Nic by nie było warte małżeństwo, które padłoby z takiego powodu, Brooke jest lepsza żoną dla Ridge'a niż Taylor, daje mu więce korzyści i jest z nim o wiele szczersza od Taylor, która wiele zataiła przed Ridge'm np. swój seks z Jamesem podczas ich pierwszego małżeństwa
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Poza tym, Brooke jest kobietą niezależną, nie wymaga bezustannego wsparcia teściowej. Jeszcze inna sprawa jest taka, że to wielokrotnie związek Bridge rozpadał się z powodu nieporozumień jak np. ta sytuacja, w której Ridge zobaczył niby Brooke całującą się z Grant'em i wywnioskował, że mają romans.Adex-fan Brooke pisze:Nic by nie było warte małżeństwo, które padłoby z takiego powodu, Brooke jest lepsza żoną dla Ridge'a niż Taylor, daje mu więce korzyści i jest z nim o wiele szczersza od Taylor, która wiele zataiła przed Ridge'm np. swój seks z Jamesem podczas ich pierwszego małżeństwa
Albo z odpowiedzialności jak w przypadku Thomas'a . Miłość do dziecka wygrała z miłością do kobiety.Ryan Lavery pisze:Poza tym, Brooke jest kobietą niezależną, nie wymaga bezustannego wsparcia teściowej. Jeszcze inna sprawa jest taka, że to wielokrotnie związek Bridge rozpadał się z powodu nieporozumień jak np. ta sytuacja, w której Ridge zobaczył niby Brooke całującą się z Grant'em i wywnioskował, że mają romans
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A ja nienawidzę ich rywalizacji, zawsze jest drętwa, one nie umieją ze sobą walczyć bo są wtedy zapatrzone w siebie, głównie Taylor. Wolę jak miewały sceny przyjaźni. A teraz znowu trzeba będzie oglądać na Tvp1 hipokrytkę Taylor. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ja lubię zarówno ich rywalizację jak i przyjaźń. Pamiętam kiedyś taką scenę jak na jakimś przyjęciu o Forresterów, w czasach kiedy Brooke i Stephanie były wielkimi przyjaciółkami (w czasie ciąży i po urodzeniu Hope), to właśnie one stały ze sobą i rozmawiały w najlepsze, a potem doszła do nich Taylor i gadała z nimi, ale wyglądało to jakby Stephanie bardziej przyjaźniła się z Brooke niż z Taylor. Ale zrobił się wtedy takie fajne trio. Albo przyjęcie u Brooke, na którym była m. in. Taylor i dała jakiś tam prezent dla Hope.
I rywalizacja trwa. Jak powiedział Eric, każdy musi w tym sporze zająć czyjąś stronę, nie można być neutralnym, bo Stephanie na to nie pozwoli.
Taylor ma po swojej stronie Stephanie, Jackie, Thomas'a i bliźniaczki, natomiast Brooke ma swoje Bridget, Hope, RJ'a ( który moim zdaniem jest jej asem w rękawie ) i wydaje mi się, że też Eric ją popiera.
Także mocno kibicuję Brooke, która mimo wszystkich intryg i knuć Stephanie powinna być szczęśliwa z Ridge'm. A Taylor? Niech leci do Omara, tam jest jej miejsce.
Taylor ma po swojej stronie Stephanie, Jackie, Thomas'a i bliźniaczki, natomiast Brooke ma swoje Bridget, Hope, RJ'a ( który moim zdaniem jest jej asem w rękawie ) i wydaje mi się, że też Eric ją popiera.
Także mocno kibicuję Brooke, która mimo wszystkich intryg i knuć Stephanie powinna być szczęśliwa z Ridge'm. A Taylor? Niech leci do Omara, tam jest jej miejsce.
Taylor walczy nieuczciwie, Brooke powinna nie być gorsza, Eryk potwierdził że jest po stronie Brooke, Bridget widać że też oraz Megan
A gdyby Brooke miała wsparcie Stephanie Taylor byłaby skończona. Jaka szkoda że nikt jej nie wypomina sprawy z Thomasem lub Stephanie sprawy z Ridge'm tylko znowu Brooke oczerniają i widzowie oglądający z doskoku mają zdanie typu: no tak jak można wybrać zdzirę Brooke, moralne i wspaniałe Taylor i Stephanie mają rację 
To zdanie jest genialneMikiks pisze:Taylor na pewno nie jest święta, skoro Bóg ją trzykrotnie nie chciał u siebie
Normalnie fenomenalne
A ja kiedyś, na początku mojego postowanania napisałem argument przeciwko Taylor:
Chyba też dobry argument przeciwko niejTaylor nawet porządnie umrzeć nie potrafi![]()
No to żeście wyskoczyli z argumentami.Mareczek pisze:To zdanie jest genialneMikiks pisze:Taylor na pewno nie jest święta, skoro Bóg ją trzykrotnie nie chciał u siebie![]()
![]()
![]()
Normalnie fenomenalne![]()
![]()
![]()
A ja kiedyś, na początku mojego postowanania napisałem argument przeciwko Taylor:Chyba też dobry argument przeciwko niejTaylor nawet porządnie umrzeć nie potrafi![]()
Gdyby zaczęli jej wypominać tą sprawę, to musieliby też wspomnieć o całej intrydze Logan i Thorne'a, którzy bezczelnie manipulowali Taylor i Ridge'mAdex-fan Brooke pisze:Taylor walczy nieuczciwie, Brooke powinna nie być gorsza, Eryk potwierdził że jest po stronie Brooke, Bridget widać że też oraz MeganA gdyby Brooke miała wsparcie Stephanie Taylor byłaby skończona. Jaka szkoda że nikt jej nie wypomina sprawy z Thomasem lub Stephanie sprawy z Ridge'm tylko znowu Brooke oczerniają i widzowie oglądający z doskoku mają zdanie typu: no tak jak można wybrać zdzirę Brooke, moralne i wspaniałe Taylor i Stephanie mają rację
Jak to nie robiła?!
Rozwaliła małżeństwo Thorne'a a Macy myślała że to Claudia, wiem że nikt nie miał o to pretensji do Taylor, ale tak było. Macy Thorne nie kochał wtedy tak jak Brooke, więc gdy nastał moment że Brooke chciała sobie ułożyć życie i widziała jakie są fakty dopiero podjęła działanie a później jak Macy piła bywały sceny że wyrywała jej butelkę i wcale nie chciała odbijać Thorne'a, ale małżeńtwo było z pomyłki, farsą, więc Macy dała odejść Thorne'owi...nie rozumiem dlaczego ludzie zafałszowują fakty
Natomiast co do intrygi z Thomasem to Thorne i Taylor nakłonili Brooke aby milczała. Taylor rozwaliła rodzinę nastoletnim Rickowi i Bridget bo nie było to dla niej niczym znaczącym. Tak jak powiedział jej Nick ostatnio że spokojnie mogłaby powiedzieć Hope w twarz że to koniec jej rodziny. Ona nie jest taka wspaniała jak o niej wygadują, to jest być może nawet tak ironia aby widzowie sami powiedzieli hej coś tu nie gra w tej świętoszce, może właśnie specjalnie wyolbrzymiają teraz zalety Taylor aby sinusoida spadła wkrótce w dól?
Nie, tylko spała z Jamesem i do dzisiaj tego nikomu nie powiedział! Kłamczucha jedna!Pottermaniack pisze:Taylor jakoś takich rzeczy nie zrobiła...
Faktycznie, jak tak się zastanawiam, to jest komiczne, że mówią cały czas o niej, jak o świętej. Brooke przynajmniej umie się przyznać do błędu i dzięki temu uzyskuje przebaczenie i zrozumienie, a Taylor wszystkie swoje podłości chowa pod ziemię i tylko dzięki temu otacza się aurą doskonałości. Z chęcią wszedłbym do telewizora i wykrzyczą im to wszytko