Jak widzę jestem zmuszony założyć nowy temat

Zrobię to z miłą chęcią.
Jestem po emisji 1 odcinka serialu Usta Usta, który obejrzałem na Onet VOD. Jest to serial zrealizowany na podstawie brytyjskiego serialu Cold Feet. Nie będę słodził tak sobie obiecałem, ale muszę, po prostu muszę!
[center]

[/center]
Do tej pory uważałem, że TVN robi doskonałe seriale (Niania, 39 i pół, Na Wspólnej itd. itp.), utwierdziłem się w tym przekonaniu oglądając Usta Usta. Ten serial to strzał w dziesiątkę!

Chylę czoła realizatorom, serial nie dość, że ma świetną obsadę (Magda Różdżka, Sonia Bohosiewicz, Wojciech Mecwaldowski, Paweł Wilczak...) to do tego jest prześmieszny! Nie będę tutaj spojlerował, bo nie chcę nikomu odbierać przyjemności oglądania. Powiem tylko jedno - świetne zdjęcia, szybka i dynamiczna akcja (2 miesiące w 1 odcinku), duża dawka humoru... Główni bohaterowie to Julka (Magda Różdżka) i Adam (Paweł Wilczak). Poboczni bohaterowie to przyjaciele Julki - Agnieszka (Magdalena Popławska) i Krzysztof (Marcin Perchuć) oraz przyjaciele Adama - Iza (Sonia Bohosiewicz

) i Piotrek (Wojciech Mecwaldowski). Ci pierwsi to wyżyny społeczne - bogaci, zamożni, ludzie z wyższych sfer. Natomiast ci drudzy to ludzie prości, ale niezwykle szczęśliwi

Więcej nie zdradzę (tyle jest w opisie serialu)!
Ogólnie serial polecam i to bardzo bardzo bardzo mocno! Naprawdę warto!

Nie bójcie się, że stracicie czas. A jeżeli nie jesteście fanami TVNu i jego seriali to może po Ustach zmienicie troszkę zdanie

Kawał dobrej roboty jak już wspomniałem wcześniej, nie dziwię się, że dyrektor Edward Miszczak zdecydował się na 2 serię (właśnie kończą się do niej zdjęcia), a ekipa szykuje się do 3 serii. Serial będzie miał 40 odcinków (chyba).
Emisja w TVN w każdą sobotę o 20:00, poczynając od 6 marca

Odpowiadam na pytanie DeaconFana

Ostatnio zmieniony 2014-12-13, 22:38 przez fandantego, łącznie zmieniany 3 razy.
http://www.facebook.com/NajciekawszaPostac - oficjalny profil Plebiscytu Najciekawsza Postać "Mody na sukces"! Zapraszam!