Tomala pisze:Ja zaczynam robić lekcje jeszcze przed 1. odcinkiem, potem oglądam, potem znowu się uczę, potem znów oglądam i znów się uczę )
Jak to?
Naprawdę nie ma nic ciekawszego do roboty tylko nauka i oglądanie MNS? Chyba naprawdę nie pasuje do tego forum:) Już chyba bardziej pozyteczne faktycznie jest zrobienie zakupów czy spanie jak Adex
Naprawdę nie ma nic ciekawszego do roboty tylko nauka i oglądanie MNS?
Ale kiedyś trzeba to zrobić więc im wcześniej się za to zabiorę, tym prędzej będę miał to z głowy Ciekawsze rzeczy robię później. Chociaż dzisiaj byłem już wyrobiony przed 2. odcinkiem, bo praktycznie nie ma już prawie nauki.
mailo pisze:No rozumiem tylko to tak smiesznie wyglądało, że "uczę się, oglądam, uczę się, oglądam i potem znowu się uczę". Że tak dużo się uczysz:)
Mogło tak to zabrzmieć, ale takie krótkie odcinki czasu to w sumie nie jest dużo
Pasuje mi ta nowa pora Podchodziłem do niej trochę sceptycznie, ale teraz nie muszę już nagrywać 1. odcinka i potem oglądać ich w odwrotnej kolejności, jak to miało zazwyczaj miejsce. No i ogólnie jakoś tak fajnie się ogląda MNS o 16.20, czyli jak za starych dobrych czasów, a i o 17.35 jest tak przyjemnie Tylko ta strasznie długa przerwa mnie wkurza. Wolałbym, żeby w wakacje były 2 odcinki o 16., ale pewnie już tak nie będzie.
Nie było dzisiaj odcinków. Wszystko było zgodnie z ramówką, poza filmem "Z górki". Zamiast tego był "Ojciec Mateusz" i reportaż o zmarłej parze prezydenckiej.
Ale beznadzieja teraz z tą emisją MnS. Nie dość, że w środę i czwartek nie było wcale odcinków, to w piątki będzie teraz tylko jeden, bo potem dają jakiś film.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
Fakt. Ale na szczęście przyszły tydzień zapowiada się lepiej, bo z tego co widziałem w programie to przynajmniej do czwartku będą codziennie po 2 odcinki
Od sierpnia tylko jeden odcinek MnS dziennie o 16:25
W pierwszym tygodniu miesiąca o 17:25 relacje z Tour de Pologne, a w nastepnym tygodniu wraca celownik.
Ilość zmian związanych z emisją MnS na TVP1 w tym roku sięga zenitu.
cmk pisze:Od sierpnia tylko jeden odcinek MnS dziennie o 16:25
Już wcześniej coś o tym słyszałem, ale nie byłem pewien czy to prawda.
Masakra. Nie dość, że w piątki zamiast drugiego odcinka lecą jakieś durne filmy fabularne to jeszcze teraz jeden odcinek. Jakby chcieli to na pewno znaleźliby jakieś miejsce na te dwa odcinki, przecież jest tyle powtórek seriali w wakacje.
Przez to zamieszanie z emisją wciąż mam wrażenie jakbyśmy bardzo powoli, coraz wolniej gonili te odcinki z USA...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.
DeaconFan pisze:Przez to zamieszanie z emisją wciąż mam wrażenie jakbyśmy bardzo powoli, coraz wolniej gonili te odcinki z USA...
Dokładnie. Kiedyś mieliśmy w serialu zawsze już pod koniec sierpnia lub na początku września i pod koniec lutego lub na początku marca nowy rok, a teraz to już wszystko jest całkiem nieregularnie.