Sytuacja była jednoznaczna, przecież nikt by na to nie wpadł, że Jackie sama zrobiła fikołka.Tomala pisze:Co za głupia suka!Po ojcu odziedziczyła chęć zemsty. Nie widziała wszystkiego dokładnie i bezczelnie kłamie! Widziała tylko jak wyleciała Jackie, ale nie widziała co działo się za ścianą.
Donna Logan
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ale po co co chwilę powtarza: "wiem, co widziałam!"
Widziała tylko Jackie robiącą piruet, nic poza tym. Więc nie ma prawa sądzić, że Stephanie ją specjalnie popchnęła i jeszcze nazywać to "zbrodnią"
Całkowicie zgadzam się z Tomalą.
B@r, to, że Taylor gnije w więzieniu, nie oznacza, że musi dołączyć do niej Stephanie.
Ale pomimo tego, że nie zgadzam, się Donną, to jednak fajnie ogląda mi się z nią sceny, ogólnie dalej ją lubię jako postać, choć mam jej coraz więcej do zarzucenia.
Widziała tylko Jackie robiącą piruet, nic poza tym. Więc nie ma prawa sądzić, że Stephanie ją specjalnie popchnęła i jeszcze nazywać to "zbrodnią"
Całkowicie zgadzam się z Tomalą.
B@r, to, że Taylor gnije w więzieniu, nie oznacza, że musi dołączyć do niej Stephanie.
Ale pomimo tego, że nie zgadzam, się Donną, to jednak fajnie ogląda mi się z nią sceny, ogólnie dalej ją lubię jako postać, choć mam jej coraz więcej do zarzucenia.
- Adex-fan Brooke
Super gdyby Stephanie i Taylor gniły razem w więzieniu, nadarzyła się wspaniała okazja na to
a ile spokoju by to wniosło.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Damians, bo niby Jackie sama z nudów zrobiła ten piruet? Wiadomo, że był to wypadek, ale jednak Stephanie jest tu winna. Okolicznością łagodzącą powinien być fakt, że Stephanie nie zrobiła tego z premedytacją, a w sumie w obronie własnej. Inna sprawa z którą się zgodzę to fakt, że Donna działa tylko i wyłącznie z pobudek zemsty.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
sharkinator
- Adex-fan Brooke
Mylisz się szanse są duże a Ty nie jesteś scenarzystą przecież, złośliwości względem akurat Brooke są tu zbędne.sharkinator pisze:Adex, nie ma na to szanse żeby moje 2 ulubione bohaterki siedziały w pierdlu, szybciej Bruk bym zamknął tam, mogłaby przynajmniej tam poznawać nowe miłości swojego życia.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
To widocznie wy musicie udać się do okulisty... Może w poczekalni spotkacie DonnęAdex-fan Brooke pisze:zgadzam się z B@rem że ona widziała jak Stephanie odepchnęła Jackie więc mówi co widziała.
Widziała jedynie, jak Jackie spada, a nie jak Stephanie ją odepchnęła.
A poza tym, gdyby to było specjalnie, jak twierdzi Donna, to Stephanie od razu nie dzwoniłaby na pogotowie, dziwne, że Donna tego nie zauważa
To jest temat o Donnie, a nie o Brookesharkinator pisze:Adex, nie ma na to szanse żeby moje 2 ulubione bohaterki siedziały w pierdlu, szybciej Bruk bym zamknął tam, mogłaby przynajmniej tam poznawać nowe miłości swojego życia.
Akurat Donnie nie ma co się dziwić reakcji. Całe życie Stephanie tępiła Loganów, a teraz natrafiła się okazja aby się zrewanżować. Stephanie zbyt gwałtownie zareagowała,a Donna wszystko widziała. Jak na razie Cesarzowej wali się grunt pod nogami, a Donna te erozję jedynie przyspiesza.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Czy ktoś normalnie robi sobie tak silnego fikołka w tył? To jasne że Stephanie w tym pomogła. Donna powinna jednak wiedzieć że to był wypadek.
Donna widziała tylko jak Jackie wypada, a nie wie co się tam działo. Nie wie jak ostra była szarpanina, jak to wszystko wyglądało, a cały czas powtarza "Wiem co widziałam"
Niestety nie wie wszystkiego i nie powinna być taka pewna. Jeśli sprawa trafi do prokuratury, to ona powinna ponieść karę za składanie fałszywych zeznań.
- Adex-fan Brooke
Ale my widzowie widzieliśmy że Stephanie odepchnęła Jackie, cóż więcej trzeba zwłaszcza jeśli Jackie potwierdzi słowa Donny.
Nie złożyła fałszywych zeznań. Powiedziała to co widziała, a to co widziała było prawdą. Widziała szarpanine i Jackie wylatującą przez barierki. Wiadomo nie od dziś, że Stephanie jest porywcza i wypchnięcie Jackie nie jest dla niej rzeczą niemożliwą.Tomala pisze:Donna widziała tylko jak Jackie wypada, a nie wie co się tam działo. Nie wie jak ostra była szarpanina, jak to wszystko wyglądało, a cały czas powtarza "Wiem co widziałam" Niestety nie wie wszystkiego i nie powinna być taka pewna. Jeśli sprawa trafi do prokuratury, to ona powinna ponieść karę za składanie fałszywych zeznań.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Jackie także zachowała się tak jak nie powinna. Ale Jackie tylko złapała Stephanie ,a ta ją zepchała wprost na barierki. Tutaj jest widoczne nadużycie obrony własnej.Damians pisze:To co, Stephanie miała pozwolić, żeby Jackie ją napastowała i to jeszcze w jej własnym domu?![]()
To była obrona własna.
Jeżeli dzieci zrywają jabłka z drzewa sąsiada bez jego pozwolenia właściciel nie może wyciągnąć broni i do nich strzelać. Podobną sytuacje mieliśmy w MNS.
Najlepsze jest to, że Stephanie wie że zrobiła źle i porucznikowi Bakerowi nałgała, że Jackie spadła po straciła równowagę na schodach