Jubileusze "MnS"
- Adex-fan Brooke
Skąd podejrzenia że zmienią numerację?!
Jestem pewien że nic nie zmienią, pewnie nawet lektor nie powie że to oryginalnie 5000 odcinek a jak tak to już będzie wielkie wydarzenie (ale tylko dla nas fanów bo z racji godziny przeciętny widz to przegapi) i na pewno obejdzie się to bez echa.
Jestem pewien że nic nie zmienią, pewnie nawet lektor nie powie że to oryginalnie 5000 odcinek a jak tak to już będzie wielkie wydarzenie (ale tylko dla nas fanów bo z racji godziny przeciętny widz to przegapi) i na pewno obejdzie się to bez echa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- fandantego
Teraz prawdopodobnie odcinek 5000 wyemitowany zostanie dopiero 11 maja... a i to nie jest pewne, bo może coś wypaść i TVP znowu nie wyemituje odcinka... Ostatnie tygodnie, miesiące to czas kiedy prawie każdy odcinek przegapiłem. Nie dość, że godzina nie odpowiednia to co rusz nie ma emisji... I tak zamiast doganiać odcinki z CBSu to stoimi w miejscu... 
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Trochę przesadzasz, odcinki cały czas przecież są emitowane, tylko teraz jest dłuższa przerwa związana z żałobą (co mi nawet zbytnio nie przeszkadza, bo mam ogólnie więcej czasu teraz na wszytskoI tak zamiast doganiać odcinki z CBSu to stoimi w miejscu...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- fandantego
"Moda na sukces" odcinek ... [chwila przerwy] pięciotysięczny
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
-
Dawidek
- Administrator
Jak pisałem kiedyś, jest mi to obojętne czy numeracja zostanie zmieniona czy nie. Teraz osoby, nie orientujący się w temacie powiedzą, że TVP pokazała ponad 5000 odcinków, co do końca prawdą nie jest.
TVP nie wykorzystała faktu jubileuszu. Spodziewałem się tego, że na kilka dni przed pamiętnym odcinkiem będą się ukazywać paski informacyjne i zapowiedzi informujące o zmianie. A tu kompletna cisza. A była dobra okazja do wypromowania serialu.
I przyciągnięcia widzów, mimo tej nie do końca atrakcyjnej godziny. Plebiscyt z nagrodami ograniczyli tylko do internetu. Rozumiem, że nadawca ma problemy finansowe, ale autopromocja nie kosztuje przecież tak wiele. Dzisiejsza zmiana numeracji była też dobrą okazją do zmiany godziny na sensowniejszą. 
TVP nie wykorzystała faktu jubileuszu. Spodziewałem się tego, że na kilka dni przed pamiętnym odcinkiem będą się ukazywać paski informacyjne i zapowiedzi informujące o zmianie. A tu kompletna cisza. A była dobra okazja do wypromowania serialu.
Wczoraj obchodziliśmy 16. rocznicę emisji "Mody na sukces" na TVP1. 
Średnia liczba odcinków na rok wynosi więc 306,625 ((5121 - 215)/16) czyli to tak jakby "Mns" była emitowana od 5. września 1994 w przybliżeniu codziennie za wyjątkiem niedziel i dni świątecznych po jednym odcinku.
Średnia liczba odcinków na rok wynosi więc 306,625 ((5121 - 215)/16) czyli to tak jakby "Mns" była emitowana od 5. września 1994 w przybliżeniu codziennie za wyjątkiem niedziel i dni świątecznych po jednym odcinku.
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
- fandantego
Poprawię DawidkaDawidek pisze:Gdyby TVP została przy polskiej numeracji, to dzisiaj mielibyśmy jubileusz.Drugi dzisiejszy odcinek miałby okrągły numer "5000". A tak, jubileuszowy odcinek zobaczyliśmy w kwietniu.
- Sexi Ricky
-
grzegorz475
Ja myślę że odcinek 6000 może być specjalny ponieważ Stephanie wiadomo co chce zrobić (ale to nie w tym dziale o tym) więc pasowałoby zrobić jakiś odcinek specjalny tak jak był 5000 
http://chomikuj.pl/MNS_PL odcinki i sceny z MNS scenki z MNS
Wczoraj CBS wyemitowała 6000. odcinek (!), ale oczywiście tu nie zdradzamy, co się w nim wydarzyło 
W każdym razie, jeśli wszystko dobrze pójdzie, to obejrzymy go za niecałe półtora roku na TVP1
Może ktoś napisze tu o tej imprezie w stacji CBS z okazji jubileuszu?
W każdym razie, jeśli wszystko dobrze pójdzie, to obejrzymy go za niecałe półtora roku na TVP1
Może ktoś napisze tu o tej imprezie w stacji CBS z okazji jubileuszu?
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela