Plebania

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Józefina chce być Telimeną :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No PRAWIE jak Szapołowska :lol:

Fajny ten wątek z Woźniakiem, jego prawdziwą żoną, tylko ten koncert ma być w niedzielę, to nam go mają nie pokazać? :? Chyba, że jakoś przesuną czas i w poniedziałek będzie u nich 3 maja. Lub jest jeszcze możliwość, że wszystko pokażą w retrospekcji w poniedziałek.

A Zenka nie trawię, jego zacietrzewienie, taka typowa głupota chłopska jest nie do zniesienia! Typowy chłop-cham.

Ten wątek z zakonnicą i jej kochankiem też fajny :lol:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Ten Woźniak wykonuje piosenkę z czołówki ?
If you can't beat them, join them...
Awatar użytkownika
Damians

Tak.
Nawet w Radiu VoxFM ją czasami puszczają.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Damians pisze:,
Ten wątek z zakonnicą i jej kochankiem też fajny :lol:
No właśnie fajnie ze nie zrobili z tego typowego ckliwego romansu, który jest nie do spełnienia, tylko że Przemek prześladuje tą zakonnicę i ja nęka. Juz nawet policja jest w to zamieszana.
Awatar użytkownika
Thorne

Ale z tego co zrozumiałem, ta zakonnica nie uprawiała seksu z Przemkiem.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Były między nimi tylko rozmowy :)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Jak ja uwielbiam Tracza :twisted:
Najlepsza postać z całej Plebanii :twisted:
Awatar użytkownika
Damians

I co najważniejsze ,co chwilę ma jakiś nowy wątek, nowe intrygi i knucia :mrgreen:

I tak jak przewidziałem, ten wielki koncert był w niedzielę, a oni pokazali nam go w poniedziałek na DVD :D
Dobrze, że Jurek z Irką się w końcu zeszli, ten wątek już robił się nudny.
I świetny wątek z tą całą oszustką Aliną i tą gurbią pielęgniarką Ela :mrgreen: Jeszcze Grzybowa się do tego wmieszała i chce z nią konkurować :lol:

A i jeszcze Kaśka z ta swoją maturą ::loll::

Plebania ostatnio zrobiła się bardzo fajna, nawet jak jest jeden nudny wątek, to są trzy ciekawe. I co najważniejsze, serial już nie polega na myciu rączek, czy parzeniu czaju, tylko są świetne akcje i wszystkie nam pokazują :D
Awatar użytkownika
Thorne

Dziś przegapiłem. Ale widziałem w zapowiedziach, że Irka przyszła do Tracza. O czym rozmawiali ? Teraz Tracz nic na nią nie ma, prawda ? Skoro ona odtworzyła to nagranie Jurkowi...
Awatar użytkownika
Damians

Tak Irka była dumna i powiedziała, że ten nic na nią nie ma i wyszła. A Tracz w monologu do siebie powiedział, że zasiał ziarno niezgody w ich małżeństwie i jak tylko nadarzy się najbliższa okazja, to ją wykorzysta.
Ale jak już pisałem, mam już dosyć tego wątku, który ciągnął się i ciągnął, mam nadzieję, ze do wakacji już nam ich darują
Awatar użytkownika
Damians

Alina i Ela zostały już złapane. Bardzo fajny był ten wątek :)
Ostatnio pojawił się Mateusz Damięcki ( szkoda, że nie miał scen z ojcem, ale kto wie... ), Matylda z Klanu ( teraz właśnie ma wątek, że kto inny jest ojcem jej córki ), a teraz pojawi się też Maciej Kozłowski.

Jest też wątek Borosiukowej, na razie szyje garnitur jednemu dziadkowi, ale coś między nimi może być :zeby:

Szkoda, że tak przerwali wątek Krystyny i tego studenta, ale muszą do tego wrócić.

Zeszły sezon zakończył się ślubem Karoliny i Janki, całym tym problemem z prześladowaniami na Białorusi, co było bardzo ciekawe.
Ciekawo, co wymyśla na koniec tego sezonu.
Awatar użytkownika
Damians

Drugi sezon z kolei zakończy się ślubem :D Tym razem tych chorych psychicznie Witka i Ewki. Czyli wiary dopełni swej obietnicy.
Pojawi się jakiś bogaty Holender, ludzie Tracza go zwiążą i wrzucą do rzeki, jednakże przeżyje i zdąży na licytację Walencika. Przegra z Traczem, ale przedstawi mu swoją żonę - okaże się nią Andżelika, czyli pierwsza żona Tracza :mrgreen:
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Wow!!! To będzie ciekawe z tą Andżeliką ! :shock: :shock: :D
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, właśnie doznałem szoku jak to przeczytałem w ŚS! :shock: Tylko ciekawe czy będzie ją grała Karolina Muszalak, czy ta inna aktorka, która zagrała ją chyba w jednym odcinku parę lat temu, chyba Aleksandra Ciejek. Albo może to w ogóle będzie nowa aktorka, choć ja chciałbym bardzo znowu zobaczyć Karolinę, ale ona podobno zerwała z "Plebanią" raz na zawsze... No nie wiem, zobaczymy jak to będzie. Ale widzę, że niezły szok przygotowali twórcy serialu na finał sezonu. :P
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Thorne

Damians pisze:ludzie Tracza go zwiążą i wrzucą do rzeki
Od kiedy Tracz jest kryminalistą ?
ODPOWIEDZ