Mam Talent
Ależ Foremniak jest głupia!!!!!!!! Powinni wywalić tę idiotkę z jury !! Ona nie potrafi nic innego powiedzieć, jak "byliście niesamowici!! To było niesamowite! Niesamowicie nieprawdopodobne! Genialne! Jestem pod wielkim wrażeniem!". Durna blondynka, która ma minimalny, zerowy zasób słów i poziom inteligencji ptaszka. ŻENADA.
Lubię ten program, ale jak słucham wypowiedzi tej kretynki, to odpadam.

If you can't beat them, join them...
No to mamy już komplet finalistów.
We wczorajszym odcinku przeszli akurat moi faworyci. Szczególnie mocno kibicowałam tym dwóm akrobatom, ale Ziemowit też był świetny. Ci akrobaci świetnie pasują do tego programu, bo naprawdę mają talent. Robią coś innego niż wszyscy i to jeszcze na tak wysokim poziomie.
Myślę, że za tydzień widzowie będą mieli twardy orzech do zgryzienia, czyli wybór tego, kto ma największy talent.
We wczorajszym odcinku przeszli akurat moi faworyci. Szczególnie mocno kibicowałam tym dwóm akrobatom, ale Ziemowit też był świetny. Ci akrobaci świetnie pasują do tego programu, bo naprawdę mają talent. Robią coś innego niż wszyscy i to jeszcze na tak wysokim poziomie.
Myślę, że za tydzień widzowie będą mieli twardy orzech do zgryzienia, czyli wybór tego, kto ma największy talent.
Moja finałowa dziesiątka: (pogrubiłam tych, którzy są w finale)
1) Ssnake i Ziutini
2) Żonglerka kontaktowa i Stepujący panowie
3) Barmani i Płonący sześcian
4) Audiofeels i Funky Masons
5) Melkart Ball i Ziemowit
Myślę że wygra Melkart Ball, a drugie miejsce zajmie Audiofeels. Tak tez będę kibicować
A trzecie miejsce dla Ziemowita, uwielbiam tego dzieciaka 
1) Ssnake i Ziutini
2) Żonglerka kontaktowa i Stepujący panowie
3) Barmani i Płonący sześcian
4) Audiofeels i Funky Masons
5) Melkart Ball i Ziemowit
Myślę że wygra Melkart Ball, a drugie miejsce zajmie Audiofeels. Tak tez będę kibicować
- Marek Forrester
W finale kibicuje Melkart Ball i Ewie Lewandowskiej. Dobrze życzę też Ziemkowi i Klaudi! Co do Audiofeels to jak dla mnie są oni zbyt pewni siebie i może to przystojniacy ale nie przekonują mnie tak jak Ewa czy Melkart Ball!
Jak będzie II edycja Fabryki gwiazd to chce tam widzieć Asię Si
Bosko zaśpiewała, dała show i wyglądała jak gwiazda!
Jak będzie II edycja Fabryki gwiazd to chce tam widzieć Asię Si
Nobody does it better
A ja wczoraj zapomniałem oglądać!
Będę musiał dzisiaj zobaczyć powtórkę.
W finale będę kibicował chyba tylko Audiofeels i może Ssnake'owi(no chyba, że we wczorajszym odcinku jeszcze jakieś fajne występy przeszły). Mam nadzieję, że ta niewidoma co śpiewać nie umie zajmie ostatnie z ostatnich miejsc!
Dziwne, bo moją finałową ósemkę(w końcu nie oglądałem wczorajszego odcinka xD) mam taką samą jak Agata
W finale będę kibicował chyba tylko Audiofeels i może Ssnake'owi(no chyba, że we wczorajszym odcinku jeszcze jakieś fajne występy przeszły). Mam nadzieję, że ta niewidoma co śpiewać nie umie zajmie ostatnie z ostatnich miejsc!
Dziwne, bo moją finałową ósemkę(w końcu nie oglądałem wczorajszego odcinka xD) mam taką samą jak Agata
Z Chylińskiej to taki Lepper.
Wygląda elegancko, jak wielka pani, a gdy się odezwie, to wychodzi całe chamstwo i prostactwo
Mnie się nawet podobał ten facet, co naśladował różne głosy.
A ten ostatni bachor był okropny
Może i ma talent, ale trochę pokory, jakiejś umiejętności zachowania się. Nienawidzę takich przemądrzałych bachorów
Wygląda elegancko, jak wielka pani, a gdy się odezwie, to wychodzi całe chamstwo i prostactwo
Mnie się nawet podobał ten facet, co naśladował różne głosy.
A ten ostatni bachor był okropny
Może i ma talent, ale trochę pokory, jakiejś umiejętności zachowania się. Nienawidzę takich przemądrzałych bachorów
- kimberly1990
Ze wszystkich finalistów najbardziej podobali mi sie panowie z Audiofeels i Melkart Ball (co pewnie nie jest zaskoczeniem, bo mają ogromne poparcie wśród widzów)
Ogólnie program stanowi ciekawe widowisko. Mam tylko jedno zastrzeżenie, ze względu na troszkę niesprawiedliwe reguły, bo jak się ma talent pojedynczej osoby do talentu grupy? Trochę nijak
Co do Agnieszki Chylińskiej, to wydaje mi się, że ona w tym programie pokazuje się właśnie od tej lepszej strony (bo wiadomo, z jakich zachowań słynęła wcześniej)
Mimo wszystko ja lubię.
Najbardziej z jury drażni mnie Małgorzata Foremniak, bo jest moim zdaniem strasznie sztuczna
Ogólnie program stanowi ciekawe widowisko. Mam tylko jedno zastrzeżenie, ze względu na troszkę niesprawiedliwe reguły, bo jak się ma talent pojedynczej osoby do talentu grupy? Trochę nijak
Co do Agnieszki Chylińskiej, to wydaje mi się, że ona w tym programie pokazuje się właśnie od tej lepszej strony (bo wiadomo, z jakich zachowań słynęła wcześniej)
Najbardziej z jury drażni mnie Małgorzata Foremniak, bo jest moim zdaniem strasznie sztuczna
Kibicowałem Asi Si , jak Kuba powiedział , był to najlepszy wokal w tym programie i zgadzam się z nim w 100% . Mam nadzieje ,że niebawem ujrzymy Asie ale jako piosenkarke w programach muzycznych .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Agnieszka Chylińska z programu na program prezentuje się i wygląda coraz lepiej. Według mnie jest zdecydowanym liderem tego jury.
Finałowa dziesiątka oprócz śpiewającej trójki (Ewa Lewandowska, Mateusz Ziółko, Paulina Lenda) podoba mi się. Ciężko wskazać kto wygra, bo o wszystkim zdecyduje kto jak wypadnie w finale. W wielu występach były duże różnice między tym jak kto wypadł na castingu, a jak w półfinale lub odwrotnie.
Osobiście uważam, że powinien wygrać ktoś z czwórki: Magda Staszewska, Melkart Ball, Ssnake, Audiofeels. Chyba, że Klaudia Kulawik zaśpiewa tak jak na castingu
.
Finałowa dziesiątka oprócz śpiewającej trójki (Ewa Lewandowska, Mateusz Ziółko, Paulina Lenda) podoba mi się. Ciężko wskazać kto wygra, bo o wszystkim zdecyduje kto jak wypadnie w finale. W wielu występach były duże różnice między tym jak kto wypadł na castingu, a jak w półfinale lub odwrotnie.
Osobiście uważam, że powinien wygrać ktoś z czwórki: Magda Staszewska, Melkart Ball, Ssnake, Audiofeels. Chyba, że Klaudia Kulawik zaśpiewa tak jak na castingu
Zgadza się , Kuba też nie jest najgorszy , ale w przypadku Foremniak to się TVN przeliczył. Ona ma słabe teksty i czasami mam wrażenie ,że nie wie co powiedzieć.Primok pisze:Agnieszka Chylińska z programu na program prezentuje się i wygląda coraz lepiej. Według mnie jest zdecydowanym liderem tego jury.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
A jednak w finale będę miał dwóch faworytów - Audiofeels i Melkart Ball 
Najbardziej podobały mi się w tym odcinku występy Melkart Ball, United Breakers i Asi Si
. Ziemowit jest świetny, ale jego występ nie bardzo. Asia Si jeśli chodzi o śpiewających powinna być w finale na miejscu tej ślepej. Występ United Breakers był słabszy od wystepu Funky Masons z poprzedniego odcinka, ale także był świetny. Występ Melkart Ball po prostu mnie zabił. Siedziałem nieruchomo praktycznie wstrzymując oddech przez cały występ. To było... więcej niż genialne. To był najlepszy występ w historii tego programu!
Irena i Józef byli mega kiczowaci, mega beznadziejni, ale cholernie podobał mi się ich występ xDD Nie mogłem wyrobić ze śmiechu.
Ten parodysta mnie szczerze zawiódł... Występ z Castingu był dużo lepszy.
Wg. mnie w finale będzie(przynajmniej gdyby tylko mój głos się liczył to by tak było xD):
1.Melkart Ball
2.Audiofeels
3.Ssnake

Najbardziej podobały mi się w tym odcinku występy Melkart Ball, United Breakers i Asi Si
Irena i Józef byli mega kiczowaci, mega beznadziejni, ale cholernie podobał mi się ich występ xDD Nie mogłem wyrobić ze śmiechu.
Ten parodysta mnie szczerze zawiódł... Występ z Castingu był dużo lepszy.
Wg. mnie w finale będzie(przynajmniej gdyby tylko mój głos się liczył to by tak było xD):
1.Melkart Ball
2.Audiofeels
3.Ssnake