Mnie ten program nie śmieszy już od jakichś dwóch sezonów. Może ze trzy razy na ok. 40 minutowy odcinek zdarzy się coś śmiesznego, reszta jest żenująca, tego sezonu nawet nie mam zamiaru oglądać. U Kuby Wojewódzkiego nie ma wymuszonych dowcipów, parodii itp., a program sam z siebie jest dużo zabawniejszy i lepszy, a na dodatek trzyma taki sam wysoki poziom praktycznie od samego początku.
Muszę przyznać, że jak na początek sezonu to całkiem fajny odcinek
"Ale o co chodzi?" nawet fajne z Justyną "Kochanke", ale z Hanną Plis było lepsze
Justyna fajnie przeciąga
A jak wchodzili do studia Kammel i Piróg to chórek zaśpiewał świetną wersję "Vogue'a" Madonny ze Sticky and Sweet Tour
Nie byłem zachwycony tym, że Kammel będzie gościem, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Ta opowieść o tym jak nie mógł dojść...
Rozmowy w tłoku też fajne. Janda jak zawsze genialna. Jarek też niezły. A Wojewódzki to był chyba-raczej-(na pewno?) prawdziwy? Bo był niesamowicie podobny i z wyglądu i z głosu.
Damians, co do twojej "Edytki" to wyśmiali ją, że uważa się za nie wiadomo jaką gwiazdę

"Ale o co chodzi?" nawet fajne z Justyną "Kochanke", ale z Hanną Plis było lepsze
A jak wchodzili do studia Kammel i Piróg to chórek zaśpiewał świetną wersję "Vogue'a" Madonny ze Sticky and Sweet Tour
Nie byłem zachwycony tym, że Kammel będzie gościem, ale pozytywnie mnie zaskoczył. Ta opowieść o tym jak nie mógł dojść...
Rozmowy w tłoku też fajne. Janda jak zawsze genialna. Jarek też niezły. A Wojewódzki to był chyba-raczej-(na pewno?) prawdziwy? Bo był niesamowicie podobny i z wyglądu i z głosu.
Damians, co do twojej "Edytki" to wyśmiali ją, że uważa się za nie wiadomo jaką gwiazdę
Biustyna Kochanke też jest dobra
Rozmowy w tłoku rzeczywiście były rewelacyjne
Wszystkie postacie rewelacyjnie naśladowane, a Edgar prawie jak prawdziwy
Nowy cykl fajny, Wellman, Seneszyn, ciekawe, kto będzie następny... Obstawiam Kalisza
A jak puścili melodię z MNS< to pierwsza myśl, że skądś ją znam, ale nie mogłem skojarzy skąd xD
Rozmowy w tłoku rzeczywiście były rewelacyjne
Nowy cykl fajny, Wellman, Seneszyn, ciekawe, kto będzie następny... Obstawiam Kalisza
A jak puścili melodię z MNS< to pierwsza myśl, że skądś ją znam, ale nie mogłem skojarzy skąd xD
Jest beznadziejna. Nie wiem po co ta zmiana. Już zmiana na Biustynę była niepotrzebna, ale ona jeszcze uszła, a Anita jest beznadziejna!Damians pisze:Anita Wnerwer
Kiedyś był lepszy. I nie wiem po co robią teraz takie wstawki w trakcie rozmowy z gośćmi jak Szymon kogoś tam udaje. To żenujące, bo to przecież oczywiste, że Szymon się nie rozdwoiDamians pisze:Szymon w parodiowaniu Bartoszewskiego przeszedł samego siebie
Nienawidzę Maleńczuka. Jak dla mnie trochę prymitywny.Damians pisze:I środek odcinka bardzo fajny, dzięki fajnym gościom, Maleńczuk jest genialnyA już niedługo najprawdopodobniej będę na jego koncercie
Też mi się tak wydaje. I są równie nieudane, jak w ŚiW.Damians pisze:Te wstawki były parodią tych wstawek ze Śpiewaj i Walcz - przynajmniej ja tak to odebrałem
Odcinek niezły, choć poprzednie w tym sezonie były lepsze. Plus dla Szymona za Bartoszewskiego i aktorka odgrywającego Tuska. Padło dużo śmiesznych gagów, m.in. "wódka to twój wróg - musisz lać ją w gębę".
Tak się zastanawiam jaka jest teraz przyszłość tego programu? Opiera się on przecież na wyśmiewaniu polityków, a przynajmniej przez najbliższe miesiące polska scena polityczna będzie zupełnie inna i raczej nie będzie powodów do śmiechu... Chyba, że program skupi się na wszelkich innych aspektach życia niż polityka.