Post autor: Damians »

B@r pisze:Sama w tę ciążę nie zaszła. :evil:
A kto ją tam wie :lol:
Ona jest zdolna do wszystkiego.

Post autor: emcornhole »

Według mnie to Ridge powinien zostać z Brook.
Taylor ma teraz pontony zamiast ust i ogólnie zbrzydła. A fe!
Awatar użytkownika
Tim
Awatar użytkownika

Post autor: Tim »

emcornhole pisze:Według mnie to Ridge powinien zostać z Brook.
Taylor ma teraz pontony zamiast ust i ogólnie zbrzydła. A fe!
Wygląd to nie wszystko. Liczy się też wnętrze. :wink:

Post autor: Damians »

Obecna sytuacja jest jakaś nienormalna i dziwnie się ją ogląda, ale... fajnie :D
Brooke jest szczęśliwa z Ridge'm, a Taylor jest szczęśliwa z Thorn'em. Wszyscy się ze sobą dogadują, życzą sobie wzajemnie szczęścia, a żeby tego było mało, to jeszcze ich wszystkich Stephanie błogosławi :lol:
Dla mnie ta idylla może trwać wiecznie! Ale dla scenarzystów MNS pewnie nie... :P

Post autor: matafix »

Ostatnio Taylor zrobila sie bardzo interesujaca, bardzo ciekawe. Postac z charakterem. Już wyrównała poziom z Brooke. Nie jest taka nudna jak kiedys. Oby tak dalej, tak 3mac:)

Post autor: Robi »

Po pierwszych słowach Brooke było można wywnioskować, że nie będzie robić problemów i nie będzie zabiegać i jakieś względy odnośnie swojego dziecka. Ciekawi mnie czy Taylor da temu wiarę. Ciągle chodziła i się chwaliła że ma Logan z głowy, a tu nagle znów ją ma za plecami.

Post autor: Tomala »

A dla mnie to nie jest takie oczywiste, że Brooke nie będzie miała nic do tego dziecka. Ja właśnie odniosłem wrażenie, że przywiązuje się do niego. Zobaczymy jak to się potoczy. Bynajmniej ten wątek jest poroniony...
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Trochę poroniony, ale jednak ciekawy. :D Od wczoraj ten wątek lubię.
Brooke powinna całkowicie ustąpić, matką dziecka formalnie jest Taylor. Nie na darmo wprowadza się zasadę, że dawczyni jest anonimowa, by po części uniknąć tych uczuć i emocji.

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Nie na darmo wprowadza się zasadę, że dawczyni jest anonimowa
Tylko że Brooke żadną dawczynią nie chciała być a jednak ma dziecko, ale jak powiedziała wie że to będzie dziecko Taylor i Nicka, jednak Taylor czeka mega szok za kotarą. :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Spencer »

Jeśli miałbym wybrać partnerkę na całe życie pomiędzy Brooke a Taylor to wybrałbym Taylor, Brooke nadaje się do łóżka, ale materiał na żonę to z niej kiepski. 8)
:twisted: BAD FELLOW & HOT STUFF 8)
Dzisiaj mnie kochasz, jutro nienawidzisz.
Żyj i nie przepraszaj za to że żyjesz. ;)
Awatar użytkownika
Joe
Awatar użytkownika

Post autor: Joe »

Tak się chyba nie da, jak bierzesz jedną to w drugiej zakochujesz się w pakiecie. :P Ci którzy próbowali - potwierdzą, np. Nicky, Ridge.
Administrator
Administrator

I jeszcze dostaną bonus w postaci Stephanie, która zdąży im jeszcze zajrzeć do łóżka. :P

No i znowu mamy w Playerze po dłuższym czasie kłótnie Brooke i Taylor :twisted: Brakowało wam? Dla mnie Taylor jest teraz totalną wariatką i hipokrytką a już słuchanie tych bzdur, że Brooke jej rozbiła rodzinę to jest mega śmieszne bo przecież Ridge sam zostawił Taylor a Brooke wcale go nie przyjęła od razu tylko po latach.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Administrator
Administrator

Taylor i Brooke są warte siebie, jeśli chodzi o bronienie swoich córek. Obie są nieobiektywne, także w kwestii ich przeszłości. Taylor uważa się za skrzywdzoną i rzuca oskarżeniami na oślep. A ich kłótnie - to jakaś odskocznia od ugrzecznionych rozmów. Chciałbym, by ich awantury były ostrzejsze - nieważne, czy któraś z nich w jej trakcie będzie miała rację czy nie.

To jak Ci się dziś podobała ich ostro-słodka tortowa bójka? :)
ODPOWIEDZ