Plebania
- Pottermaniack
- Pottermaniack
- Pottermaniack
Ja już się pogubiłem całkowicie w wątkach, jacyś Żydzi, jakiś fizyk, Betty - już nie wiem kto jest kim.
Ale to pewnie chwilowe wątki i postaci.
A wie ktoś co z Andżeliką i jej wątkiem? Bo ja śledzę fragmenty tylko w przerwie na reklamy (oglądam PM na Polsacie
) i nic o tym nie ma. W streszczeniach też chyba nic.
Mareczek, a jak ty godzisz oglądanie PM i Plebanii?
A wie ktoś co z Andżeliką i jej wątkiem? Bo ja śledzę fragmenty tylko w przerwie na reklamy (oglądam PM na Polsacie
Mareczek, a jak ty godzisz oglądanie PM i Plebanii?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Pottermaniack
To oglądajcie "Plebanię" na www.tvp.pl. Wprawdzie odcinek kosztuje 5,00 zł, ale ja często korzystam z tej internetowej opcji, bo mi trudno pogodzić "Plebanię" z TVP1 z "BrzydUlą" z TVNu. I często nie mogę się doczekać kolejnego odcinka "Plebanii".
Bardzo ciekawy ten wątek relacji Tracza z Oliwią !! Widać, że Traczowi ta aktorka bardzo zaimponowała. "Nikt tak ze mną wcześniej nie grał" - tak się dzień po tej imprezce na wsi wypowiedział o Oliwii Tracz.
I stwierdził, że nikt nie musi w tej grze przegrać ! Byłem zaskoczony takimi słowami. A zauważyliście spojrzenie i minę Tracza, jak słucha Oliwii ? Jest taki rozanielony, łagodny, wzruszony...
Chciałbym by zrobili jakiś wątek miłości w życiu Tracza. Zmieszali by czyste zło z nutką dobra. To by nadało tej postaci nowy wydźwięk i nieco ją skomplikowało.
Wątek ze Svietłaną i fizykiem ciekawy. Fizyk widać, że przełamał ścianę swojej racjonalności i zakochał się w Rosjance. Zawsze uważałem, że Rosjanki są ładne, a Svietłana do takich należy z pewnością. Z odcinka na odcinek ładniejsza.
Wątek z Żydami mnie nudzi.
Bardzo ciekawy ten wątek relacji Tracza z Oliwią !! Widać, że Traczowi ta aktorka bardzo zaimponowała. "Nikt tak ze mną wcześniej nie grał" - tak się dzień po tej imprezce na wsi wypowiedział o Oliwii Tracz.
Wątek ze Svietłaną i fizykiem ciekawy. Fizyk widać, że przełamał ścianę swojej racjonalności i zakochał się w Rosjance. Zawsze uważałem, że Rosjanki są ładne, a Svietłana do takich należy z pewnością. Z odcinka na odcinek ładniejsza.
Wątek z Żydami mnie nudzi.
If you can't beat them, join them...
Jeszcze nie jestem taki zdesperowany, żeby płacić za oglądanie serialu w internecie.Thorne pisze:To oglądajcie "Plebanię" na www.tvp.pl. Wprawdzie odcinek kosztuje 5,00 zł, ale ja często korzystam z tej internetowej opcji, bo mi trudno pogodzić "Plebanię" z TVP1 z "BrzydUlą" z TVNu. I często nie mogę się doczekać kolejnego odcinka "Plebanii".
Dzisiaj widziałem powtórkę wczorajszego odcinka i trochę dzisiejszego. Mnie też podoba się wątek Tracza i Oliwii, w ogóle podoba mi się postać Oliwii.
Widziałem też dzisiaj wspomnienia Krystyny z jej romansu z Januszem, opowiadała o tym Oliwii. Nigdy wcześniej nie widziałem tych scen. "Plebania" jednak trzyma wysoki poziom jak za dawnych lat, kiedy jeszcze oglądałem serial regularnie. Takich scen np. w "Klanie" nie znajdziemy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
DeaconFan, w Plebani bardzo często są retrospekcje. Józefina nawet kiedyś miała retrospekcje ze swojego dzieciństwa
A co tej do Swietłany, czy jak to się piszę, mnie się ona kompletnie nie podoba, całkowicie nie mój typ.
Wątek kompletnie urwany, nic na ten temat nie wiemy.]Pottermaniack pisze:Też mnie ciekawi, co z Andżeliką i Holendrem. Ale o to trzeba zapytać Damiansa.
A co tej do Swietłany, czy jak to się piszę, mnie się ona kompletnie nie podoba, całkowicie nie mój typ.