Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Thorne pisze:No ja nie jestem zdziwiony, że akurat B@r wrzucił ten link. Bardzo zastanawiające, prawda ? Trzymajmy się razem ! --- > Tak bym to ujął.

Mnie nie interesuje czy gej czy nie gej. Nikomu nie zaglądam pod kołdrę. Dlatego nie rozumiem, skąd ta dyskusja tak naprawdę i po co się toczy.
Hahaha. News wyskoczył mi na interii. Aktor gra w Plebanii. Dla mnie sprawa jest prosta. Często piszemy o aktorze w temacie serialu w którym gra.

Inna sytuacja...

Cytuję post Damiansa z tematu M jak miłość:
Damians pisze:Słyszeliście o tym, że jakiś aktor z Mjm jest pedofilem :shock:
http://www.plejada.pl/3,20384,news,1,1, ... tykul.html

Policjant z Mjm, ale ja nie mogę sobie go przypomnieć...
Czy to znaczy, że Damians jest pedofilem? Nie no, śmiech na sali!
Thorne, Twoje komenty mnie nie dziwią, ale dziwi mnie obruszenie Damiansa.
Damians, idąc Twoim tokiem myślenia... Dlaczego w temacie MjM nie dyskutujesz o "wątkach które są w M jak miłość świetne" a podejmujesz dyskusję o jakimś aktorze, który jest pedofilem? ::kwasny::

Aby nie było offtopicu, wklejam spoilery...

Nowe miłości, wciąż knujący Tracz i prawdziwa gwiazda filmowa wśród mieszkańców Tulczyna. Interesująco zapowiadają się kolejne odcinki serialu „Plebania”, które zobaczymy po wakacjach.
Więcej- http://www.dziennik.pl/kultura/telewizj ... anii_.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Między pedofilem, a gejem jest chyba jakaś różnica, chociaż nie wiem.
Ale to na pewno nie temat na takie dyskusje, to temat o serialu Plebania i tylko o tym zamierzam tutaj pisać. W większości sam ze sobą.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Thorne pisze:No ja nie jestem zdziwiony, że akurat B@r wrzucił ten link. Bardzo zastanawiające, prawda ? Trzymajmy się razem ! --- > Tak bym to ujął.

Mnie nie interesuje czy gej czy nie gej. Nikomu nie zaglądam pod kołdrę. Dlatego nie rozumiem, skąd ta dyskusja tak naprawdę i po co się toczy.
Nie sądziłem, że kiedyś to napiszę, ale...zgadzam się Thorne z każdym Twoim słowem tej wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

B@r poprostu znalazł wiadomość o aktorze z Plebanii i tylko wkleił tę wiadomość na forum, o co wam chodzi ale muszę powiedzieć ,że B@r nigdy nie zaprzeczył :wink:

Żeby nie było offu to powiem ,że Plebanie uważałem za serial dla starszych pań ale po przeczytaniu kilku spoilerów i artykułów stwierdzam ,że fabuła religijna to tylko fabuła a życie przecież nawet to kościelne nie kończy się na kościele.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Czy Wy macie jakąś obsesję na punkcie homoseksualizmu?
Ciągle się kłócicie kto jest gejem a kto nie, obrażacie, przepychacie.
Po co?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ja umiem zracjonalizować obruszenie Damiansa i wg mnie nie ma tutaj żadnej niekonsekwencji. Różnica jest bowiem, między pedofilem a gejem ogromna. Gej prowadzi życie uczuciowe, seksualne, podobnie jak to robi hetero. A pedofil krzywdzi. Uprawiając seks z dziećmi wbrew ich woli wyrządza im straszną krzywdę. To jest społecznie szkodliwe ponad wszelką wątpliwość ! I należy mówić o tym, kto jest pedofilem, jeśli ma się sprawdzone o tym informacje, a co więcej - nawet jeśli jest plotka, by chociażby poddać to pod rozważania. Należy o tym przestrzegać. Należy ujawniać pedofilów, by jakoś zapobiegać temu, co robią. I tak jak gejom nie powinno się zaglądać pod kołdrę, bo nie robią nic złego, tak pedofilom jak najbardziej ! By nie dopuszczać do gwałtów na dzieciach, by to wyplewić ze środowiska społecznego. By poddać ochronie dobra osobiste dzieci.

Czym innym są dyskusje o homoseksualistach w temacie odpowiednim. Ktoś się zwierza (Tomala np. ostatnio) - ok. Można doradzić, porozważać, i tym podobne.

B@r, moje komentarze Cię nie dziwią ?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Tiril

Mnie też nie dziwią.Myślę Thorne, że Twoje komentarze już nikogo nie dziwią. Wszyscy Cię tu już znają, i wiedzą, że ciagle szukasz zaczepki.
Sad but true
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Tiril pisze:Mnie też nie dziwią.Myślę Thorne, że Twoje komentarze już nikogo nie dziwią. Wszyscy Cię tu już znają, i wiedzą, że ciagle szukasz zaczepki.
Oj przestań. To że jesteś przewrażliwiona, to wszyscy wiemy. :wink: Trzeba mieć dystans do świata.
If you can't beat them, join them...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Komentarz Thorne'a był nie na miejscu. Jednak nie widzę sensu dawać tu jakichś ostrzeżeń.
Nie rozumiem, co ma wspólnego link dany przez B@r'a z nim samym. Proponuję zakończyć tę dyskusję.
Jeśli chodzi o sam temat homoseksualizmu i pedofilii - proszę przejść się do właściwych wątków.
Awatar użytkownika
Tiril

Thorne pisze:
Tiril pisze:Mnie też nie dziwią.Myślę Thorne, że Twoje komentarze już nikogo nie dziwią. Wszyscy Cię tu już znają, i wiedzą, że ciagle szukasz zaczepki.
Oj przestań. To że jesteś przewrażliwiona, to wszyscy wiemy. :wink: Trzeba mieć dystans do świata.
Smutne jest to, Thorne, że nawet nie widzisz jak się zachowujesz, i uważasz, że inni są przewrażliwieni. Wedle życzenia Dawidka - kończę temat.
Sad but true
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Plebania będzie teraz emitowana o 18:00, zaraz po Klanie :roll:
Jeśli chodzi o spoilery to są bardzo mało zachęcające, nie ma zdania o Andżelice ::ke::
Tylko o nowej bohaterce Oliwii, która jest aktorką i ukrywa się na plebanii, oraz nowym sklepie Tośka i Grzybowej :ziewam:
Awatar użytkownika
Damians

Spoilery właśnie ciekawe!
W Tulczynie będą kręcić film wojenny, Grzybowa na pewno nie będzie uczciwa w stosunku do Tośka, a Kaśka już nie będzie sprzątać w kościele, bo zostanie urzędniczką. A na przełomie października/listopada nowy wątek dostaje Wiki :D
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Liczę że Plebania będzie miała zaktualizowaną czołówkę :D
Awatar użytkownika
Damians

A już pisano, że Aga Włodarczyk zostałą wyrzucona z obsady, oczywiscie to kompletne bzdury, TVP1 doskonale wie, że jest ona obecnie jednną z największych gwiazd serialu, nawet wziął ją do promocji:
Obrazek
Obrazek
Goku

Post autor: Goku »

Może Wiki przeleci proboszcza? ::chytry::
ODPOWIEDZ