Programy TVN Style

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że tylko polski właśnie. :lol:
Z tego co słyszałem to np. Włochy wręcz ubóstwiają B&B i w Niemczech też przecież mają niezłą stronkę o tym serialu. :)
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Goku

Post autor: Goku »

Marek Forrester pisze:Tak jak się spodziewaliśmy, prawdopodobnie dziś w notowaniu "66 niezapomnianych seriali" pojawi sie moda a oto przykładowe komentarzy z reklamy TVN-Style:
"To ten serial jeszcze kręcą?", "Teraz chyba leci odcinek 7 000"... ::plask wczolo:
Przecież to normalne komentarze :lol:. Moja babcia też myślała, że się skończy najpóźniej na 5000 a jak jej powiedziałem, że jest już ponad 5500 to powiedziała tylko "Ło cie licho" i machnęła ręką xD. Nie wiem w czym wam takie komentarze przeszkadzają.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nie przejmujcie się ci "eksperci" podniecają się starymi polskimi serialami typu "Polskie drogi" i "Stawka wieksza niż życie", "W labiryncie" itpa MNS obsmarowują, bo chcą pokazac jakie to w polsce były super-produkcje :lol: :lol: Są po prostu zacofani i mają kompleks w stosunku do USA . Moze zaproponuja coś naprawdę super wyprodukowanego w Polsce (a nie jakies badziewie typu Klan czy magda M) to pogadamy :mrgreen:
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

A jacy to są w ogóle eksperci ? To są marne beznadziejne polskie gwiazdeczki które tylko do takich programików się nadają i do niczego więcej no może jeszcze do cyrku.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mógłby ktoś nagrać i wrzucić w net ten odcinek
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Włącz sobie właśnie na TVN Style :wink:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

To samo się dzieje w stacji VH1, kiedy są różne rankingi gwiazd, seriali, piosenek, teledysków, zespołów itp sprzed kilkunastu czy kilkudziesięciu lat. Komentują je polskie celebryty, jadąc przeważnie niemiłosiernie i wyszydzając. I żaden się nie przyzna, że kiedyś to były ich hity i ich idole ::loll::
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Damians

Surmaczowa Klanu, największa specjalistka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Faktycznie, komenty pozytywne :D
Przede wszystkim Kraśko, ale nie ma co się dziwić, przecież on był na tym jubileuszu Mody. No i Bata Tyszkiewicz: godzina 16.00 jest zarezerwowana u mnie :lol: :lol: :lol:

No i oczywiście wspomnieli o Ridge'u, Brooke i Stephanie - najważniejszych postaciach MNS :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajnie że właśnie o tych trzech postaciach mówiono, przy okazji bardzo dobrze się potwierdza to co mówiłem niedawno gdzieś komuś w necie jak się postrzega Brooke i serial, ogolnie niestety żaden spec nic nie powiedział, najgorsze była obelga pod adresem Sally. Mimo to fajnie że serial zajął miejsce na liście oraz że poprawnie nazwali go najpopularniejszą soap operą na świecie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Świetny odcinek! :) Na początek tekst "Dowiemy się kto z kim i dlaczego w "Modzie na Sukces"" ::loll:: . Potem fajnie skomentowali "Nianię" - "Wszyscy grali w Niani" xDD. "Przystanku Alaski" nie oglądałem, ale to na pewno kultowy serial :). No i potem MnS xDD. "Straszny potwór stary, z takim fryzem jakimś" o Sally ::loll::. I wyszło na to, że prawie wszyscy tam MnS oglądali :mrgreen:. Stephanie ma ze 150 lat ::loll::. No i "Magda M." :). O dziwo nie było samych chwalebnych komentarzy O_o. A Bartek Świderski odszedł z "Magdy M."? :shock: Bo z tego co ja pamiętam to grał od początku do końca. No i "Ally McBeal" :D. Świetny komentarz o prawnikach w USA: "To właśnie oni doprowadzili nas do kryzysu" ::loll:: W TVNie są analfabeci, bo w napisach napisali "włucznia" przez U xDD. No i na koniec... "Rodzina Zastępcza"? O_o Po co oni to gówno tam wcisnęli?
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

"MnS" jest moim zdaniem za nisko w rankingu. Faktycznie, opinie pozytywne. I jeszcze ciekawa informacja podana przez P. Kraśkę - że jeden odcinek kręcony jest w dwie godziny. :D Stephanie ma 150 lat....wygląda na 60. ::loll::
Jeśli chodzi o inne seriale - to "Ally McBeal" poprawił mi humor. Miejsce adekwatne - C. Flockhart w tym serialu zagrała rewelacyjnie. W sumie ok, ale w porównaniu z "MnS" "Magda M. " jest za wysoko.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

mailo pisze:Nie przejmujcie się ci "eksperci" podniecają się starymi polskimi serialami typu "Polskie drogi" i "Stawka wieksza niż życie", "W labiryncie" itpa MNS obsmarowują, bo chcą pokazac jakie to w polsce były super-produkcje :lol: :lol: Są po prostu zacofani i mają kompleks w stosunku do USA . Moze zaproponuja coś naprawdę super wyprodukowanego w Polsce (a nie jakies badziewie typu Klan czy magda M) to pogadamy :mrgreen:
Nie wiem co Cię tak gryzie w polskich serialach. Śmieszy mnie taki ogólny pogląd głównie panujący wśród młodzieży, że wszystko co z USA to jest świetne, a w Polsce to nic nie ma. Może dla Ciebie seriale o których piszesz to nie są super produkcje, ale żyjemy w Polsce i powinno się promować nasze produkcje. Cykl nosi nazwę "66 NIEZAPOMNIANYCH" seriali. Świetne seriale, które bardzo lubię tj. np. Prison Break, Lost, Desperate Housewives, itp są u nas popularne głównie wśród młodych ludzi (w wieku szkolnym i studentów). Kto z naszych rodziców jaki niezapomniany serial wymieni Dextera, itp?

Ja na szczęście oglądałem stare seriale i muszę powiedzieć, że to klasyka. Nie ciągnęły się w nieskończoność i miały swój klimat. Chętnie do nich wracam. Mam głównie na myśli "W labiryncie", "Matki żony i kochanki", "Polskie drogi", "Dom", "Jan serce", "Boża Podszewka", itp.
Rzeczywiście lepiej byłoby gdyby stacja zrobiła osobny cykl dla seriali z USA i tych polskich.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

B@r pisze:ale żyjemy w Polsce i powinno się promować nasze produkcje.
O i tu się w zupełności zgadzam. Chociaż przyznam szczerze, że z tych polskich seriali, które wymieniłeś niżej nie widziałem ani jednego ( za to potrafię zaśpiewać piosenkę z "Jan serce" :mrgreen: ), to jednak nie ma co się ślepo zachwycać amerykańskimi produkcjami, nawet te nowe polskie seriale są na poziomie - chociażby niedoceniony przez nikogo Halo Hans, gdzie w całej serii Kasprzykowski i Arciuch pokazali mistrzostwo aktorskie.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Nawet nie bylo tak źle z tą "Moda na sukces":) W sumie przedstawili ją jak wszystkie seriale z przymrużeniem oka. Niektórzy nawet się przyznali, ze ogladają. Szkoda, że jako niezapomniany serial nie podali oryginalnej "Niani" tylko polską podróbę. Wersja amerykańska była jedyna w swoim rodzaju, z niezapomnianą Fran Drescher i była pierwowzorem dla pozostałych wersji, a tylko o niej wspomnieli :cry:
Tomala

Post autor: Tomala »

Tradycyjnie podam kolejność wczorajszego notowania:
38. Niania
37. Przystanek Alaska
36. Moda na sukces
35. Columbo
34. Magda M.
33. 07 zgłoś się
32. Ptaki ciernistych krzewów
31. Ally McBeal
30. Hotel Zacisze
29. Rodzina zastępcza
Podobały mi się komentarze o B&B. Najlepsze o Brooke: "Spała z jednym bratem, z drugim, z ich ojcem, z zięciem. Ona ma dziecko z własnym zięciem!" :lol:
"Przystanku Alaska" nie oglądałem, ale na pewno był fajny. Podobny klimat miało chyba "Uwaga, faceci!", które mi się podobało.
Mi też wydawało się, że Bartek Świderski grał w "Magdzie M." od początku do końca. Mam teraz mętlik w głowie.
A tym "Columbo" pierwszy raz słyszę.
A "Ptaki ciernistych krzewów" bardzo lubiła moja mama i była bardzo szczęśliwa jak to pokazali.
ODPOWIEDZ