Administrator
Kościkiewicz jest albo i był związany z grupą De Mono, która znana jest z wielu utworów, chociażby "Statki na niebie". Strona internetowa M. Kościkiewicza:
http://www.marekkoscikiewicz.pl/
http://www.marekkoscikiewicz.pl/
Oficjalna lista uczestników:
Otylia Jędrzejczak i Sławomir Turski
Piotr Zelt i Anna Głogowska
Zygmunt Chajzer i Blanka Winiarska
Iga Wyrwał i Łukasz Czarnecki
Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
Michał Kwiatkowski i Janja Lesar
Radosław Majdan i Izabela Janachowska
Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj
Marcin Urbaś i Katarzyna Krupa
Marek Kościkiewicz i Agnieszka Pomorska
Anna Mucha i Rafał Maserak
Natasza Urbańska i Jan Klimen
Nie znam tylko 2 osób.
Otylia Jędrzejczak i Sławomir Turski
Piotr Zelt i Anna Głogowska
Zygmunt Chajzer i Blanka Winiarska
Iga Wyrwał i Łukasz Czarnecki
Grażyna Wolszczak i Cezary Olszewski
Michał Kwiatkowski i Janja Lesar
Radosław Majdan i Izabela Janachowska
Weronika Rosati i Krzysztof Hulboj
Marcin Urbaś i Katarzyna Krupa
Marek Kościkiewicz i Agnieszka Pomorska
Anna Mucha i Rafał Maserak
Natasza Urbańska i Jan Klimen
Nie znam tylko 2 osób.
Pottermaniack przecież kilkanaście postów wyżej została podana ta lista, po co ją całą znowu wklejasz??
Dla mnie najlepsza edycja była bodaj szósta, z Vondrackovą, Kammelem, Steczkowską, posłami...
No i edycja druga i trzecia, gdzie naprawdę wszystkich się znało, pojawiały się nowe tańce, wtedy oglądało się to z zaciekawieniem.
A teraz nie oszukujmy się, era tych show się skończyła, od wiosny nie będzie już JOŚ, zostanie już chyba tylko TzG, ale to już będzie ciągnięte baaaaaardzo na siłę.
Co do tej edycji, to na pewno najmocniejsza od tej szóstej, czyli od jakiś dwóch lat.
Ale oczywiście są osoby, których nie znam - Kwiatkowski, Wyrwał i Urbaś.
Mniejsze gwiazdy - Kościkiewicz, Zelt.
Gwiazdy - Chajzer, Wolszczak, Rosati, Urbańska.
No i wielkie gwiazdy - Otylia, Majdan i Mucha.
I mniej więcej w tej kolejności im kibicuję: Musze, Majdanowi, Rosati, Wolszczak, Urbańskiej, Chajzerowi... Ale penie i tak się nie sprawdzi, moje typy nigdy się nie sprawdzają
Otylia jest niewątpliwie jedną z największych gwiazd w historii TzG, ale po prostu jej nie lubię, nie lubię i jeszcze raza nie lubię. Tak, jak nie lubiłem Gruchały.
Nie wiem od czego to zależy, ale np. lubię Majdana, Szymka Kołeckiego, Majewskiego, Kubice, Małysza, Anitę Włodarczyk, Pyrek, Rogowską i wiele innych gwiazd sportu, a nie lubię np.takiej Otylii.
I w TVN-ie reklamują już tę edycję, przedstawiają wszystkie gwiazdy po kolei.
Dla mnie najlepsza edycja była bodaj szósta, z Vondrackovą, Kammelem, Steczkowską, posłami...
No i edycja druga i trzecia, gdzie naprawdę wszystkich się znało, pojawiały się nowe tańce, wtedy oglądało się to z zaciekawieniem.
A teraz nie oszukujmy się, era tych show się skończyła, od wiosny nie będzie już JOŚ, zostanie już chyba tylko TzG, ale to już będzie ciągnięte baaaaaardzo na siłę.
Co do tej edycji, to na pewno najmocniejsza od tej szóstej, czyli od jakiś dwóch lat.
Ale oczywiście są osoby, których nie znam - Kwiatkowski, Wyrwał i Urbaś.
Mniejsze gwiazdy - Kościkiewicz, Zelt.
Gwiazdy - Chajzer, Wolszczak, Rosati, Urbańska.
No i wielkie gwiazdy - Otylia, Majdan i Mucha.
I mniej więcej w tej kolejności im kibicuję: Musze, Majdanowi, Rosati, Wolszczak, Urbańskiej, Chajzerowi... Ale penie i tak się nie sprawdzi, moje typy nigdy się nie sprawdzają
Otylia jest niewątpliwie jedną z największych gwiazd w historii TzG, ale po prostu jej nie lubię, nie lubię i jeszcze raza nie lubię. Tak, jak nie lubiłem Gruchały.
Nie wiem od czego to zależy, ale np. lubię Majdana, Szymka Kołeckiego, Majewskiego, Kubice, Małysza, Anitę Włodarczyk, Pyrek, Rogowską i wiele innych gwiazd sportu, a nie lubię np.takiej Otylii.
I w TVN-ie reklamują już tę edycję, przedstawiają wszystkie gwiazdy po kolei.
O ile Kwiatkowskiego nie znałem to Marcin Urbaś jest znany, jeżeli ktoś się sportem interesuje, rekordzista Polski w biegu na 200 m.Ale oczywiście są osoby, których nie znam - Kwiatkowski, Wyrwał i Urbaś.
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Można powiedzieć, że nie znam Igi Wyrawał ale doskonale znam jej biust
Pewnie przedstawią ją "Polska modelka, która podbija świat" zamiast "Gwiazda najwiekszych pism erotycznych UK, zwyciężczyni brytyjskich magazynów erotycznych na na najpiękniejszy biust Wielkiej Brytanii itp"
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=7427 Dziwię sie trochę, że nie znacie De Mono - a piosenkę do 1 edycji BB to niby kto śpiewał? 
Aha niech będzie, że link jest tylko dla dorosłych, żeby nie było, że rozsiewam erotykę na forum
Aha niech będzie, że link jest tylko dla dorosłych, żeby nie było, że rozsiewam erotykę na forum
W pierwszy odcinku gwiazda muzyczną będzie formacja Alex Swings Oscar Sings znany z przeboju eurowizyjnego Miss Kiss Kiss Bang . A obecnie w polskich radiach leci Boom Boom Goes My Heart, jednak drugą piosenką, którą zaśpiewa będzie Puttin On The Ritz
W 1. odcinku stawiam, że odpadnie Otylia, Wolszczak lub Kościkiewicz, oby ten trzeci
W 1. odcinku stawiam, że odpadnie Otylia, Wolszczak lub Kościkiewicz, oby ten trzeci
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie