M jak miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten ślub był beznadziejny. Marta nie przyszła, jakby nie mogła sobie plasterka nakleić i by było dobrze, Marek i Hanka też nie przyszli na sam ślub, tylko na przyjęcie, Gosia i Tomek we Francji, Michał i Grażyna tak samo jak Marek z Hanką, a Kuba wolał sobie pić z Irkiem ::plask wczolo: ::loll:: ::plask wczolo: ::loll:: ::plask wczolo: ::loll:: Ogólnie cały odcinek był nudny. Jeszcze Piotrek w dniu ślubu okna mył ::cojest:: A Ula i Natalka znowu dały popis. Jak Piotrek i Kinga wyszli z kościoła to krzyczały "Wszystkiego najlepszego!" jak jakieś małe dzieci. A wcześniej się ganiały z Mateuszem. Ile one mają lat! ::ke::
Paweł to skończony dupek. Nie wiem co on sobie wyobraża. Nie wiem jak w ogóle można się przyjaźnić ze swoją byłą będąc w związku z inną osobą i dawać tej osobie powody do zazdrości.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tomala pisze:Paweł to skończony dupek.
Zgadzam się, mając do wyboru piękna i genialną pod każdym względem Muchę siedzi z Laurą Samojłowicz :lol: ::loll::

Dokładnie, tu Natalka niby się zakochuje itd., wielka pannica, a gania się przed kościołem ::plask wczolo:
A Mateusz zbierał te grosze co wszyscy rzucali i chował do kieszeni, z tą jego chytrością już przesadzają.

Wątek napadu bardzo naciągany, wielka pani sędzia, dodatkowo doświadczona kilkoma napadami, a siedziała w otwartym samochodzie i beczała, zamiast jakoś szybko zareagować, zawiadomić ochronę, czy cokolwiek. Przecież ona nie wiedziała, że ten adwokat, przyjedzie, to co, siedziałaby tam do usraxxx śmierci :lol:

A jeszcze mam takie pytanie do stałych oglądaczy, kiedy Cichopkowa miała już na sobie tę suknie ślubną, że Piotrek ją w niej widział?? Przecież z tego co pamiętam, na pierwszym ślubie nie miała na sobie sukni ślubnej, miała jakiś brązowy kostium... Ale może mi się śnił ten cichy pierwszy ślub, teraz już nie wiem :P
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Z tą suknią nie mam pojęcia. W ogole jestem zła i rozczarowana. Niniejszym oglaszam ostatni odcinek za nagorszy ever!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Tomala

Ja też nie pamiętam jak było z tą suknią.

Dzisiaj znów było nudno. Znowu Natalka i spółka zachowywali się dziecinnie :lol: Cały odcinek taki przegadany, nic się nie działo.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Tomala pisze:Ja też nie pamiętam jak było z tą suknią.

Dzisiaj znów było nudno. Znowu Natalka i spółka zachowywali się dziecinnie :lol: Cały odcinek taki przegadany, nic się nie działo.
dzieki za info - wiec nie bede ogladac powtorki:P
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Jeżeli mi się dobrze kojarzy to Paweł odkupił tę suknię od Magdy(miała ona wyjść za mąż za jakiegoś faceta poznanego na misji). Dając ją zaskoczonej Kindze w prezencie poprosił ją ponownie o rękę :)
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
mailo

Ale Marzena ostatnio zrobila wszystkich w konia. marta myslala, ze ona chce poderwac jej prawnika a ona zrobila fotki komorka jakisdokumentow dotyczacych procesu. Pewnie opublikuje wszystko w tym swoim brukowcu. Jesli Grazyne faktycznie wysla do Ameryki bez rozwiazania watku romansu, to bedzie bez sensu, bo to tak jakby polowa rodziny zyla w klamstwie i dalej wszystko ukrywala.
Przygotowuja sie tez do odejscia z serialu Laury Samojlawicz. Powoli rozpada sie jej zwiazek z Pawlem przez Madzie, a teraz jej matka tez musi uciekac (pewnie wyemigruje razem z nia).
Ostatnio myslalem dlaczego tak malo pokazuja tego Kacperka i stwierdzilem, ze pewnie gra teraz w jakims horrorze :lol: Kto wybiera te dzieci na castingach???
Tomala

Szkoda, że Laura odchodzi. Postać Majki jest teraz tak psuta, żeby nikomu nie było żal jak odejdzie :lol: Ja już powoli coraz bardziej nie mogę na nią patrzeć.
Zgadzam się z mailo, co do tych dzieci. One są beznadziejne. Jedynie Mateusz jest fajny, jako "aktor", ale jako postać to też beznadziejny. On niby ma być śmieszny, ale nie jest.
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:. Jedynie Mateusz jest fajny, jako "aktor", ale jako postać to też beznadziejny. On niby ma być śmieszny, ale nie jest.
Właśnie. Oni próbują pokazać, że jest śmieszny, zaradny, ze ma głowę do interesów itp ale tak to przejaskrawiają, ze wychodzi parodia. Jak Zosia powiedziała mu o koncie na aukcjach intrenetowych i jak wszystkim marudzil, żeby mu też założyli to myślalem, że pół chałupy babci i dziadka wyprzeda :lol: Na szczęście miał pomysł tylko co do konfitur:D

PS Czy ktoś wie w którym odcinku wraca Koroniewska?
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kto to jest Kacperek? :?:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tomala

mailo pisze:PS Czy ktoś wie w którym odcinku wraca Koroniewska?
Gosia wraca w 730. odcinku. To będzie we wtorek 9 marca :)
Tiril pisze:Kto to jest Kacperek? :?:
Kacperek to taki chłopiec, którym opiekują się Kisiel i jego żona Zocha :lol: Właściwie nie wiem co to dla nich za rodzina.
Awatar użytkownika
mailo

Tomala pisze:
Kacperek to taki chłopiec, którym opiekują się Kisiel i jego żona Zocha :lol: Właściwie nie wiem co to dla nich za rodzina.
Z tego co zrozumiałem, to chyba jakiś siostrzeniec Kisiela wyjechał z żoną za granicę i zostawili chwilowo Kacperka pod opieką Kisiela. Titril, a poza tym Kacperek to najbardziej blade, chude, rude i brzydkie dziecko jakie widziałem :lol:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mailo pisze:Jesli Grazyne faktycznie wysla do Ameryki bez rozwiazania watku romansu, to bedzie bez sensu, bo to tak jakby polowa rodziny zyla w klamstwie i dalej wszystko ukrywala.
No nie, przecież było kiedyś w kulisach, jak Hanka walnie pięścią Grażynie w twarz, potem ucieknie i spotka jakiegoś samotnego faceta w lesie, będzie go grał Królikowski...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

mailo pisze:
Tomala pisze:
Z tego co zrozumiałem, to chyba jakiś siostrzeniec Kisiela wyjechał z żoną za granicę i zostawili chwilowo Kacperka pod opieką Kisiela. Titril, a poza tym Kacperek to najbardziej blade, chude, rude i brzydkie dziecko jakie widziałem :lol:
No i właśnie dlatego gra w serialu, dlatego go wybrano. Jest charakterystyczny, niepowtarzalny:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
mailo

Damians pisze:
mailo pisze:Jesli Grazyne faktycznie wysla do Ameryki bez rozwiazania watku romansu, to bedzie bez sensu, bo to tak jakby polowa rodziny zyla w klamstwie i dalej wszystko ukrywala.
No nie, przecież było kiedyś w kulisach, jak Hanka walnie pięścią Grażynie w twarz, potem ucieknie i spotka jakiegoś samotnego faceta w lesie, będzie go grał Królikowski...
Taka scena w "M jak Miłość"? :O W Klanie by to nie przeszło:P
ODPOWIEDZ