Programy rozrywkowe
Naprawdę nie wiem po co gwiazdy nadal decydują się wziąsc udział w tym programie.B@r pisze:(...)natomiast w piątek w programie "Hit Generator" zaśpiewa Łukasz Zagrobelny.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
Zgadzam się z Wami. Ja też w tym wykonaniu Laury nie widziałem, nie słyszałem nic specjalnego.
W ogóle Edyta miała wczoraj jakieś "odpały", najpierw dała 3 Oli Zienkiewicz, potem tak się zachwycała Laurą...
W ogóle Edyta miała wczoraj jakieś "odpały", najpierw dała 3 Oli Zienkiewicz, potem tak się zachwycała Laurą...
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
No to koniec Zakochaj się w Rikki i Vikki. Obie wybrały Trevora i facet stanął przed trudnym wyborem. Ostatecznie wybrał Vikki. Jedna rzecz mnie zniesmaczyła. Kiedy bliźniaczki spotkały się ze swoją rodziną żeby porozmawiać z nim o Trevorze i Rebekah'ce(nie wiem jak odmienić to imię) ojciec powiedział im , że powinny mieć sponsora , spotykać się z jakimiś gwiazdami kina itp a nie z jak on to powiedział kapitanem łodzi i barmanką
"Fajny" ojciec...
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Tiril czemu uważasz, że mają skrzywione psychiki? Szczerze też nie rozumiem jak z wszystkich uczestników mogły wybrać Trevora
Jest taki spokojny, flegmatyczny jak anglik. Nie zachowuje się jak stereotypowy surfer. Z tego co przeczytałem na jakiejś amerykańskiej stronie internetowej to Vikki już z nim nie jest. Nie wiem ile w tym prawdy bo to jakaś strona plotkarska była, ale przypuszczam , że to może być prawda.
Według mnie można komentować ich zachowania, a nie psychiki. Nie znamy ich. Widzimy tylko to co jest na ekranie. To jest show biznes i reality show. Wszystko mogło być wyreżyserowane. Rikki we wczorajszym odcinku mówiła, że studiowała psychologię dziecięcą czyli chyba nie ma skrzywionej psychiki i nie jest głupia.
W reżyserowanym czy nie, biorą udział w takim przedsięwzięciu. A zachowanie jednak wynika z psychiki. A glupota czy inteligencja nie ma tu nic do rzeczy.Tim pisze:Według mnie można komentować ich zachowania, a nie psychiki. Nie znamy ich. Widzimy tylko to co jest na ekranie. To jest show biznes i reality show. Wszystko mogło być wyreżyserowane. Rikki we wczorajszym odcinku mówiła, że studiowała psychologię dziecięcą czyli chyba nie ma skrzywionej psychiki i nie jest głupia.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true