Żar młodości (The Young and The Restless)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zapytałem Polsat o zmianę pory emisji na korzystnieszą, oto co odpowiedzieli:
Niestety nie potrafię odpowiedzieć na Pana drugie pytanie ponieważ godziny emisji poszczególnych produkcji ustala Dział Planowania Programowego oraz Zarząd. Oczwiście cenimy sobie wysoko Pana zaangażowanie i opinię wynikającą z oglądania naszych przekazów, dlatego Pana głos w sprawie zbyt wczesnej godziny emisji serialu "Żar młodości" przekażę do działu planującego naszą ramówkę programową.
A moje pierwsze pytanie było o Dynastię i Melrose Place - nie planują, ale przekażą :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Tak trochę poza tematem. Muszę przyznać , że jestem zdziwiony , że Ci odpowiedzieli. Długo czekałeś na odpowiedź? Szczerze mówiąc nie wydaje mi się to prawdopodobne,żeby zmienili godzinę emisji Żaru. Ramówka jest ustalana na kilka miesięcy z góry.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Krótko, po weekendzie jak widać.
A kto streści co tam w Y&R w USA? Ostatnio ściągałem[shadow=white] jakieś akcje z Amber i Kevinem[/shadow]
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tim, akurat z Polsatu to zawsze tak szybko odpowiadają :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie też obiecali ,że przekażą moją prośbę dalej ale myśle ,że raczej robią dobrą minę do złej gry i nikt niczym się nie przejmuje...

Muszę przyznać ,że ostatnio bardzo dużo sie dzieje i biedna Sharon rozdarta między urodzeniem dziecka i Nickiem który koniecznie chce znać prawdę o ojcostwie, i ten wypadek, pewnie Nick będzie się o to obwiniał... I to dziecko niczemu winne ::kwasny::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Fajna była ta akcja z jej upadkiem ze schodów? jest gdzieś na youtube? Nie mam sił oglądać o 6 rano ::kwasny::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Właścicie nie ze schodów. Sharon podtkneła się o nogę od stołu i upadła na kant oparcia od krzesła... Raczej nigdzie nie znajdziesz, ja nagrywam sobie odcinki na dvd.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Marek Forrester pisze:Właścicie nie ze schodów. Sharon podtkneła się o nogę od stołu i upadła na kant oparcia od krzesła... Raczej nigdzie nie znajdziesz, ja nagrywam sobie odcinki na dvd.
Masz wszystkie które wyemitował Polsat? ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Wątek w kółko płaczącej i nudnej Sharon już mnie wyjątkowo nudzi. Najbardziej zawsze czekam na Ashley i Lauren.
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

B@r pisze:
Marek Forrester pisze:Właścicie nie ze schodów. Sharon podtkneła się o nogę od stołu i upadła na kant oparcia od krzesła... Raczej nigdzie nie znajdziesz, ja nagrywam sobie odcinki na dvd.
Masz wszystkie które wyemitował Polsat? ::chytry::
Nie, mam na dysku twardym w dvd ale po obejrzeniu je kasuję.
Nobody does it better
Nick

Post autor: Nick »

Próbowałem wciągnąć się w Y&R, ale bez rezultatu. Nie znalazłem ciekawej postaci, która zachęciłaby mnie do oglądania. Nawet obecność Longorii mnie nie przekonała. Szkoda, że Polsat nie rozpoczął emisji od 2005 roku. ::chytry::
Ostatnio zmieniony 2009-04-22, 22:23 przez Nick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Świetny wątek w Y&R jest teraz z Ashley! Poleca to nowe promo! :serce:
http://www.youtube.com/watch?v=b11dxEwk ... annel_page
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

No i stało się, świetna wiadomość z działu kadr w "Y&R". Ex-gwiazda "Guiding Light" czyli zabity w dość nieładny sposób Coop (John Discroll) otrzymał właśnie pracę w "Young and the restless" jako Phillip Chancellor IV. Zdjęcia próbne odbywał wraz z Elizabeth Hendrickson (serialową Chloe) więc prawdopodobnie to z nią będzie uwikłany w wątek. Wiadomość jest świetna o tyle, że John to świetny aktor i na pewno wpłynie na jakość serialu :) . Ponieważ to spoilerowa postać, to pozostawię tylko link do jego fotki:

http://img172.imageshack.us/img172/1186 ... f5bml5.jpg

I garść spoilerów:

Wednesday 29th April, 2009:
Ashley makes a mistake.
Neil gets an offer from Katherine.
Jack gives Phyllis advice.

Thursday 30th April, 2009:
Michael has a breakthrough.
Jill makes a surprising confession.
Chloe is betrayed.

Friday 1st May, 2009:
Kay and Murphy get married and its a wedding to remember.
Jill, Jeff and Gloria team up against Victor.
Sharon makes a discovery.
[/i]
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Na polsacie jest teraz ciekawie :!: Tricia jest demoniczna, działa w sposób spokojny, przemyślany i bardzo powoli, zdecydowanie na odwrót niż Sheila bo ta działała impulsowo a Tricia zanim coś postanowi dokładnie przemyśli za i przeciw. Victor wylądował przez nią w więzieniu chociaż dopiero teraz rozpocznie swoją misję, zadaniem Tricii jest zemsta na Victorii a Victor stał tylko na drodze do zemsty.

Coleen wpadła w złe towarzystwo, wda się pewnie we znaki rodzicom ale pewnie tylko Brad będzie umiał ją utemperować, facet ma niełatwe zadanie, wybór między córką która za nim szaleje i żoną którą kocha całym sercem.

Małżeństwo Sharon i Nicka przechodzi okropny kryzys. Nie dość ,że stracili dziecko, pokłócili sie o ojcostwo małej to do tego teraz po tej tragedii Sharon obwinia o wszystko Nicka, ma do niego żal ,że przez ich kłótnie straciła dziecko a Nick jest uparty i jeśli Sharon powie mu wprost ,że to jego wina to nie będzie to spokojne rozstanie, uważam ,że nie dogadują się ze sobą a spowodowane to jest gwałtem na Sharon...
Nobody does it better
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

ODPOWIEDZ