śpiewających osób
. Im przynajmniej ten program naprawdę na coś się przyda, mogą po nim dalej robić karierę, w przeciwieństwie do zwycięzców dwóch poprzednich edycji, którzy wzięli kasę i 'wyparowali'(no dobra, ten z poprzedniej edycji wydał płytę, ale sprzedała się tylko dzięki temu że brał udział w programie, bo tak naprawdę komu chciałoby się słuchać akordeonu?)
.
Tylko że wtedy już raczej nie byłoby w tym nic fajnego. Każdy wiedziałby czego się po niej spodziewać. Zresztą spójrz jeszcze raz na tytuł programu - "Mam Talent". Zabawna grafomania i odfałszowanie jej, to jednak talent nie jest.Tomala pisze:Mogła jeszcze niejedną fajną piosenkę wymyśleć.
Na przykład mnieGoku pisze: bo tak naprawdę komu chciałoby się słuchać akordeonu?).
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Pierwszy półfinał taki sobie.
Najlepszy występ to zdecydowanie Patrycja! Strasznie się cieszę z tego, że przeszła dalej!
Gdy pierwszy raz widziałem występ castingowy tego smutnego dziecka to nawet mi się podobało, ale gdy potem próbowałem to oglądać na plejadzie, to okazało się aoglądalne. Wczorajszy występ był jeszcze gorszy. NIE smutnym dzieciom i ich wymuszonym uśmiechom!
Cher, Yclan, Flexi - lepsze występy mieli na castingu.
Ibrahim, Kwartet Bacewicz - co oni tu w ogóle robili?
Michał Grobelny - taki Zac Efron, dobrze mu tak, że nie przeszedł!
Następny odcinek zapowiada się lepiej
.
Najlepszy występ to zdecydowanie Patrycja! Strasznie się cieszę z tego, że przeszła dalej!
Gdy pierwszy raz widziałem występ castingowy tego smutnego dziecka to nawet mi się podobało, ale gdy potem próbowałem to oglądać na plejadzie, to okazało się aoglądalne. Wczorajszy występ był jeszcze gorszy. NIE smutnym dzieciom i ich wymuszonym uśmiechom!
Cher, Yclan, Flexi - lepsze występy mieli na castingu.
Ibrahim, Kwartet Bacewicz - co oni tu w ogóle robili?
Michał Grobelny - taki Zac Efron, dobrze mu tak, że nie przeszedł!
Następny odcinek zapowiada się lepiej
- dokładnie tak pomyślałam,gdy go zobaczyłamGoku pisze:Michał Grobelny - taki Zac Efron, dobrze mu tak, że nie przeszedł!
Najbardziej podobały mi się występy Patrycji i Ibrahima
Reszta nie zasługuje na to,by o nich wspomnieć
Egipcjanin był świetny w tym odcinku! Zdecydowanie lepszy występ niż na castingu
Cher gorzej niż na castingu, ale nawet mi się podobało.
Ta dziewczynka jest tragiczna. Nie wiem czemu ludzie głosują na takie występy. Tak samo było z Klaudią Kulawik z 1. edycji.
Yclan mnie bardzo zawiódł. Na castingu było super, a teraz było beznadziejnie.
Ten Michał trochę irytujący. Jego wypowiedź przed występem moim zdaniem nie była taka zła, ale później jak się tłumaczył jurorom, to się totalnie ośmieszył.
Cher gorzej niż na castingu, ale nawet mi się podobało.
Ta dziewczynka jest tragiczna. Nie wiem czemu ludzie głosują na takie występy. Tak samo było z Klaudią Kulawik z 1. edycji.
Yclan mnie bardzo zawiódł. Na castingu było super, a teraz było beznadziejnie.
Ten Michał trochę irytujący. Jego wypowiedź przed występem moim zdaniem nie była taka zła, ale później jak się tłumaczył jurorom, to się totalnie ośmieszył.
A był już ten 14 latek blondyn co śpiewał? Odpadł? Gdzie można zobaczyć występy z tego odcinka bo nie mogłem oglądać.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Tradycyjnie, komentarz przed wynikami.
Jakieś niezbyt emocjonujące półfinały w tej edycji.
Najlepszy występ miał zdecydowanie Mirek! To było świetne!
Inne występy, które mi się podobały i mam nadzieję, że ktoś z nich przejdzie do finału: Damian, Me Myself & I, Sabina
Średnie występy: 'Iluzjonista', Saaverdra(słabsza kopia Audiofeels), Kamil&Krystian(zdecydowanie lepszy występ mieli na castingu)
Nie wiem co tu robił Shock Dance i nie rozumiem co tak podobało się jurorom. To było beznadziejne
.
Jakieś niezbyt emocjonujące półfinały w tej edycji.
Najlepszy występ miał zdecydowanie Mirek! To było świetne!
Inne występy, które mi się podobały i mam nadzieję, że ktoś z nich przejdzie do finału: Damian, Me Myself & I, Sabina
Średnie występy: 'Iluzjonista', Saaverdra(słabsza kopia Audiofeels), Kamil&Krystian(zdecydowanie lepszy występ mieli na castingu)
Nie wiem co tu robił Shock Dance i nie rozumiem co tak podobało się jurorom. To było beznadziejne
Damian to mój faworyt i nawet na niego zagłosowałem a przez głupią Małgosię nie przeszedł a i Kuba mnie zawiódł że go nie wybrał, przecież to jest właśnie talent. Ogólnie dobrzy byli wszyscy w tym odcinku i szkoda że ich skumulowali w tym odcinku.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Bardzo trudny wybór był w tym odcinku. Beznadziejnie, że Damian nie przeszedł
Jego występ był rewelacyjny, nie dość, że świetnie śpiewa to jeszcze typowy showman z niego
Shock Dance też byli świetni. Szkoda, ż nie przeszli do finału, ale konkurencja w tym odcinku była ogromna.
Sabina też super. Zaśpiewała "Listen" Beyonce, które uwielbiam
Ci niby "Audiofeels" mieli kiepski występ, nie wiem co się tak podobało jurorom. Jedynie przystojni są, to trzeba im przyznać.
Występ tego kolesia od kółka był taki sobie, tzn. pierwsza połowa kiepska, a druga rewelacyjna
Iluzjonista był nudny.
Kamil i Krystian fajni, ale na castingu było lepiej.
Shock Dance też byli świetni. Szkoda, ż nie przeszli do finału, ale konkurencja w tym odcinku była ogromna.
Sabina też super. Zaśpiewała "Listen" Beyonce, które uwielbiam
Ci niby "Audiofeels" mieli kiepski występ, nie wiem co się tak podobało jurorom. Jedynie przystojni są, to trzeba im przyznać.
Występ tego kolesia od kółka był taki sobie, tzn. pierwsza połowa kiepska, a druga rewelacyjna
Iluzjonista był nudny.
Kamil i Krystian fajni, ale na castingu było lepiej.