O sorki, to były dane na rok 1983. Obecnie średna długośc życia wynosi 49 lat dla białej rasy człowieka.
Trochę ostatnio zerkałem na różne odcinki "Klanu" i wiem co i jak. Szoda że niektóre głupie rzeczy dalej bez zmian, jak np. Rysiowie, Moni, Elżunia
Całe to rodzeństwo jest zryte
ale ine postacie tez dziwaczne jak Jeremiaszek, Stenia i obrzydliwy Jacek. Dlaczego Beata nadal nie wie że Karolina była w ciąży z tym parszywcem? Na dodatek Rafalski to wie a on i Beata mają się u sobie, beznadzieja!
Śmieszna akcja niedawno z siekierą, natomiast próbę potrącenia Kryśki przegapiłem
ale widzę że te babki nadal coś knują, niestety nie rozumiem co bo ich wątek zszedł na tyłek Halszki 
Całe to rodzeństwo jest zryte
Śmieszna akcja niedawno z siekierą, natomiast próbę potrącenia Kryśki przegapiłem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dzięki, o dziwo fajna akcja.Marek Forrester pisze:Na kanale youtube OlaLubiczTV znajdziesz film z potrącenia Krystyny, właśnie to i akcja z siekierą znów przywróciły "Klan" do listy moich ulubionych polskich seriali.
A co ostatnio były za sceny z Maćkiem? bo przegapiłem je
To wykonanie I. Trojanowskiej mogłoby być do nowej czołówki Klanu gdyby powstała:
http://www.youtube.com/watch?v=ydke17xfOIM
A ten teledysk ze sceami z Moniką chyba nie jest oficjalny? http://www.youtube.com/watch?v=dW-rQT4yB0Y
Śmieszne że pisano w roku 1997 że Monika to polska Alexis
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mimo że nie oglądam "Klanu" wypowiem odniosę się do posta Adexa
Myślę, że to świenty pomysł. To wykonanie jest takie bardziej drapieżne, nadałoby serialowi nowy wizerunek. Nie rozumiem dlaczego przez tyle lat w "Klanie" nie zmieniono czołówki z wyjątkiem nowego Michała.Adex-fan Brooke pisze:To wykonanie I. Trojanowskiej mogłoby być do nowej czołówki Klanu gdyby powstała:
http://www.youtube.com/watch?v=ydke17xfOIM
Oglądając to przypomniały mi się stare dobre czasy kiedy jeszcze oglądałem "Klan". Skojarzyłem niektóre sceny.Adex-fan Brooke pisze:A ten teledysk ze sceami z Moniką chyba nie jest oficjalny? http://www.youtube.com/watch?v=dW-rQT4yB0Y
Faktycznie, jest podobieństwo między Bridget i dr Edytą.
Dobrze, że Beata dowiedziała się, że Karolina była w ciąży z Jackiem. Myślałem, że Karolinie te oczy wyjdą na wierzch
Sceny z Kingą mogliby już na odpuścić, a tu jakby na przekór, ma obecnie chyba największy wątek w serialu. Mam nadzieję, że nigdzie jej nie wyślą itd, tylko p prostu nie będą jej pokazywać...
Dobrze, że Beata dowiedziała się, że Karolina była w ciąży z Jackiem. Myślałem, że Karolinie te oczy wyjdą na wierzch
Sceny z Kingą mogliby już na odpuścić, a tu jakby na przekór, ma obecnie chyba największy wątek w serialu. Mam nadzieję, że nigdzie jej nie wyślą itd, tylko p prostu nie będą jej pokazywać...
No wreszcie i przegapiłemDamians pisze:
Dobrze, że Beata dowiedziała się, że Karolina była w ciąży z Jackiem. Myślałem, że Karolinie te oczy wyjdą na wierzch![]()
![]()
![]()
![]()
Karolina wygadała się, że była u Jacka teraz, bo kiedyś się w nim podkochiwała.
Beata powiedziała, że wie o WSZYSTKIM ( chyba ze trzy razy podkreśliła ten wyraz ) - a ona wiedział tylko tyle, co Jacek jej kiedyś powiedział, że ta się nim podkochiwała itd., chyba nic więcej.
Na to Karolina wiele zdziwiona, że ona wie o WSZYSTKIM powiedziała, że wybaczył wszystko Jackowi, za nic go nie obwinia, nawet za stratę dziecka. I teraz Beatka się zdziwiła, a Karolinka zrobiła takie oczy:
Jutro będzie konfrontacja Beata - Jacek.
Beata powiedziała, że wie o WSZYSTKIM ( chyba ze trzy razy podkreśliła ten wyraz ) - a ona wiedział tylko tyle, co Jacek jej kiedyś powiedział, że ta się nim podkochiwała itd., chyba nic więcej.
Na to Karolina wiele zdziwiona, że ona wie o WSZYSTKIM powiedziała, że wybaczył wszystko Jackowi, za nic go nie obwinia, nawet za stratę dziecka. I teraz Beatka się zdziwiła, a Karolinka zrobiła takie oczy:
Jutro będzie konfrontacja Beata - Jacek.
Wątek z Bożenką, która nagle nic nie umie jakoś mnie nie przekonuje
Rysiek i Grażynka są typową rodziną, za którą ja nie przepadam
Beata i Jacek oraz Piotr i Beata to poprostu żałosne dno
Praktycznie nie ma sensu tego komentować
Fajnie że Dorota wreszcie ma odsłonięte włosy i możemy ją oglądać bez tych czarnych zasłon
Wątek pani Steni nadal mnie nie przekonuje
Za to Kaja i Kinga jakie przyjaciółki
Rysiek i Grażynka są typową rodziną, za którą ja nie przepadam
Beata i Jacek oraz Piotr i Beata to poprostu żałosne dno
Praktycznie nie ma sensu tego komentować
Fajnie że Dorota wreszcie ma odsłonięte włosy i możemy ją oglądać bez tych czarnych zasłon
Wątek pani Steni nadal mnie nie przekonuje
Za to Kaja i Kinga jakie przyjaciółki