Trzy nazwiska, trzy gwiazdy, ale średnia wieku wynosi ponad 50 lat narazie
Trzecim uczestnikiem TzG jest Zygmunt Chajzer- dla mnie prezenter-ikona obok Huberta Urbańskiego i Krzyśka Ibisza. Ale znowu idą po łatwiźnie, bo Zygmunt już tańczył na lodzie.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Faktycznie, on tańczył już w I edycji GTNL.
Cóż, Polsat nie ma na niego pomysłów, to wysłał go do TzG, niech podniesie swoją upadłą pozycję.
Ale cieszę się, że on wystąpi.
A wg TT na pewno wystąpi też Mucha, Rosati i K.A.S.A. Trzy gwiazdy, jakby nie patrzeć, w tym Mucha ta największa. Nie chce żeby ona wystąpiła, ale jeżeli wystąpi, to na pewno będę jej kibicował.
Czyli jak TVN chce, to może zaangażować duże gwiazdy, szkoda, że w poprzednich edycjach tego nie robił. Chociaż do ostatniej edycji - szóstej ( jak zapowiadali ) też udało im się sprowadzić wielkie gwiazdy.
Tylko, jak już pisałem, jeżeli oglądalność tej edycji będzie duża, to znowu czekają nas cztery bezgwiezdne edycje, aż do jubileuszowej - 15
Cóż, Polsat nie ma na niego pomysłów, to wysłał go do TzG, niech podniesie swoją upadłą pozycję.
Ale cieszę się, że on wystąpi.
A wg TT na pewno wystąpi też Mucha, Rosati i K.A.S.A. Trzy gwiazdy, jakby nie patrzeć, w tym Mucha ta największa. Nie chce żeby ona wystąpiła, ale jeżeli wystąpi, to na pewno będę jej kibicował.
Czyli jak TVN chce, to może zaangażować duże gwiazdy, szkoda, że w poprzednich edycjach tego nie robił. Chociaż do ostatniej edycji - szóstej ( jak zapowiadali ) też udało im się sprowadzić wielkie gwiazdy.
Tylko, jak już pisałem, jeżeli oglądalność tej edycji będzie duża, to znowu czekają nas cztery bezgwiezdne edycje, aż do jubileuszowej - 15
Jak donosi pudelek, TVN usilnie zabiega o to, żeby Edyta Górniak wystąpiła w tej edycji:
http://www.pudelek.pl/artykul/18747/gor ... gwiazdami/
Coś może być na rzeczy, oni zawsze jak chcą dać jakieś sensacyjne, ale mało prawdopodobne plotki to dają "?!", a teraz same wykrzykniki.
Coś może być na rzeczy, oni zawsze jak chcą dać jakieś sensacyjne, ale mało prawdopodobne plotki to dają "?!", a teraz same wykrzykniki.
Tak widziałem dzisiejszy Fakt. Też pisali o tym , że Edyta może wystąpi w TzG i , że Chajzer wystąpi.Pottermaniack pisze:Jak donosi pudelek, TVN usilnie zabiega o to, żeby Edyta Górniak wystąpiła w tej edycji:
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Znaczy te plotki są takie, że Edyta zostaje w JoŚ jako juror i tańczy z gwiazdami w tym samym czasie. Równiez plejada potwierdza udział w JOŚ i nie zaprzecza udziałowi w TzG
Moim zdaniem Edyta oczywiście nie wystąpi w TzG
Nowe doniesienie ze świata RS, wiem, że nie ten temat, ale zbliżony i właściwie to nic nowego i nie ma co w kółko dyskutowac o uczestniach JOŚ, każda wersja zbliżona do siebie, ale jednak wszystkie inne
Plejada twierdzi, że wystąpią wszyscy zwycięzcy, wszystkie drugie miejsca oprócz Polka, a właśnie z Piotrem i wszystkimi trzecimi miejscami sa toczone rozmowy.
To jakoby potwierdzało walkę trzecich miejsc o udział w programie, ale, że wejdzie tylko jeden z pięciu to nigdy nie uwierze. Może jeden nie wejdzie.
A i jak przypuszczałem pewnie nie będzie Piotra Polka, no ale zobaczymy
Moim zdaniem Edyta oczywiście nie wystąpi w TzG
Nowe doniesienie ze świata RS, wiem, że nie ten temat, ale zbliżony i właściwie to nic nowego i nie ma co w kółko dyskutowac o uczestniach JOŚ, każda wersja zbliżona do siebie, ale jednak wszystkie inne
Plejada twierdzi, że wystąpią wszyscy zwycięzcy, wszystkie drugie miejsca oprócz Polka, a właśnie z Piotrem i wszystkimi trzecimi miejscami sa toczone rozmowy.
To jakoby potwierdzało walkę trzecich miejsc o udział w programie, ale, że wejdzie tylko jeden z pięciu to nigdy nie uwierze. Może jeden nie wejdzie.
A i jak przypuszczałem pewnie nie będzie Piotra Polka, no ale zobaczymy
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Wg. Faktu, TVN zarezerwował dla Edyty Rafała Maseraka:
http://www.pudelek.pl/artykul/18795/gor ... aserakiem/
http://www.pudelek.pl/artykul/18795/gor ... aserakiem/
Dostał Maserak wielką gwiazdę - Figurę. I wszyscy pamiętamy, jak to się skończyło
Na początku go lubiłem, ale jego zachowanie w ostatnich edycjach ( takie skakanie, wymachiwanie rękoma, odnoszenie się ze swoim ADHD ) jest żenujące.
A co do Górniak, to "oni" specjalnie chcą, żeby ludzie dyskutowali o tym upadłym(?) już programie, dlatego rzucili najgorętsze ostatnio nazwisko polskiego show biznesu i dzięki temu ludzie znowu sobie przypomnieli o TzG. Komuś dzisiaj mignie ta wiadomość, a nie będzie się interesował tym, co napiszą jutro, to we wrześniu włączy w niedzielę TVN, żeby zobaczyć, jak Górniak tańczy. A tu figa!
Jak widać, udział moim zdaniem dużych gwiazd - Wolszczak, Chajzer u ludzi nie wzbudza już większych emocji.
Na początku go lubiłem, ale jego zachowanie w ostatnich edycjach ( takie skakanie, wymachiwanie rękoma, odnoszenie się ze swoim ADHD ) jest żenujące.
A co do Górniak, to "oni" specjalnie chcą, żeby ludzie dyskutowali o tym upadłym(?) już programie, dlatego rzucili najgorętsze ostatnio nazwisko polskiego show biznesu i dzięki temu ludzie znowu sobie przypomnieli o TzG. Komuś dzisiaj mignie ta wiadomość, a nie będzie się interesował tym, co napiszą jutro, to we wrześniu włączy w niedzielę TVN, żeby zobaczyć, jak Górniak tańczy. A tu figa!
Jak widać, udział moim zdaniem dużych gwiazd - Wolszczak, Chajzer u ludzi nie wzbudza już większych emocji.
Oj chyba nie najgorętsze, najgorętsza jest ostatnio Doda dzięki swojemu nowemu romansowi.Damians pisze:
A co do Górniak, to "oni" specjalnie chcą, żeby ludzie dyskutowali o tym upadłym(?) już programie, dlatego rzucili najgorętsze ostatnio nazwisko polskiego show biznesu i dzięki temu ludzie znowu sobie przypomnieli o TzG.