Jubileusze "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Skąd podejrzenia że zmienią numerację?!
Jestem pewien że nic nie zmienią, pewnie nawet lektor nie powie że to oryginalnie 5000 odcinek a jak tak to już będzie wielkie wydarzenie (ale tylko dla nas fanów bo z racji godziny przeciętny widz to przegapi) i na pewno obejdzie się to bez echa.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

Teraz prawdopodobnie odcinek 5000 wyemitowany zostanie dopiero 11 maja... a i to nie jest pewne, bo może coś wypaść i TVP znowu nie wyemituje odcinka... Ostatnie tygodnie, miesiące to czas kiedy prawie każdy odcinek przegapiłem. Nie dość, że godzina nie odpowiednia to co rusz nie ma emisji... I tak zamiast doganiać odcinki z CBSu to stoimi w miejscu... :(
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

I tak zamiast doganiać odcinki z CBSu to stoimi w miejscu... :(
Trochę przesadzasz, odcinki cały czas przecież są emitowane, tylko teraz jest dłuższa przerwa związana z żałobą (co mi nawet zbytnio nie przeszkadza, bo mam ogólnie więcej czasu teraz na wszytsko :wink: ) i tę przerwę chyba każdy rozumie. Mi się wydaje, że i tak już bardzo podgoniliśmy do najnowszych odcinków z CBS, bo przecież zaczął się już u nas rok 2007. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Niewątpliwie dzisiaj był wielki jubileusz MNS - wreszcie po tylu latach wyemitowała odcinek 5000 :mrgreen:
Odcinek był bardzo dobrze zrealizowany - brawa dla producentów :)
Awatar użytkownika
fandantego

"Moda na sukces" odcinek ... [chwila przerwy] pięciotysięczny
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
cmk

Post autor: cmk »

Moment przerwy był po wypowiedzeniu przez lektora tytułu. Już myślałem, że nie poda numeru :D
Troszkę mogło być więcej wspomnień, nie tylko z pierwszych odcinków.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

cmk pisze:Troszkę mogło być więcej wspomnień, nie tylko z pierwszych odcinków.
Też tak uważam - właściwie to wspomnieli tylko pierwsze spotkanie Forresterów z Brooke i parę pokazów :roll:
Mogli pokazać Wenecję, Portofino i Queen Mary :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jak pisałem kiedyś, jest mi to obojętne czy numeracja zostanie zmieniona czy nie. Teraz osoby, nie orientujący się w temacie powiedzą, że TVP pokazała ponad 5000 odcinków, co do końca prawdą nie jest. :lol:
TVP nie wykorzystała faktu jubileuszu. Spodziewałem się tego, że na kilka dni przed pamiętnym odcinkiem będą się ukazywać paski informacyjne i zapowiedzi informujące o zmianie. A tu kompletna cisza. A była dobra okazja do wypromowania serialu. ::plask wczolo: I przyciągnięcia widzów, mimo tej nie do końca atrakcyjnej godziny. Plebiscyt z nagrodami ograniczyli tylko do internetu. Rozumiem, że nadawca ma problemy finansowe, ale autopromocja nie kosztuje przecież tak wiele. Dzisiejsza zmiana numeracji była też dobrą okazją do zmiany godziny na sensowniejszą. :wink:
jahek

Post autor: jahek »

Wczoraj obchodziliśmy 16. rocznicę emisji "Mody na sukces" na TVP1. :-)

Średnia liczba odcinków na rok wynosi więc 306,625 ((5121 - 215)/16) czyli to tak jakby "Mns" była emitowana od 5. września 1994 w przybliżeniu codziennie za wyjątkiem niedziel i dni świątecznych po jednym odcinku. :-)
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
Dawidek
Administrator

Gdyby TVP została przy polskiej numeracji, to dzisiaj mielibyśmy jubileusz. :lol: Drugi dzisiejszy odcinek miałby okrągły numer "5000". A tak, jubileuszowy odcinek zobaczyliśmy w kwietniu. :wink:
Awatar użytkownika
fandantego

Dawidek pisze:Gdyby TVP została przy polskiej numeracji, to dzisiaj mielibyśmy jubileusz. :lol: Drugi dzisiejszy odcinek miałby okrągły numer "5000". A tak, jubileuszowy odcinek zobaczyliśmy w kwietniu. :wink:
Poprawię Dawidka :) Odcinek 5000 zobaczyliśmy 12 maja ;) Wiekopomna chwila :) Teraz tylko czekać na emisję 6000 odcinka w Stanach :D
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Ja nadal jestem przy zdaniu, że nic szczególnego nie będzie w związku z odcinkiem 6000. Przypomnijcie sobie 3000 czy 4000 :roll: Było coś szczególnego? Bo ja nie pamiętam. Lepiej nie nastawiajcie się na nic.
grzegorz475

Post autor: grzegorz475 »

Ja myślę że odcinek 6000 może być specjalny ponieważ Stephanie wiadomo co chce zrobić (ale to nie w tym dziale o tym) więc pasowałoby zrobić jakiś odcinek specjalny tak jak był 5000 :D
Dawidek
Administrator

5000 odcinek był fajny, a w 4000-ym (w oryginalnej numeracji) chyba było wielkie wejście siostry Amber, o ile pamiętam. Więc było to dosyć duże, zaskakujące wydarzenie. :P Szkoda, że April nie zagościła na dłużej.
jahek

Post autor: jahek »

Wczoraj CBS wyemitowała 6000. odcinek (!), ale oczywiście tu nie zdradzamy, co się w nim wydarzyło :)

W każdym razie, jeśli wszystko dobrze pójdzie, to obejrzymy go za niecałe półtora roku na TVP1 :)

Może ktoś napisze tu o tej imprezie w stacji CBS z okazji jubileuszu?
STREFKA czyli Stephanie, Thorne, Ridge, Eric, Felicia, Kristen i Angela
ODPOWIEDZ