Post autor: Goku »

Mnie ten program nie śmieszy już od jakichś dwóch sezonów. Może ze trzy razy na ok. 40 minutowy odcinek zdarzy się coś śmiesznego, reszta jest żenująca, tego sezonu nawet nie mam zamiaru oglądać. U Kuby Wojewódzkiego nie ma wymuszonych dowcipów, parodii itp., a program sam z siebie jest dużo zabawniejszy i lepszy, a na dodatek trzyma taki sam wysoki poziom praktycznie od samego początku.

Post autor: Tomala »

Muszę przyznać, że jak na początek sezonu to całkiem fajny odcinek :D
"Ale o co chodzi?" nawet fajne z Justyną "Kochanke", ale z Hanną Plis było lepsze ::loll:: Justyna fajnie przeciąga ::loll::
A jak wchodzili do studia Kammel i Piróg to chórek zaśpiewał świetną wersję "Vogue'a" Madonny ze Sticky and Sweet Tour 8) :D
Nie byłem zachwycony tym, że Kammel będzie gościem, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Ta opowieść o tym jak nie mógł dojść... ::loll::
Rozmowy w tłoku też fajne. Janda jak zawsze genialna. Jarek też niezły. A Wojewódzki to był chyba-raczej-(na pewno?) prawdziwy? Bo był niesamowicie podobny i z wyglądu i z głosu.
Damians, co do twojej "Edytki" to wyśmiali ją, że uważa się za nie wiadomo jaką gwiazdę ::loll:: ::chytry:: ::jezyk::

Post autor: Pottermaniack »

Dzisiaj u Szymona przed obradami Komisji Hazardowej zagrali melodię z czołówki MNS. :D A potem wymowny napis "Odcinek 5678".

Post autor: Beja »

Też zwróciłam uwagę na ten motyw xDD
Dzisiejszy odcinek był super! :D Najlepsze rozmowy w tłoku, nie mogłam ze śmiechu, ale goście też nieźli. I podoba mi się nowy cykl - Vivat Nienajpiękniejsi. Ale o co chodzi jak Zwykle fajne :D

Świetne były dzisiaj rozmowy w tłoku. Ta aktorka rewelacyjnie naśladowała Beatę Kempę ::loll:: Ale o co chodzi też mi się bardzo podobało, ale jednak brakuje Hanny Plis. Była lepsza od Biustyny :lol:

Post autor: Damians »

Biustyna Kochanke też jest dobra :P

Rozmowy w tłoku rzeczywiście były rewelacyjne :mrgreen: Wszystkie postacie rewelacyjnie naśladowane, a Edgar prawie jak prawdziwy :lol:

Nowy cykl fajny, Wellman, Seneszyn, ciekawe, kto będzie następny... Obstawiam Kalisza :mrgreen:

A jak puścili melodię z MNS< to pierwsza myśl, że skądś ją znam, ale nie mogłem skojarzy skąd xD

Anita Wnerwer :mrgreen:

Szymon w parodiowaniu Bartoszewskiego przeszedł samego siebie ::cojest::

I środek odcinka bardzo fajny, dzięki fajnym gościom, Maleńczuk jest genialny :D A już niedługo najprawdopodobniej będę na jego koncercie :D

Damians pisze:Anita Wnerwer :mrgreen:
Jest beznadziejna. Nie wiem po co ta zmiana. Już zmiana na Biustynę była niepotrzebna, ale ona jeszcze uszła, a Anita jest beznadziejna! ::kwasny::
Damians pisze:Szymon w parodiowaniu Bartoszewskiego przeszedł samego siebie ::cojest::
Kiedyś był lepszy. I nie wiem po co robią teraz takie wstawki w trakcie rozmowy z gośćmi jak Szymon kogoś tam udaje. To żenujące, bo to przecież oczywiste, że Szymon się nie rozdwoi ::plask wczolo: Strasznie to sztuczne :?
Damians pisze:I środek odcinka bardzo fajny, dzięki fajnym gościom, Maleńczuk jest genialny :D A już niedługo najprawdopodobniej będę na jego koncercie :D
Nienawidzę Maleńczuka. Jak dla mnie trochę prymitywny.

Te wstawki były parodią tych wstawek ze Śpiewaj i Walcz - przynajmniej ja tak to odebrałem :lol:

Damians pisze:Te wstawki były parodią tych wstawek ze Śpiewaj i Walcz - przynajmniej ja tak to odebrałem :lol:
Też mi się tak wydaje. I są równie nieudane, jak w ŚiW. :lol:

Odcinek niezły, choć poprzednie w tym sezonie były lepsze. Plus dla Szymona za Bartoszewskiego i aktorka odgrywającego Tuska. Padło dużo śmiesznych gagów, m.in. "wódka to twój wróg - musisz lać ją w gębę". :mrgreen: Anita Wnerwer jest wnerwiająca, powinna wrócić Biustyna Kochanke, a najlepiej rewelacyjna Hanna Plis.

Tak się zastanawiam jaka jest teraz przyszłość tego programu? Opiera się on przecież na wyśmiewaniu polityków, a przynajmniej przez najbliższe miesiące polska scena polityczna będzie zupełnie inna i raczej nie będzie powodów do śmiechu... Chyba, że program skupi się na wszelkich innych aspektach życia niż polityka.

I tak powinno być, przynajmniej do końca tej serii.
Tylko, że z drugiej strony bez śmiania się z polityki ten program nie ma sensu, a przecież śmiać się przez najbliższe kilka tygodni nie będzie z czego...

Post autor: mailo »

Mieliście rację. W najnowszym zwiastunie programu nie ma mowy o polityce i politykach. Zamiast tego - Doda, Super-niania, Pascal i... Lady Z-Gaga :lol:

To trzeba koniecznie zobaczyć! :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zapowiada się bardzo ciekawie. Widziałem reklamę i była bardzo zachęcająca. Jakaś taka kolorowa ::rad:: Może taka zmiana wyjdzie nawet programowi na lepsze :)
ODPOWIEDZ