"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Nazwa tematu to "MNS na TVP 1", ale chyba nikt się nie obrazi jak wrzucę link z TVP 2 :P
Wrzuciłem na You Tube ten fragment Panoramy :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=bMiBX7_cGGI
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Dzięki ! :: bow :: Oczywiście TVP2 nie odpuściło sobie przypomnienia że M jak miłość ma największą widownie:P Ale reportaż bardzo fajny, nawet wypowiedzi aktorów, sceny z planu. Nie spodziewałbym się tego. KKlang śmiesznie mówiła, że już się gubi i nie pamięta z kim ma dziecko w serialu :lol:
Awatar użytkownika
fandantego

Post autor: fandantego »

No i dobrze KKL powiedziała xD Gruza też miał trochę racji. Nawet na amerykańskie realia to jest science fiction.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

mailo pisze:Dzięki ! :: bow :: Oczywiście TVP2 nie odpuściło sobie przypomnienia że M jak miłość ma największą widownie:P Ale reportaż bardzo fajny, nawet wypowiedzi aktorów, sceny z planu. Nie spodziewałbym się tego. KKlang śmiesznie mówiła, że już się gubi i nie pamięta z kim ma dziecko w serialu :lol:
Pewnie głównie na celu mieli pochwalić się nudnym M jak mdłości :P ale dobre i to, super było zobaczyć właśnie wypowiedź KKL, ale coś mi nie pasuje że to wypowiedź z tego roku, niby babka pojechała na plan B&B zrobić reportaż a dali taki urywek? ::loll:: Jak już faktycznie kogoś wysyłają na ten plan to mogliby wreszcie zrobić jakiś porządny godzinny reportaż.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak podaje dzisiejszy Fakt, TVP zarobiła na MNS w sumie 531 mln zł!
http://www.fakt.pl/-quot-Moda-na-sukces ... 970,1.html

Ciekawo, czy w gazecie też jest coś o tym, czy tylko w Necie?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Mam dobrą wiadomość. Od 7 czerwca "MnS" zmienia godzinę emisji. :D

Sprawdziłem przed chwilą program dla prasy i zmiany są następujące. Pierwszy odcinek zostaje przesunięty z 14.30 na 16.25, drugi odcinek przeniesiony zostaje z 15.20 na 17.35. Przerwa zostaje, w międzyczasie będzie "Teleexpress" i "Z refleksem".
Klan", "Plebania" i "Jaka to melodia" mają przerwę wakacyjną. :roll:
Potwierdzenie na 7 czerwca: http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0607_1.txt
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Super :D
Chociaż mogłoby być o 16.05 :P

Ale zobaczcie - są dwa Klany o 15.30 i 16.00 :roll:
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

To świetna wiadomość, jeszcze przez ponad dwa tygodnie oba odcinki będą miały dobre miejsca antenowe, szczególnie drugi, zajmie to po "Klanie". :D
Ponad pół miliarda złotych to niewyobrażalna suma, o ile się nie mylę, to chyba tyle zarobiło 6 edycji JoŚ. :wink:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pottermaniack pisze:Ponad pół miliarda złotych to niewyobrażalna suma, o ile się nie mylę, to chyba tyle zarobiło 6 edycji JoŚ.
A nie wiem, ile zarobiło JOŚ, ale na pewno to kosztowało mnóstwo czasu, pracy, zaangażowania itd.
A TVP tylko kupuje gotowe odcinki, tłumaczy i puszcza :P

Zmiana nawet dobra, ale dziwne, że Klan i Plebania kończą się tak szybko :roll:
cmk

Post autor: cmk »

Bieda w TVP, więc zaczynają okres wakacyjny (sezon powtórkowy) bardzo wcześnie.

Pora emisji MnS bardzo korzystna dla serialu. Dość długa przerwa między odcinkami, ale widzowie przyzwyczaili się już do tego za sprawą Wiadomości o 15:00.
Cieszę się, że emitowane będą nadal 2 odcinki dziennie, a nie tylko jeden jak zeszłorocznym latem. Przy okazji fajnie się składa, że w wakacyjne miesiące (lipiec, sierpień ) będziemy oglądać odcinki emitowane w USA w wakacje 2007. Być może więc tematyka będzie trochę bardziej "na czasie" :)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

TVP postanowiło chyba zaoszczędzić i dlatego robi wcześniejszą przerwę dla polskich seriali.
Podejrzewam, że mogą wystąpić jeszcze jakieś niewielkie zmiany w ramówce, w związku z wstawieniem audycji komitetów wyborczych.
Tomala

Post autor: Tomala »

Szczerze to aż tak bardzo mnie ta zmiana nie cieszy. Przyzwyczaiłem się już do nowej pory i dzięki temu wcześniej się wyrabiałem z lekcjami (ale i tak w czerwcu już prawie nie ma nauki, więc w sumie jest mi obojętna ta zmiana). Tylko, że ta przerwa między odcinkami strasznie długa ::kwasny:: Mam nadzieję, że w wakacje już będzie bez tej przerwy.
Awatar użytkownika
Sexi Ricky

Post autor: Sexi Ricky »

Dlaczego tak wcześnie wprowadzili już okres powtórkowy?
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Bardzo dobra wiadomość. :D Dobrze, że odcinek jest o 17.35, akurat spokojnie zdążę potem na Pierwszą Miłość na Polsacie o 18. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wow, to jak prezent urodzinowy dla mnie! Od marca widziałam tylko odcinek 5000 a i to tylko w necie. Ale nie wiem, czy nie będzie mi szkoda czasu - odzwyczaiłam się trochę.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
ODPOWIEDZ