Eurowizja
Dziewczyny, Anna Cyzon, Aneta Figiel i jedyny znani czyli Pin to kandydaci, których wyłoniła komisją. TVP zastrzega przyznanie do 6-ciu dzikich kart i nawołuje polski gwiazdy aby zechcialy się zgłosic, ale z tą chęcią to ciężko
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
No połączy, choć ja więcej opery słyszę w tej piosence, ale podoba mi się 
Zresztą ja uważam, że on (na równi np. ze Szcześniakiem) jest jednym z najlepszych polskich wokalistów.
Zresztą ja uważam, że on (na równi np. ze Szcześniakiem) jest jednym z najlepszych polskich wokalistów.
http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... /wideo/pinDamians pisze:A można gdzieś posłuchać tej piosenki PIN??
Zmieniam zdanie, podoba mi się ta piosenka!
Ostatnio preselekcje układały się po mojej myśli i jechali moi faworcycie ( Jet Set,Lidia Kopania, Isis Gee, 2x Ich Troje czy Blue Cafe)Ale jeszcze czekam jakie gwiazdy namówi TVP
Ostatnio preselekcje układały się po mojej myśli i jechali moi faworcycie ( Jet Set,Lidia Kopania, Isis Gee, 2x Ich Troje czy Blue Cafe)Ale jeszcze czekam jakie gwiazdy namówi TVP
Ta piosenka jest genialna!!!
Jeżeli ktoś ma na Eurowizji coś więcej osiągnąć, to oni niewątpliwie mają szanse. Nie jest to zwykła, pusta ballada, jakich wiele, oryginalna piosenka, Lampert ma świetny głos ( jak kiedyś Ela Zapendowska powiedziała w JOŚ, najlepszy męski głos w Polsce ), tylko on umie łączyć opere z popem, żeby wyszło z tego coś genialnego i się udało
Jeżeli ktoś ma na Eurowizji coś więcej osiągnąć, to oni niewątpliwie mają szanse. Nie jest to zwykła, pusta ballada, jakich wiele, oryginalna piosenka, Lampert ma świetny głos ( jak kiedyś Ela Zapendowska powiedziała w JOŚ, najlepszy męski głos w Polsce ), tylko on umie łączyć opere z popem, żeby wyszło z tego coś genialnego i się udało
-
Dawidek
- Administrator
Mi się też PIN podoba - najlepszy utwór spośród tych czterech zaprezentowanych w linku, który dał Oleg. Pop-opera może mieć szansę na finał, ale czy na zwycięstwo...
Piosenki VIR nie słyszałem....Nawet nie wiem kto to taki....
Właśnie odsłuchałem ten utwór na stronie TVP - utwór VIR jest fajny, na dziń dzisiejszy ma u mnie drugie miejsce.
Link dany przez Olega wczoraj jest nieaktualny już.
To nowy adres - od razu do utworu VIR:
http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... /wideo/vir
Piosenki VIR nie słyszałem....Nawet nie wiem kto to taki....
Właśnie odsłuchałem ten utwór na stronie TVP - utwór VIR jest fajny, na dziń dzisiejszy ma u mnie drugie miejsce.
Link dany przez Olega wczoraj jest nieaktualny już.
http://www.tvp.pl/rozrywka/festiwale-i- ... /wideo/vir
Moim zdaniem tak, ale może dlatego, że się w takich kręgach muzycznych obracam, ale na jej koncercie byłem już w czerwcu, pół roku przed polskimi preselekcjami. A jakiś powód musiałem miec aby isc.
Miała wiele singli chętnie granych w radiach lokalnych, a ja robię podsumowanie,więc się orientuje, na swoim koncie miała już dwie płyty oraz była kiedyś wokalistką Kind of blue kiedyś występującego w Premierach w Opolu. A ich piosenka Pocałuj mnie gości na mojej playliście do dziś. Wielki sukces to zwycięstwo na festiwalu Top Trendy i tam też wygrała promocję dla siebie, ale jak ona przebiegała to się nie orienruje
Miała wiele singli chętnie granych w radiach lokalnych, a ja robię podsumowanie,więc się orientuje, na swoim koncie miała już dwie płyty oraz była kiedyś wokalistką Kind of blue kiedyś występującego w Premierach w Opolu. A ich piosenka Pocałuj mnie gości na mojej playliście do dziś. Wielki sukces to zwycięstwo na festiwalu Top Trendy i tam też wygrała promocję dla siebie, ale jak ona przebiegała to się nie orienruje