To na 100% nie żaden spoiler. Faktycznie to wpadka językowa, dopiero teraz to zauważyłem. Powinno być "Zobaczymy, czy Baker weźmie się do roboty i zajmie porządnie śledztwem". Sorry za zamieszanie.Dawidek pisze:O te zdanie mi chodzi, sądzę, że raczej to jest wpadka językowa, a nie spoiler. Jeszcze raz przyjrzyj się temu co napisałeś.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Stephanie dzisiaj już totalnie przegięła z wydaniem tego nakazu sądowego dla Nicka. Nie bez powodu jest przez niektórych nazywana największą intrygantką tego serialu. Ona naprawdę jest zdolna do wszystkiego. Na szczęście Brooke przez przypadek podsłuchała jej telefoniczną rozmowę z Ridge'm i teraz Królowa jest w opałach.
Nick trafił znowu do aresztu. Rozwaliło mnie jak nazwał Bakera "gestapowcem Forresterów" i ten się wściekł przypierając go do ściany. Pierwszy raz widziałem, żeby ktoś porucznika tak wyprowadził z równowagi. Fajnie, że Nick ma coraz więcej sprzymierzeńców. Po jego stronie są już Taylor, Storm, Ashley, Brooke i Rick. A Stephanie coraz bardziej się ze swoim synem pogrąża.
Podobała mi się ta dzisiejsza piosenka wykonywana przez Constantine'a, jej tytuł to chyba "Everybody Loves".
Podobają mi się takie elementy artystyczne w MnS.
Nick trafił znowu do aresztu. Rozwaliło mnie jak nazwał Bakera "gestapowcem Forresterów" i ten się wściekł przypierając go do ściany. Pierwszy raz widziałem, żeby ktoś porucznika tak wyprowadził z równowagi. Fajnie, że Nick ma coraz więcej sprzymierzeńców. Po jego stronie są już Taylor, Storm, Ashley, Brooke i Rick. A Stephanie coraz bardziej się ze swoim synem pogrąża.
Podobała mi się ta dzisiejsza piosenka wykonywana przez Constantine'a, jej tytuł to chyba "Everybody Loves".
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- PetroPython
Ale to było perfidne jak Stephanie zażądała zakazu zbliżania się, potem sama zaprosiła Nick'a i jeszcze wezwała policję
Nieźle go załatwiła. Nigdy się nie spodziewałem, że można kogoś tak łatwo wsadzić za kratki
Dobre też było jak udawała przed tą prawniczką (to chyba ta sama, która pomogła komuś w odzyskaniu FC, tylko nie pamiętam komu i kiedy, bo sporo tego było
) i powiedziała, że dziękuje za wysłuchanie przerażonej kobiety. Królowa jest naprawdę niesamowita
Taylor się bez sensu zachowała, jak tłumaczyła, że nie wiedziała co podpisuje. To ktoś jej zabraniał to przeczytać?
Taylor się bez sensu zachowała, jak tłumaczyła, że nie wiedziała co podpisuje. To ktoś jej zabraniał to przeczytać?
To Jennifer Tartaro - była prokuratorem w sprawie przejechania Darli przez Taylor.Tomala pisze:Dobre też było jak udawała przed tą prawniczką (to chyba ta sama, która pomogła komuś w odzyskaniu FC, tylko nie pamiętam komu i kiedy, bo sporo tego było)
A ciekawe gdzie się podział dawny stały adwokat Forresterów, czyli Jonathan? Chyba Stephanie już więcej nie chciała korzystać z jego usług, po tym jak on na polecenie Erica (a bez jej wiedzy) przeprowadził ten ich rozwód. Poza tym może przeszedł w końcu na emeryturę.Tomala pisze:Wiedziałem, że skądś ją kojarzęJuż mi się myli, kto w jakiej sprawie był adwokatem, prokuratorem albo sędzią
- misiek12345
To chyba nie pierwszy raz w B&B, chyba też był jakiś zakaz w czasie romansu Thomas/AmberJoe pisze:To w Stanach można od tak sobie zażądać zakazu zbliżania się do kogoś?
Podobało mi się dzisiejsze zakończenie 2. odcinka
'Diversi nihil a me alienum puto'
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
Na pewno już nie raz takie zakazy wydawali, Ridge miał zakaz zbliżania się do Granta po jego postrzeleniu. Macy także miała zakaz zbliżania się do dzieci Deacona chyba. No i niedawno Taylor chciała załatwić Shane'owi zakaz zbliżania się do Phoebe, ale okazało się, że to już niepotrzebne.misiek12345 pisze:To chyba nie pierwszy raz w B&B, chyba też był jakiś zakaz w czasie romansu Thomas/Amber
-
Dawidek
- Administrator
Jak wy otrzymujecie listy polecone, to też najpierw czytacie a potem podpisujecie? To był najzwyklejszy list polecony. Stephanie najprawdopodobniej od kilku dni pracowała nad tym zakazem zbliżania się, sędzia profilaktycznie podpisał papierek, wiedząc, że Nick jest oskarżony o morderstwo. Otrzymała decyzję i od razu zadziałała, by Nick nie zdążył się dowiedzieć o zakazie. Zgadzam się, to było perfidne działanie Królowej, jeszcze bezczelnie zaprosiła nieświadomego faceta.
Niestety, Forresterowa się kompromituje, to taka łagodniejsza wersja Sheili Carter. Podobały mi się miny Stephanie, kiedy próbowała się tłumaczyć przed Brooke, końcówka drugiego odcinka - bezcenna.
Nie dziwię się oburzeniu Bakera, jak nick nazwał go gestapowcem. Gdyby takie słowa padły na przykład w Polsce, to Nick miałby kolejny proces - o obrazę funkcjonariusza publicznego.
Nowy, muzyczny wątek mi się podoba, to taka odskocznia od kryminalnego wątku w serialu.
Nie dziwię się oburzeniu Bakera, jak nick nazwał go gestapowcem. Gdyby takie słowa padły na przykład w Polsce, to Nick miałby kolejny proces - o obrazę funkcjonariusza publicznego.
Nowy, muzyczny wątek mi się podoba, to taka odskocznia od kryminalnego wątku w serialu.
- Adex-fan Brooke
Brooke w lustrze za Stephanie i muzyka grozy to było najlepsze
Koniecznie oglądajcie dziś co dalej bo jak wiadomo one dwie razem potrafią nakręcić akcję 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city