Ojej...faktycznie tego dużo, ale dobrze, że założyłeś taki temat

Postaram się zawsze odpowiedać na pytania itd... Na razie odpowiem Tobie przynajmniej na część:
- jeśli chodzi o wyszukiwarki to faktycznie zapieprzyliśmy trochę

. Z tego, co sobie przypomninam (ale mogę się mylić) to Robin się tym zajmował... jednak nikt sobie tym zbytnio nie zawracał głowy, tym bardziej, że do niedawna adres
www.modanasukces.friko.pl jeszcze funkcjonował i wszystko było ok, a więc problem teoretycznie pojawił się od czerwca 2005, kiedy nowym adresem stał się
www.mns.friko.pl , bo tego nigdzie nie zmieniono. Nie było jednak tak źle, bo najpopularniejsza wyszukiwarka
www.google.pl wskazywała stronę pod adresem
www.moda-na-sukces.prv.pl (który udaje się bronić od niemal początku istnienia strony i zawsze wskazuje tą aktualną) i to na pierwszej pozycji, więc było to ( i jestem zaskoczony, że już tak nie jest - właśnie teraz się o tym dowiedziałem)+ na szczęście odnośniki z toplist. Na razie nie jestem jednak w stanie odpowiedzieć na pytanie, kiedy się sytuacja poprawi. Przykro mi
- i jeszcze o tych najbliższych aktualizacjach. . . idzie to, co prawda jak krew z nosa, ale uważam, że lepszy rydz niż nic, więc przyjnajmniej na razie staram się dawać 4 ankiety t/n w m-cu i jedną sondę główną, no i w miarę aktualizować dział spoilery... a to i tak coś, bo parę m-cy temu i z tym było czasem kiepsko

a co do innych aktuazlizacji to nie będę się na razie rozpisywał. Napiszę tylko, że mam gotowe teksty do działu spoiery, które się udało uratować ze starego forum, a część jest już nawet w htmlu, ale dam dopiero jak będzie całość. .. i to będzie dość duży update. Poza tym miałem w planach zamieścić tam też opisy z wakacyjnego cyklu "ŚS", ale się nie udało mi nikogo doprościć, żeby je przepisał

to są lata 98-03, a mam już też na kompie dość dokładne streszczenie pierwszej połowy 2004 roku napisane przez Kaśkę i Adexa na starym forum + dalszy ciąg, który sam napisałem. Myślałem, że uda mi się to dać w wakacje, ale niestety...